רמקולים Von Schweikert Unifield One במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

לשמוע את ה57 עם מגברי קווד זה, לקבל תוצאה עלובה ואח"כ לצעוק בפורומים שהרמקול לא שווה - עצוב

אני שומע את ה57 (לאחר שיפורים) עם מונובלוקים של wavac - רוב המערכות ששמעתי אפילו לא קרובות לזה

לשמוע את ה57 עם מגברי קווד זה, לקבל תוצאה עלובה ואח"כ לצעוק בפורומים שהרמקול לא שווה - עצוב

אני שומע את ה57 (לאחר שיפורים) עם מונובלוקים של wavac - רוב המערכות ששמעתי אפילו לא קרובות לזה
זה לא משנה -- תוציא את הטעם האישי ואת ההתרשמות האישית שלי אל מחוץ לתמונה -- מראש לא הסתמכתי עליהם בשום טיעון -- הרמקול עצמו מוגבל, וייש סיבות אחרות לאהוב אותו מאשר "איכותו".

לא מפתיע שייש צורך להוסיף סאב ו/או להוסיף סופר-טוויטר, כפי שאנשים עושים כדי לפצות באופן חלקי על המיגבלות הקשות, אבל זה כן מפתיע על רקע התיאור "הרמקול הטוב העולם".

אולי גם ה"שיפורים" עוזרים, לא יודע, ולא ממש מעניין.

בעצם לא ברור לי עצמי למה הסתבכתי בוויכוחים עם אנשים שבונים את הערך העצמי שלהם על הציוד שלהם,
  • כאלה שעוסקים באובססיביות ב"להוכיח" לכולם שהוא "הטוב בעולם"
  • כשבעצם העולם עבורם מסתכם במה שהם ראו ושמעו עד עכשיו
  • וש"טוב" עבורם הוא משהו אבסולוטי לכל מאזין באשר הוא, כש"במקרה" מה ש"טוב" הוא מה שהם אישית אוהבים, אבל זה אבסולוטי!
  • ואצל מי שרואה את הדברים אחרת "יש שם בעייה".
אבל לא נראה לי שפתאום עיניהם/מוחם ייפתחו לראות מעבר לזה.

עם זאת, אני מעריך את השיפור בניסוח: "רוב המערכות ששמעתי", לא "רוב המערכות בעולם".

עמיר

נערך לאחרונה ב:

אני גם שמעתי לשימחתי סט מושלם של vac ,לצערי עופר נאלץ ללכת וזה היה לזמן קצר ,מכשירים מעולים ,אני לוקח את דברי חזרה ,אתה מסודר ,לא צריך להגיע אלי ,אתה מבין נמר זה סוג המכשירים שצריך לחבר ,מענין היה לשמוע את ה 57 עם האודיורסרץ 200 ואט של איל פור ,לו לא היה לי ניים משער שזה הצעד שהיתי עושה .איזה כיף למי שאין מערכת ,כמה אפשריות יש היום שלא היו בזמני.

מיקי, WAVAC זה לא VAC. אחד יפני השני אמריקאי. אחד בונה הגברת סינגל אנדד והשני פושפול. אחד טוב והשני טוב בצורה אחרת.

זה לא משנה -- תוציא את הטעם האישי ואת ההתרשמות האישית שלי אל מחוץ לתמונה -- מראש לא הסתמכתי עליהם בשום טיעון -- הרמקול עצמו מוגבל, וייש סיבות אחרות לאהוב אותו מאשר "איכותו".

לא מפתיע שייש צורך להוסיף סאב ו/או להוסיף סופר-טוויטר, כפי שאנשים עושים כדי לפצות באופן חלקי על המיגבלות הקשות, אבל זה כן מפתיע על רקע התיאור "הרמקול הטוב העולם".

אולי גם ה"שיפורים" עוזרים, לא יודע, ולא ממש מעניין.

בעצם לא ברור לי עצמי למה הסתבכתי בוויכוחים עם אנשים שבונים את הערך העצמי שלהם על הציוד שלהם,
  • כאלה שעוסקים באובססיביות ב"להוכיח" לכולם שהוא "הטוב בעולם"

• כשבעצם העולם עבורם מסתכם במה שהם ראו ושמעו עד עכשיו

• וש"טוב" עבורם הוא משהו אבסולוטי לכל מאזין באשר הוא, כש"במקרה" מה ש"טוב" הוא מה שהם אישית אוהבים, אבל זה אבסולוטי!

• ואצל מי שרואה את הדברים אחרת "יש שם בעייה".
אבל לא נראה לי שפתאום עיניהם/מוחם ייפתחו לראות מעבר לזה.

עם זאת, אני מעריך את השיפור בניסוח: "רוב המערכות ששמעתי", לא "רוב המערכות בעולם".

עמיר
לא נעים אבל יש בעיה
אני לא עוסק באובססיביות בלהוכיח שהוא הטוב בעולם, מצידי תשמע כל החיים בvon schweikert העלובים שנסקרו
"מי שרואה את הדברים אחרת" "טעם אישי"
יש כזה דבר טעם אישי אבל הוא לא המרכיב העיקרי
יש איזושהי לוגיקה כזו שאומרת שבחדר נתון רוב האודיופילים יגידו שA יותר טוב מB
טעם אישי הוא אולי כלי טוב לתיבול וויכוחים בין ניואנסים אבל הוא לא העיקר . ואתה הופך אותו למרכיב העיקרי
אני מקבל דעות אחרות של אנשים אחרים, אני בד"כ לא מסכים איתם בהקשר של רמקולים
אני גם מכיר מספר אנשים ששמעו אצלי וטענו שלא כך הם הכירו את ה57, זאת ועוד הם אמרו לי שהם מעדיפים את ה57
על פני הרמקולים החדשים, החזקים, ה"איכותיים", המודרנים והטכנולוגים שלהם
אני לא צריך את האנשים הללו כדי לקבוע את זה. אני שמעתי די והותר מערכות כדי להכריז ה57 הוא הרמקול הטוב ביותר בעולם שנוצר עלי אדמות
יש לך בעיה עם זה? אתה אובססיבי בנוגע להוכחת המשפט הזה כלא נכון

כעת אתה נצמד למילה שיפורים
השיפורים הם מרכיב מינורי ברמקול כמו הגנות ועוד עניינים שאתה לבטח לא מבין בהם

אני גם שמעתי לשימחתי סט מושלם של vac ,לצערי עופר נאלץ ללכת וזה היה לזמן קצר ,מכשירים מעולים ,אני לוקח את דברי חזרה ,אתה מסודר ,לא צריך להגיע אלי .
אני מדבר על Wavac לא vac

לא נעים אבל יש בעיה
אני לא עוסק באובססיביות בלהוכיח שהוא הטוב בעולם, מצידי תשמע כל החיים בvon schweikert העלובים שנסקרו
טעם אישי הוא אולי כלי טוב לתיבול וויכוחים בין ניואנסים אבל הוא לא העיקר . ואתה הופך אותו למרכיב העיקרי
אני גם מכיר מספר אנשים ששמעו אצלי וטענו שלא כך הם הכירו את ה57, זאת ועוד הם אמרו לי שהם מעדיפים את ה57
אני לא צריך את האנשים הללו כדי לקבוע את זה. אני שמעתי די והותר מערכות כדי להכריז ה57 הוא הרמקול הטוב ביותר בעולם שנוצר עלי אדמות

כעת אתה נצמד למילה שיפורים
השיפורים הם מרכיב מינורי ברמקול כמו הגנות ועוד עניינים שאתה לבטח לא מבין בהם

אני מדבר על Wavac לא vac

תראה, זה די מוזר שההנהלה עדיין לא התערבה בשרשור הזה ומי שעוד פעם נופל למלכודות הללו ומשחק לידי הטרולים
זה שוב פעם AK1 ,לעצם העיניין הבנו שיש ברשותך סטוק של האשפה הזו קוואד 57 ואם לנגח את הרמקול הנסקר "העלוב"
כדברך ,יעזור לך להפטר מהסטוק במקום להשליך לאשפה, אני ממש בעד.

תראה, זה די מוזר שההנהלה עדיין לא התערבה בשרשור הזה ומי שעוד פעם נופל למלכודות הללו ומשחק לידי הטרולים
זה שוב פעם AK1 ,לעצם העיניין הבנו שיש ברשותך סטוק של האשפה הזו קוואד 57 ואם לנגח את הרמקול הנסקר "העלוב"
כדברך ,יעזור לך להפטר מהסטוק במקום להשליך לאשפה, אני ממש בעד.
לי אסור להגיד על רמקול שהוא עלוב ולך מותר להגיד על ה57 שהוא אשפה, מעניין

תחזור לחור ממנו יצאת.

מיקי, WAVAC זה לא VAC. אחד יפני השני אמריקאי. אחד בונה הגברת סינגל אנדד והשני פושפול. אחד טוב והשני טוב בצורה אחרת.
מיתצל חשבתי שיבוש כתיב ,לא מכיר את כל מיגון הציוד שיש היום ,אתה רואה טוב שאתה בפורם, מי כמוך זוכר את יוסף כץ ז"ל שדחה רמקולים ובערוב ימיו חזר ל 57 וטען שזה הרמקול הטוב ביותר לדעתו ,ד.א אני לא חושב שפואנשויקר רמקולים גרועים להפך ,אבל עם הגברה מתאימה ,ולי יצא לישמוע.

לא נעים אבל יש בעיה
הטענה שלך בעצם היא כזו:
  • יש כזה דבר טעם אישי אבל הוא לא המרכיב העיקרי
  • יש איזושהי לוגיקה כזו שאומרת שבחדר נתון רוב האודיופילים יגידו שA יותר טוב מB
ועכשיו מזה ש:
  • "מספר אנשים ששמעו אצלי ... מעדיפים את ה57 על פני הרמקולים החדשים, החזקים, ה"איכותיים", המודרנים והטכנולוגים שלהם"
  • "אני שמעתי די והותר מערכות"
אתה מסיק ש"בחדר נתון רוב האודיופילים יגידו ש-57 יותר טוב מ-X", וזאת לכל X בעולם, כולל כאלה שלא שמעת והמדגם שלך בן כמה אנשים לא שמעו.

מסקנה מעניינת, אגוצנטרית לחלוטין ללא ספק, עתירה ביטחון-עצמי כבייכול, אבל מחזיקה מיים כמו רשת מחוטים דקים עם רווחים גדולים.

וזאת בלי להיכנס לפרטים הגדולים, כמו למשל:
  • עד כמה הגדרת ה"רוב" שלך בכלל מתארת טיב
  • מה הקשר בין הטעם האישי של כל אחד מהאודיופילים בחדר לבין בחירתו אם הטעם האישי לא משנה
  • עד כמה אתה ו"המספר-אנשים" שלך מהווים מדגם מייצג למשהו ששונותו כל כך אדירה,
  • במיוחד לאור הכרזותיך על אלה ששומעים חזק -- אחוז לא זניח מהאודיופילים -- כעל מפגרים
ועוד ועוד, אבל זה אמור להספיק.

ואתה עוד מדבר על בורות בהקשר של אחרים??

עמיר

מיתצל חשבתי שיבוש כתיב ,לא מכיר את כל מיגון הציוד שיש היום ,אתה רואה טוב שאתה בפורם, מי כמוך זוכר את יוסף כץ ז"ל שדחה רמקולים ובערוב ימיו חזר ל 57 וטען שזה הרמקול הטוב ביותר לדעתו ,ד.א אני לא חושב שפואנשויקר רמקולים גרועים להפך ,אבל עם הגברה מתאימה ,ולי יצא לישמוע. די לא מגיב יותר בשרשור הזה לא להרגיז את נמר והחברים.

תראה, זה די מוזר שההנהלה עדיין לא התערבה בשרשור הזה ומי שעוד פעם נופל למלכודות הללו ומשחק לידי הטרולים זה שוב פעם AK1
כן, אכן, זה ממש מקפיץ אותי כשאני נתקל בטימטומים כל כך מרוכזים ומלאים בעצמם.

לנמר יש סבלנות אינסופית גם לטיפשות אינסופית, שמטבע הדברים אינה מסוגלת להבחין בטיפשותה...

אני מבחין בטיפשות של להגיב לזה, אבל לא תמיד זה עוזר לי :(
אנסה יותר חזק :)

עמיר

• במיוחד לאור הכרזותיך על אלה ששומעים חזק -- אחוז לא זניח מהאודיופילים -- כעל מפגרים

עמיר
אני לא אגיב לשאר הדברים שכתבת כי אתה לא מנסה להבין את מה שאני כתבתי
מבקש להבהיר את הנקודה הזו
אני דיברתי על מי ששומע בעוצמה בלתי טבעית, יש שאוהבים את זה "כמו בדיסקוטק"
מי שעושה את זה לוקה בפיגור כלשהו (אל תטעה לחשוב שמדובר כאן בגידוף, יש להתייחס למשפט כלשונו) כיוון שהוא לא מסוגל להנות ממוזיקה בעוצמה הטבעית - רוב האנשים שומעים בעוצמה שהיא גבוהה מהעוצמה הטבעית . אנשים אלה נשארו מאחור

בטימטומים

לטיפשות אינסופית

בטיפשותה...

מבחין בטיפשות

תמשיך, זה משעשע

(או למעשה טרגדיה)

עוד נקודה להבהרה
הרמקול הניסקר הוא רמקול טוב אלא שבהשוואה ל57 הוא עלוב

השוואת?

אני לא אגיב לשאר הדברים שכתבת כי אתה לא מנסה להבין את מה שאני כתבתי
מבקש להבהיר את הנקודה הזו
אני דיברתי על מי ששומע בעוצמה בלתי טבעית, יש שאוהבים את זה "כמו בדיסקוטק"
מי שעושה את זה לוקה בפיגור כלשהו (אל תטעה לחשוב שמדובר כאן בגידוף, יש להתייחס למשפט כלשונו) כיוון שהוא לא מסוגל להנות ממוזיקה בעוצמה הטבעית - רוב האנשים שומעים בעוצמה שהיא גבוהה מהעוצמה הטבעית . אנשים אלה נשארו מאחור
הגדרתי בדיוק מה זו "עוצמה טבעית", והסברתי בצורה טכנית, אבל בשפה שאמורה להיות פשוטה, למה בהרבה מקרים, כולל במפורש קלאסי וג'אז, העוצמה הזו עולה על המאקסימום שה-57 מסוגל לייצר בלי להישרף.

האפשרות שנותנת לך קרדיט היא ש"לא ניסית להבין", אבל גם זה קרדיט די מפוקפק.

והבעייה עם מה שכתבת אינה בזה ש"לא ניסיתי להבין" אותם -- זה הייה קל מאוד.
אבל התוכן, התוכן... כאן באמת יש טראגדייה שאתה כנראה לא מסוגל לראות. WAY beyond you

עמיר

מילון מדברי Toblerone לעברית

אני אכן מודה בטיפשותי כי רבה, ולראייה, הזמן הארוך שלקח לי להגיע לפיתרון, וזה שנצרכתי לפוסט של Toblerone כדי לקלוט למה הכוונה ב"בעולם" ולהגיע לרעיון של מילון מדברי Toblerone לעברית רגילה.

אז זה די פשוט:
  • בכל מקרה שהנ"ל כותב משהו בניסוח שעלול להישתמע ממנו שמדובר במשהו אובייקטיבי ברמה כלשהי, כמו איכות של ציוד בלי להתייחס לטעם המאזין וכו', יש לקרוא כאילו כתב במפורש "לדעתי" ו/או "לטעמי". המהדרין והרוצים לדייק יחליפו את ה-ל' ב"לפי עניות "
  • בכל מקרה שהנ"ל כותב "בעולם" יש לקרוא "בעולמי", שכבר ידוע עד כמה הוא מצומצם ולא מייצג
ובא לציון גואל.

עמיר

נערך לאחרונה ב:
מאיפה הבאת את זה? ,גם כן מומחה :(
כנראה אני לא מומחה למרות שעבדתי עם היחידה הזאת עם עשרות קונפיגורציות קרוסאובר במשך 4 שנים ובכל מקרה קיבלתי פחות או יותר את אותו הדבר.
אבל אני לא מומחה כמוך בכל זאת

עמיר, טובלרון.
GET A FUCKING ROOM!

עמיר, עד מתי תחרף את נפשך בתיגרות מילוליות עם סהרורי וינטאז'? לא חבל לך על המאמץ שלך ועל הסבל שאתה גורם לקוראי הפורום?

איפה שניצל שצריך אותו, שיביא לנו עוד איזה חידוש במערכת שלו. שיהיה על מה לדבר.

עמיר, טובלרון.
GET A FUCKING ROOM!

עמיר, עד מתי תחרף את נפשך בתיגרות מילוליות עם סהרורי וינטאז'? לא חבל לך על המאמץ שלך ועל הסבל שאתה גורם לקוראי הפורום?

:בעד:

עמיר, טובלרון.
GET A FUCKING ROOM!

מה אתה רוצה הנה וילונות ,קונקטורים לכבל רמקול ,מה יש לי כבר לחדש במערכת ,?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור