joshiophil12
אוהב את התחום
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 16
גיא, איפה שמעת אותו???
לא הבנתי מדוע האחריות של מוצרים שנרכשים אצל אייל פור לא עוברת לרוכש הבא?
אני לא מכיר אף יבואן שלא מכבד את האחריות למוצר שלו עד תום תקופת האחריות כתלות בידיים שהמוצר החליף.
זה מקובל אגב.
הוא לא היחיד שאינו מעביר אחריות בתחום ההי אנד.
זה מקובל אגב.
הוא לא היחיד שאינו מעביר אחריות בתחום ההי אנד.
נמר כרגיל אתה כותב מאוד יפה,
חברים יאאלללה סולחה!
אני חייב להוסיף לויכוח קצת חן בלי לפגוע באף אחד!
אותי קשה היה להאשים בכך שאני אחד מחייליו של אייל או חבריו של ארמה ,
לי יצא לשמוע את ה devore גם אצל אייל פור וגם אצל חבר, אין ספק שהם רמקולים סבירים,
ולא הייתי ממהר להשוות אותם לזינגלי,ואני באמת לא מבין למה מיד שרוצים לנגח מוצר של אייל פור מעלים מיד חברה מובילה של ארמה אודיו ויוצרים ויכוח שלא לשמו נפתח השירשור ,יש כאן פשוט אנשים שלא נהנים ממוסיקה וסאונד אנשים שנהנים ממלחמות וחבל ...התחום גם ככה קטן מאוד תנו להנות מהתחביב המשותף !!!
בקטנה למבין שיבין,
כמה קטן אדם יכול להיות ,להתארח בבית של חבר להביע את התרשמותו ולאחר מכן ללכלך...נמוך ולא מכובד אחד כזה אסור להכניס לאף בית, גם לא למחסן , כי תחשבו על זה ? זה רק עניין של זמן שהוא ילכלך גם עליכם...
לסיכום יסלחו לי כול המבינים הגדולים ,
הזינגלי 2.8 של עידו רמקולים מעולים ולמי שנפל בחלקו לשמוע את הרמקולים מבין ויודע על מה אני מדבר,
ה devore רמקול סביר ובהחלט אני מסכים עם נמר שזה עניין של טעם ,
אבל עם כול הכבוד לא ניתן להשוות אותו לזינגלי 2.8 של עידו זה ליגה אחרת לא כוחות,
אההה בקשר לזינגלי שהיו בתערוכה 2.12 באמת לא נשמעו משהו ,
יצא לי לשמוע אותם אצל עורך דין אחד במושב ליד ירושלים ,
שם זה נשמע ואו אין דברים כאלה ...טוב נו רממקולים שעולים מאה וכמה אלפי שקלים ,
חברים ובא לציון גואל ...שבת שלום!

נמר כרגיל אתה כותב מאוד יפה,
חברים יאאלללה סולחה!
אני חייב להוסיף לויכוח קצת חן בלי לפגוע באף אחד!
אותי קשה היה להאשים בכך שאני אחד מחייליו של אייל או חבריו של ארמה ,
לי יצא לשמוע את ה devore גם אצל אייל פור וגם אצל חבר, אין ספק שהם רמקולים סבירים,
ולא הייתי ממהר להשוות אותם לזינגלי,ואני באמת לא מבין למה מיד שרוצים לנגח מוצר של אייל פור מעלים מיד חברה מובילה של ארמה אודיו ויוצרים ויכוח שלא לשמו נפתח השירשור ,יש כאן פשוט אנשים שלא נהנים ממוסיקה וסאונד אנשים שנהנים ממלחמות וחבל ...התחום גם ככה קטן מאוד תנו להנות מהתחביב המשותף !!!
בקטנה למבין שיבין,
כמה קטן אדם יכול להיות ,להתארח בבית של חבר להביע את התרשמותו ולאחר מכן ללכלך...נמוך ולא מכובד אחד כזה אסור להכניס לאף בית, גם לא למחסן , כי תחשבו על זה ? זה רק עניין של זמן שהוא ילכלך גם עליכם...
לסיכום יסלחו לי כול המבינים הגדולים ,
הזינגלי 2.8 של עידו רמקולים מעולים ולמי שנפל בחלקו לשמוע את הרמקולים מבין ויודע על מה אני מדבר,
ה devore רמקול סביר ובהחלט אני מסכים עם נמר שזה עניין של טעם ,
אבל עם כול הכבוד לא ניתן להשוות אותו לזינגלי 2.8 של עידו זה ליגה אחרת לא כוחות,
אההה בקשר לזינגלי שהיו בתערוכה 2.12 באמת לא נשמעו משהו ,
יצא לי לשמוע אותם אצל עורך דין אחד במושב ליד ירושלים ,
שם זה נשמע ואו אין דברים כאלה ...טוב נו רממקולים שעולים מאה וכמה אלפי שקלים ,
חברים ובא לציון גואל ...שבת שלום!
נמר אחריות נותנים למוצר לא לאדם, ואין קשר אם זה הי אנד, לו אנד.
יתרה מזאת אם זה מוצר הי אנד שבנוי לתלפיות אין סיבה לדאגה, מה הבעיה לכבד אחריות מאדם אחד לשני?
תיקח מצב שהיה יכול להיווצר במציאות: אם הארום קנטוס שלך היה היום במסגרת האחריות, והזוג המאושר משוהם היו שואלים אותך אם הרמקול עדיין במסגרת אחריות של היבואן?
היית צריך לומר להם שהרמקול חדש מהשקית אבל אם הם קונים אותו ממך האחריות על המוצר מתבטלת באופן אוטומטי מצד היבואן לאחר שהם רוכשים אותו ממך!
ואם אני במקומם הייתי חושב פעמיים אם לקנות או לא, לך תדע זה מיוצר בסין בכלל סיבה לאי ודאות לאנשים שלא מכירים את היצרן המהולל שמייצר אלמנטים "לרד רווז"
אין קשר בין ארץ היצור לבין האחריות.
אני מכיר קדמגבר איטלקי שהותקל, ואני אומר. לך תדע, הוא נחשב למוצר לא אמין בעליל, בכל זאת אי וודאות. האם היית רוכש אותו ביד שניה?
פנתר.
אל תלך לשם.
הארום קנטוס הוא רמקול מאוד אמין. הוא בנוי מיחידות מאוד איכותיות, המבנה שלו מאוד מסיבי, הוא מסוגל לעמוד בעוצמות אדירות. הסיכוי שיקרה לו משהו קלוש.
{טוב שהאירו את עיננו} נחשוב עכשיו פעמיים לפני שנרכוש מוצר ביד שנייה.
הסיבה - מכשיר שמתחיל לעבור ידיים, הסיכוי שיעבור טלטלות, חיבור לא נכון ותפעול לא סביר - גדולה בסדרי גודל מהמצב בו חנות מוכרת ללקוח שהיא מכירה את צרכיו וצורת העבודה העתידית של המכשיר.