רמקולים REGA RS1 במבחן - אנגליים למהדרין

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולים REGA RS1 במבחן - אנגליים למהדרין

יפה , איך הם מבחינת מיקום וקיר אחורי ?

בבחינה עצמה מיקמתי 40-45 ס"מ מהקיר.

יפה מאד

ניסיתי להתאפק. באמת שניסיתי. אני לא אוהב שכל שרשור של ציוד הופך לוויכוח בנושא המחיר. אבל כשרמקול חביב של 430 פאונד הופך בארץ ל 4,800 שקל (בדיוק כפול ממחיר חו"ל לפי השער הנוכחי) ... מה אפשר להגיד ? אולי מחירי הרמקולים בארץ צמודים למחיר הדירות ? מי יודע ומי יבין.

זה לא כפול ממחיר חו"ל.

תזמין אחד כזה ותגיד לי כמה עלה לך בסוף.

היבואן שקבר את פרואק בארץ עם תמחור שערורייתי יקבור גם את רגה.

תודה על הסקירה :בעד:

זה לא כפול ממחיר חו"ל.

תזמין אחד כזה ותגיד לי כמה עלה לך בסוף.

גם היבואן לא קונה במחיר חו"ל, אלא הרבה פחות.

שורה תחתונה - אין שום הצדקה לתמחור כזה.

מבלי להכנס לתמחור של המוצר הספציפי נשוא הכתבה שאיננו מוכר לי,הפער במחיר לצרכן בארץ הקודש לעומת ארץ המקור של המוצר,נובע מכך שחנות באנגליה קונה ישירות מREGA ,בעוד שמחיר retail בחנות בישראל,נובע 1. עלויות שילוח בינלאומי,2.מס קנייה ישראלי. 3. מפיץ/יבואן, 4.חנות(קמעונאי).

לעומת זאת, בארץ המקור,המרווחים הנובעים משלבים 1,2,3 לא קיימים.

אני לא יבואן, אבל כדי שיבואן ירוויח משהו על רמקול זול או כל מוצר אחר זול - הוא חיב למכור הרבה ממנו.
לא נראה לי שבארץ אפשר למכור הרבה רמקולים כאילו.

אלגזי תמיד תימחר יקר ואין שום סיבה לקנות דווקא אצל יבואן שמתמחר יקר, כשיש אלטרנטיבות זולות יותר.
אם בכל זאת רוצים מוצר שהוא מייבא, יש שוק יד 2 מפותח ב-eBay.

אף אחד לא משלם את המחיר הנקוב.

בוקר טוב סליחה תפסיקו להאשים את היבואן זה לא עולה לו בחינם . תאמינו לי עם כל הברקורטיה בישראל והקשרים גם ככה אין מה לעשות . לכל החכמים אני רוצה משהו למשל מחו"ל כולם עושים במכנסיים כגון לא שווה לי , אני צריך לשלם פה ושם . אם אתם רוצים לעשות משהו בנידון אז יאלה נעשה שביתה מול המכס ומשרד האוצר אני בעד !! ועוד משהו לא שאני בעדם אבל כולם צריכים בשוק הקשה הזה להביא אוכל הביתה . חיוך או לא חברים עד הכיס !!

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור