רמקולים Devore The Nines במבחן - מעדיפים צליל על פוזה

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

גיא, איפה שמעת אותו???

לא הבנתי מדוע האחריות של מוצרים שנרכשים אצל אייל פור לא עוברת לרוכש הבא?
אני לא מכיר אף יבואן שלא מכבד את האחריות למוצר שלו עד תום תקופת האחריות כתלות בידיים שהמוצר החליף.

זה מקובל אגב.
הוא לא היחיד שאינו מעביר אחריות בתחום ההי אנד.

חוק הגנת הצרכן קובע במפורש שהאחריות היא על המוצר
וכל עוד הוא בתקופת האחריות היבואן חייב לתת שירות במידה ויש בעיה.

עמית.

סתם שאלה.
אתה כל הזמן מתלונן או שיש גם דברים שעושים לך טוב?

זה מקובל אגב.

אם ככה, אז הוא לא היחיד שפוגע בקונים שלו.

כשאני קונה מוצר היי-אנד וכמי שאוהב לשדרג את המערכת שלו מדי פעם, הייתי רוצה לדעת שאני אוכל למכור אותו הלאה ביד שניה. בלי אחריות יהיה לי יותר קשה למכור. לכן אני - באופן אישי - אחשוב טוב אם לקנות אצל יבואנים כאלה.

נמר כרגיל אתה כותב מאוד יפה,
חברים יאאלללה סולחה!
אני חייב להוסיף לויכוח קצת חן בלי לפגוע באף אחד!
אותי קשה היה להאשים בכך שאני אחד מחייליו של אייל או חבריו של ארמה ,
לי יצא לשמוע את ה devore גם אצל אייל פור וגם אצל חבר, אין ספק שהם רמקולים סבירים,
ולא הייתי ממהר להשוות אותם לזינגלי,ואני באמת לא מבין למה מיד שרוצים לנגח מוצר של אייל פור מעלים מיד חברה מובילה של ארמה אודיו ויוצרים ויכוח שלא לשמו נפתח השירשור ,יש כאן פשוט אנשים שלא נהנים ממוסיקה וסאונד אנשים שנהנים ממלחמות וחבל ...התחום גם ככה קטן מאוד תנו להנות מהתחביב המשותף !!!

בקטנה למבין שיבין,
כמה קטן אדם יכול להיות ,להתארח בבית של חבר להביע את התרשמותו ולאחר מכן ללכלך...נמוך ולא מכובד אחד כזה אסור להכניס לאף בית, גם לא למחסן , כי תחשבו על זה ? זה רק עניין של זמן שהוא ילכלך גם עליכם...

לסיכום יסלחו לי כול המבינים הגדולים ,

הזינגלי 2.8 של עידו רמקולים מעולים ולמי שנפל בחלקו לשמוע את הרמקולים מבין ויודע על מה אני מדבר,
ה devore רמקול סביר ובהחלט אני מסכים עם נמר שזה עניין של טעם ,
אבל עם כול הכבוד לא ניתן להשוות אותו לזינגלי 2.8 של עידו זה ליגה אחרת לא כוחות,

אההה בקשר לזינגלי שהיו בתערוכה 2.12 באמת לא נשמעו משהו ,
יצא לי לשמוע אותם אצל עורך דין אחד במושב ליד ירושלים ,
שם זה נשמע ואו אין דברים כאלה ...טוב נו רממקולים שעולים מאה וכמה אלפי שקלים ,

חברים ובא לציון גואל ...שבת שלום!

זה מקובל אגב.

נמר אחריות נותנים למוצר לא לאדם, ואין קשר אם זה הי אנד, לו אנד.
יתרה מזאת אם זה מוצר הי אנד שבנוי לתלפיות אין סיבה לדאגה, מה הבעיה לכבד אחריות מאדם אחד לשני?
תיקח מצב שהיה יכול להיווצר במציאות: אם הארום קנטוס שלך היה היום במסגרת האחריות, והזוג המאושר משוהם היו שואלים אותך אם הרמקול עדיין במסגרת אחריות של היבואן?
היית צריך לומר להם שהרמקול חדש מהשקית אבל אם הם קונים אותו ממך האחריות על המוצר מתבטלת באופן אוטומטי מצד היבואן לאחר שהם רוכשים אותו ממך!
ואם אני במקומם הייתי חושב פעמיים אם לקנות או לא, לך תדע זה מיוצר בסין בכלל סיבה לאי ודאות לאנשים שלא מכירים את היצרן המהולל שמייצר אלמנטים "לרד רווז"

חברים יאאלללה סולחה!
לי יצא לשמוע את ה devore גם אצל אייל פור וגם אצל חבר, אין ספק שהם רמקולים סבירים,
ולא הייתי ממהר להשוות אותם לזינגלי,ואני באמת לא מבין למה מיד שרוצים לנגח מוצר של אייל פור מעלים מיד חברה מובילה של ארמה אודיו ויוצרים ויכוח שלא לשמו נפתח השירשור ,יש כאן פשוט אנשים שלא נהנים ממוסיקה וסאונד אנשים שנהנים ממלחמות וחבל ...התחום גם ככה קטן מאוד תנו להנות מהתחביב המשותף !!!

בקטנה למבין שיבין,
כמה קטן אדם יכול להיות ,להתארח בבית של חבר להביע את התרשמותו ולאחר מכן ללכלך...נמוך ולא מכובד אחד כזה אסור להכניס לאף בית, גם לא למחסן , כי תחשבו על זה ? זה רק עניין של זמן שהוא ילכלך גם עליכם...

הזינגלי 2.8 של עידו רמקולים מעולים ולמי שנפל בחלקו לשמוע את הרמקולים מבין ויודע על מה אני מדבר,

אני לא חושב שיש מישהו שהיה מנסח זאת טוב ממך(ורד)

חברים יאאלללה סולחה!

בקטנה למבין שיבין,

תודה.

על פי האזנה לדבור הנסקרים בכמה תנאים שונים אל מול הזינגלי 2.8 הדבור עולים עליהם בעשרות מונים בכל מה שקשור לאיכות צליל וכמובן תמורה לכסף.

אם אאזין לזינגלי בתנאים טובים יותר מהתנאים אצל עידו יכול להיות שדעתי תשתנה, הסיכוי קלוש אבל עדיין יש איזה שמץ של סיכוי.

נמר אחריות נותנים למוצר לא לאדם, ואין קשר אם זה הי אנד, לו אנד.
יתרה מזאת אם זה מוצר הי אנד שבנוי לתלפיות אין סיבה לדאגה, מה הבעיה לכבד אחריות מאדם אחד לשני?
תיקח מצב שהיה יכול להיווצר במציאות: אם הארום קנטוס שלך היה היום במסגרת האחריות, והזוג המאושר משוהם היו שואלים אותך אם הרמקול עדיין במסגרת אחריות של היבואן?
היית צריך לומר להם שהרמקול חדש מהשקית אבל אם הם קונים אותו ממך האחריות על המוצר מתבטלת באופן אוטומטי מצד היבואן לאחר שהם רוכשים אותו ממך!
ואם אני במקומם הייתי חושב פעמיים אם לקנות או לא, לך תדע זה מיוצר בסין בכלל סיבה לאי ודאות לאנשים שלא מכירים את היצרן המהולל שמייצר אלמנטים "לרד רווז"

אין קשר בין ארץ היצור לבין האחריות.
אני מכיר קדמגבר איטלקי שהותקל, ואני אומר. לך תדע, הוא נחשב למוצר לא אמין בעליל, בכל זאת אי וודאות. האם היית רוכש אותו ביד שניה?

פנתר.
אל תלך לשם.
הארום קנטוס הוא רמקול מאוד אמין. הוא בנוי מיחידות מאוד איכותיות, המבנה שלו מאוד מסיבי, הוא מסוגל לעמוד בעוצמות אדירות. הסיכוי שיקרה לו משהו קלוש.

לא מתקבל על הדעת שרכישת מוצר ביד שנייה, לא מעבירה באופן אוטומטי אחריות?
{טוב שהאירו את עיננו} נחשוב עכשיו פעמיים לפני שנרכוש מוצר ביד שנייה.

מעניין אם זה משהו "יחודי" אצלנו? או מקובל בשאר העולם?

אין קשר בין ארץ היצור לבין האחריות.
אני מכיר קדמגבר איטלקי שהותקל, ואני אומר. לך תדע, הוא נחשב למוצר לא אמין בעליל, בכל זאת אי וודאות. האם היית רוכש אותו ביד שניה?

פנתר.
אל תלך לשם.
הארום קנטוס הוא רמקול מאוד אמין. הוא בנוי מיחידות מאוד איכותיות, המבנה שלו מאוד מסיבי, הוא מסוגל לעמוד בעוצמות אדירות. הסיכוי שיקרה לו משהו קלוש.

נמר אחי את מה שכתבתי לא כתבתי בציניות, וחבל שהבנת אותי לא נכון. אני לא חושב לרגע שרמקולים של ארום קנטוס אינם אמינים, להפך, חברה שמייצרת את היחידות "לרד רוז" לא יכולה להיות "רעה"
הבאתי דוגמא לאנשים שאינם מכירים את היצרן הסיני וסטיגמה כזו או אחרת יכולה להוות מיכשול בקניית הרמקול אם אינם מקבלים המשך לאחריות מטעם היבואן.

{טוב שהאירו את עיננו} נחשוב עכשיו פעמיים לפני שנרכוש מוצר ביד שנייה.

ידידי,
המסקנה שהגעת אליה היא בדיוק המסקנה שהיבואן שאינו נותן את האחריות היה רוצה שתגיע אליה והיא שכדאי לקנות חדש אצלו ולא משומש ממישהו אחר.
המסקנה שלי, בכל אופן, היא אחרת: אני אחשוב פעמיים לפני שאקנה מוצר היי-אנד מיבואן כזה היות ואני יודע שיהיה לי יותר קשה למכור אותו ביד 2. (הרי יש סיכוי מסויים שאחרי שנה ארצה לשדרג לא?)

