זה לא משנה -- תוציא את הטעם האישי ואת ההתרשמות האישית שלי אל מחוץ לתמונה -- מראש לא הסתמכתי עליהם בשום טיעון -- הרמקול עצמו מוגבל, וייש סיבות אחרות לאהוב אותו מאשר "איכותו".לשמוע את ה57 עם מגברי קווד זה, לקבל תוצאה עלובה ואח"כ לצעוק בפורומים שהרמקול לא שווה - עצוב
אני שומע את ה57 (לאחר שיפורים) עם מונובלוקים של wavac - רוב המערכות ששמעתי אפילו לא קרובות לזה
אני גם שמעתי לשימחתי סט מושלם של vac ,לצערי עופר נאלץ ללכת וזה היה לזמן קצר ,מכשירים מעולים ,אני לוקח את דברי חזרה ,אתה מסודר ,לא צריך להגיע אלי ,אתה מבין נמר זה סוג המכשירים שצריך לחבר ,מענין היה לשמוע את ה 57 עם האודיורסרץ 200 ואט של איל פור ,לו לא היה לי ניים משער שזה הצעד שהיתי עושה .איזה כיף למי שאין מערכת ,כמה אפשריות יש היום שלא היו בזמני.לשמוע את ה57 עם מגברי קווד זה, לקבל תוצאה עלובה ואח"כ לצעוק בפורומים שהרמקול לא שווה - עצוב
אני שומע את ה57 (לאחר שיפורים) עם מונובלוקים של wavac - רוב המערכות ששמעתי אפילו לא קרובות לזה
לא נעים אבל יש בעיהזה לא משנה -- תוציא את הטעם האישי ואת ההתרשמות האישית שלי אל מחוץ לתמונה -- מראש לא הסתמכתי עליהם בשום טיעון -- הרמקול עצמו מוגבל, וייש סיבות אחרות לאהוב אותו מאשר "איכותו".
לא מפתיע שייש צורך להוסיף סאב ו/או להוסיף סופר-טוויטר, כפי שאנשים עושים כדי לפצות באופן חלקי על המיגבלות הקשות, אבל זה כן מפתיע על רקע התיאור "הרמקול הטוב העולם".
אולי גם ה"שיפורים" עוזרים, לא יודע, ולא ממש מעניין.
בעצם לא ברור לי עצמי למה הסתבכתי בוויכוחים עם אנשים שבונים את הערך העצמי שלהם על הציוד שלהם,
- כאלה שעוסקים באובססיביות ב"להוכיח" לכולם שהוא "הטוב בעולם"
- כשבעצם העולם עבורם מסתכם במה שהם ראו ושמעו עד עכשיו
- וש"טוב" עבורם הוא משהו אבסולוטי לכל מאזין באשר הוא, כש"במקרה" מה ש"טוב" הוא מה שהם אישית אוהבים, אבל זה אבסולוטי!
אבל לא נראה לי שפתאום עיניהם/מוחם ייפתחו לראות מעבר לזה.
- ואצל מי שרואה את הדברים אחרת "יש שם בעייה".
עם זאת, אני מעריך את השיפור בניסוח: "רוב המערכות ששמעתי", לא "רוב המערכות בעולם".
עמיר
אני מדבר על Wavac לא vacאני גם שמעתי לשימחתי סט מושלם של vac ,לצערי עופר נאלץ ללכת וזה היה לזמן קצר ,מכשירים מעולים ,אני לוקח את דברי חזרה ,אתה מסודר ,לא צריך להגיע אלי .
לא נעים אבל יש בעיה
אני לא עוסק באובססיביות בלהוכיח שהוא הטוב בעולם, מצידי תשמע כל החיים בvon schweikert העלובים שנסקרו
"מי שרואה את הדברים אחרת" "טעם אישי"
יש כזה דבר טעם אישי אבל הוא לא המרכיב העיקרי
יש איזושהי לוגיקה כזו שאומרת שבחדר נתון רוב האודיופילים יגידו שA יותר טוב מB
טעם אישי הוא אולי כלי טוב לתיבול וויכוחים בין ניואנסים אבל הוא לא העיקר . ואתה הופך אותו למרכיב העיקרי
אני מקבל דעות אחרות של אנשים אחרים, אני בד"כ לא מסכים איתם בהקשר של רמקולים
אני גם מכיר מספר אנשים ששמעו אצלי וטענו שלא כך הם הכירו את ה57, זאת ועוד הם אמרו לי שהם מעדיפים את ה57
על פני הרמקולים החדשים, החזקים, ה"איכותיים", המודרנים והטכנולוגים שלהם
אני לא צריך את האנשים הללו כדי לקבוע את זה. אני שמעתי די והותר מערכות כדי להכריז ה57 הוא הרמקול הטוב ביותר בעולם שנוצר עלי אדמות
יש לך בעיה עם זה? אתה אובססיבי בנוגע להוכחת המשפט הזה כלא נכון
כעת אתה נצמד למילה שיפורים
השיפורים הם מרכיב מינורי ברמקול כמו הגנות ועוד עניינים שאתה לבטח לא מבין בהם
אני מדבר על Wavac לא vac
לי אסור להגיד על רמקול שהוא עלוב ולך מותר להגיד על ה57 שהוא אשפה, מענייןתראה, זה די מוזר שההנהלה עדיין לא התערבה בשרשור הזה ומי שעוד פעם נופל למלכודות הללו ומשחק לידי הטרולים
זה שוב פעם AK1 ,לעצם העיניין הבנו שיש ברשותך סטוק של האשפה הזו קוואד 57 ואם לנגח את הרמקול הנסקר "העלוב"
כדברך ,יעזור לך להפטר מהסטוק במקום להשליך לאשפה, אני ממש בעד.
מיתצל חשבתי שיבוש כתיב ,לא מכיר את כל מיגון הציוד שיש היום ,אתה רואה טוב שאתה בפורם, מי כמוך זוכר את יוסף כץ ז"ל שדחה רמקולים ובערוב ימיו חזר ל 57 וטען שזה הרמקול הטוב ביותר לדעתו ,ד.א אני לא חושב שפואנשויקר רמקולים גרועים להפך ,אבל עם הגברה מתאימה ,ולי יצא לישמוע.מיקי, WAVAC זה לא VAC. אחד יפני השני אמריקאי. אחד בונה הגברת סינגל אנדד והשני פושפול. אחד טוב והשני טוב בצורה אחרת.
הטענה שלך בעצם היא כזו:לא נעים אבל יש בעיה
אני לא עוסק באובססיביות בלהוכיח שהוא הטוב בעולם, מצידי תשמע כל החיים בvon schweikert העלובים שנסקרו
"מי שרואה את הדברים אחרת" "טעם אישי"
יש כזה דבר טעם אישי אבל הוא לא המרכיב העיקרי
יש איזושהי לוגיקה כזו שאומרת שבחדר נתון רוב האודיופילים יגידו שA יותר טוב מB
טעם אישי הוא אולי כלי טוב לתיבול וויכוחים בין ניואנסים אבל הוא לא העיקר . ואתה הופך אותו למרכיב העיקרי
אני מקבל דעות אחרות של אנשים אחרים, אני בד"כ לא מסכים איתם בהקשר של רמקולים
אני גם מכיר מספר אנשים ששמעו אצלי וטענו שלא כך הם הכירו את ה57, זאת ועוד הם אמרו לי שהם מעדיפים את ה57
על פני הרמקולים החדשים, החזקים, ה"איכותיים", המודרנים והטכנולוגים שלהם
אני לא צריך את האנשים הללו כדי לקבוע את זה. אני שמעתי די והותר מערכות כדי להכריז ה57 הוא הרמקול הטוב ביותר בעולם שנוצר עלי אדמות
יש לך בעיה עם זה? אתה אובססיבי בנוגע להוכחת המשפט הזה כלא נכון
מיתצל חשבתי שיבוש כתיב ,לא מכיר את כל מיגון הציוד שיש היום ,אתה רואה טוב שאתה בפורם, מי כמוך זוכר את יוסף כץ ז"ל שדחה רמקולים ובערוב ימיו חזר ל 57 וטען שזה הרמקול הטוב ביותר לדעתו ,ד.א אני לא חושב שפואנשויקר רמקולים גרועים להפך ,אבל עם הגברה מתאימה ,ולי יצא לישמוע. די לא מגיב יותר בשרשור הזה לא להרגיז את נמר והחברים.מיקי, WAVAC זה לא VAC. אחד יפני השני אמריקאי. אחד בונה הגברת סינגל אנדד והשני פושפול. אחד טוב והשני טוב בצורה אחרת.
כן, אכן, זה ממש מקפיץ אותי כשאני נתקל בטימטומים כל כך מרוכזים ומלאים בעצמם.תראה, זה די מוזר שההנהלה עדיין לא התערבה בשרשור הזה ומי שעוד פעם נופל למלכודות הללו ומשחק לידי הטרולים זה שוב פעם AK1
אני לא אגיב לשאר הדברים שכתבת כי אתה לא מנסה להבין את מה שאני כתבתי
- במיוחד לאור הכרזותיך על אלה ששומעים חזק -- אחוז לא זניח מהאודיופילים -- כעל מפגרים
עמיר
בטימטומים
לטיפשות אינסופית
בטיפשותה...
מבחין בטיפשות
עמיר
הגדרתי בדיוק מה זו "עוצמה טבעית", והסברתי בצורה טכנית, אבל בשפה שאמורה להיות פשוטה, למה בהרבה מקרים, כולל במפורש קלאסי וג'אז, העוצמה הזו עולה על המאקסימום שה-57 מסוגל לייצר בלי להישרף.אני לא אגיב לשאר הדברים שכתבת כי אתה לא מנסה להבין את מה שאני כתבתי
מבקש להבהיר את הנקודה הזו
אני דיברתי על מי ששומע בעוצמה בלתי טבעית, יש שאוהבים את זה "כמו בדיסקוטק"
מי שעושה את זה לוקה בפיגור כלשהו (אל תטעה לחשוב שמדובר כאן בגידוף, יש להתייחס למשפט כלשונו) כיוון שהוא לא מסוגל להנות ממוזיקה בעוצמה הטבעית - רוב האנשים שומעים בעוצמה שהיא גבוהה מהעוצמה הטבעית . אנשים אלה נשארו מאחור
כנראה אני לא מומחה למרות שעבדתי עם היחידה הזאת עם עשרות קונפיגורציות קרוסאובר במשך 4 שנים ובכל מקרה קיבלתי פחות או יותר את אותו הדבר.מאיפה הבאת את זה? ,גם כן מומחה![]()
עמיר, טובלרון.
GET A FUCKING ROOM!
עמיר, עד מתי תחרף את נפשך בתיגרות מילוליות עם סהרורי וינטאז'? לא חבל לך על המאמץ שלך ועל הסבל שאתה גורם לקוראי הפורום?
איפה שניצל שצריך אותו, שיביא לנו עוד איזה חידוש במערכת שלו. שיהיה על מה לדבר.
מה אתה רוצה הנה וילונות ,קונקטורים לכבל רמקול ,מה יש לי כבר לחדש במערכת ,?עמיר, טובלרון.
GET A FUCKING ROOM!
עמיר, עד מתי תחרף את נפשך בתיגרות מילוליות עם סהרורי וינטאז'? לא חבל לך על המאמץ שלך ועל הסבל שאתה גורם לקוראי הפורום?
איפה שניצל שצריך אותו, שיביא לנו עוד איזה חידוש במערכת שלו. שיהיה על מה לדבר.