העברת אחריות

בתחום הנקרא "אודיו" המצב המקובל בעולם הוא שאחריות אינה עוברת לקונה השני.

הסיבה - מכשיר שמתחיל לעבור ידיים, הסיכוי שיעבור טלטלות, חיבור לא נכון ותפעול לא סביר - גדולה בסדרי גודל מהמצב בו חנות מוכרת ללקוח שהיא מכירה את צרכיו וצורת העבודה העתידית של המכשיר.

לכן, חברות שכן עושות את היוצא דופן וכן מאפשרות העברת אחריות, מציינות זאת בגדול בפרסומות שלהן - למשל ברייסטון, המציינות בכל מקום "20 שנה אחריות לבעל המכשיר גם אם הוא לא הרוכש המקורי".

מי שקונה מכשיר יד שניה בדרך כלל לא מצפה וגם לא מקבל אחריות. אני מוכר עשרות רבות של מכשירי יד שניה בשנה, ורוב האנשים אינם מעלים בדעתם את האפשרות לאחריות כזו.

אם תסתכלו במודעות יד שניה, בארץ ובעולם, גם של מוצרים די חדשים, בדרך כלל המילים "יש עדיין אחריות למי שירכוש ממני את המוצר" לא מופיעות שם, וזה לא מקרה.

עמית,
משפטית אתה צודק ,
תנסה פעם להעמיד את הנושא למבחן ותגיד ליבואן כזה או אחר שאתה פונה לערכאות משפטיות והוא מהר יתקן לך את המכשיר ואם לא האמן לי בית המשפט יאלץ אותו לתקן לך את המכשיר ואף לפצות אותך!
אגב נמר ...לא יקרה דבר אם תצדיק נושא כאוב זה, ותצא נגד חבריך היבואנים ,
יבואן שמאמין במוצר שלו שיספק אחריות כוללת למוצר בלי משחקים, מה גם שבמחיר הסופי של המכשיר נלקח בחשבון ע"י היבואן מחיר האחריות, הרי לא יתכן שאדם ירכוש רכב חדש מהחברה ולאחר שנה הרכב לא מתאים לו ,ימכור אותו לפלוני ובחברה יגידו לפלוני אין אחריות על הרכב האחריות היא לבעליו הראשונים של הרכב, פשוט אין דבר כזה! ואין בזה כלל הגיון ,מה גם שברכב הסיכוי והטעונים חזקים יותר לשימוש לא סביר !!!
אגב את תרצה דוגמאות מלומדות ומנומקות מעולם המשפט,
תפנה אלי אני אשלח לך הרבה כאלה,

מר רענן

מעולם לא שמעת אצלי רמקולים.

הסיבה היחידה לכתיבתך היא לשרת יבואן מסוים ולהתסיס את הרוחות.

נמר ,
אני מאוד מעריך את כתיבתך ,
אך משום מה נראה לי שתשובתך אינה אובייקטיבית דיה,
ולכן לא אדון איתך על נושא זה יותר,
הרי אתה זה שכתבת בכתבה שזה עניין של טעם!
וככול הנראה לי ולך אין את אותו הטעם וזה בסדר ואף לגיטימי,

שתהיה שבת שלומה ,

אגב יש לך את הדיסקים של יסמין לוי?

אם כן תשמע את השיר la alegria

מדהים איזה קול יש לה ,והגיטריסט יחיאל חסון אלוף...

הסיבה - מכשיר שמתחיל לעבור ידיים, הסיכוי שיעבור טלטלות, חיבור לא נכון ותפעול לא סביר - גדולה בסדרי גודל מהמצב בו חנות מוכרת ללקוח שהיא מכירה את צרכיו וצורת העבודה העתידית של המכשיר.

תסלח לי על השאלה, אבל מאיפה אתה יודע מה צרכיי וצורת העבודה שלי שנייה אחרי שיצאתי מהחנות עם המכשיר?? האם אתה מבקר כל לקוח בבית ומחתים אותו על התחייבות לא להזיז את המכשיר יותר מ X פעמים?אולי אני תקליטן במסיבות סלון של חברים כל שבוע ומשתמש במגבר שקניתי אצלך ב 20K? מעבר לזה הטיעון של טלטלות וכו' במכשיר שעובר ידיים נכון גם לשוק הטלויזיות/מכוניות ולכל שוק היד2 בכלל.
דווקא משהו כמו מגבר טרנזיסטורי נראה לי הרבה פחות עדין מרוב הדברים שנמכרים ביד2 ועליהם לא פגה האחריות.

אין צורך באחריות בכלל

אם המכשיר מתקלקל - סימן שהחברה היא בקאקט
כולה מכשיר אודיו ולא הכור הגרעיני של אחמינג'אד.
דרך אגב- רוב הקילקולים ניתנים לתיקון גם בארץ
דרך אגב- יש יבואנים שמתקנים את המוצרים כאן בארץ "יענו במסגרת האחריות"

יצרן בוטיק יעמוד מאחורי "אחריות" עד כלות הימים
יצרני מדבקה-לך תמצא עם מי לדבר, אולי הפקידה תוכל לעזור

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור