רמקולים Chario 100 - איטלקי, מדפי ומפתיע, מאוד. ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אם כבר מבקרים אצל אמנון (אדם חביב ומסביר פנים - אבל חלל האזנה איום ונורא וסירוב עקשני להשאיל ציוד להאזנה בבית) - היה מעניין להשוות את הצ'אריו למוניטור אודיו ולאפוס במחירים קרובים.

מעניין גם שכשהייתי אצלו הוא לא רצה להשמיע לי את הצ'אריו אלא רק את הMA והאפוס. טען שלא מתאים לקלאסית שאני שומע.

היה מעניין להשוות גם לסיסטם אודיו שנסקר פה בעבר והוא בגודל ובמחיר דומים.

הגורו נמר של אורים ותומים

סוף סוף נמר מצאת רמקול שמתאים לחלל האזנה הקטן שבדירתך ...כמו הרמקולים הקרמים שלך שנישמעים לא רע כך גם רמקול קטן זה...אך תזהר כאתה מבקר רמקול ענק כמו ה968 בחלל האזנה קטן וחורץ עליו גורלות בחלל האזנה לא מתאים!!! רמקול זה קבל בקורות מהללות ברשת ומלקוחות מרוצים שנהנים ממנו בכל סיגננונות המוזיקה ולא רק באלקטרוני!!
צר לי על כל סוללת הקוראים הנאיבים , אורים ותומים שרואים בך כגורו שלהם....

תודה רבה.

העיקר ששיחררת קיטור.:)

סוף סוף נמר מצאת רמקול שמתאים לחלל האזנה הקטן שבדירתך ...כמו הרמקולים הקרמים שלך שנישמעים לא רע כך גם רמקול קטן זה...אך תזהר כאתה מבקר רמקול ענק כמו ה968 בחלל האזנה קטן וחורץ עליו גורלות בחלל האזנה לא מתאים!!! רמקול זה קבל בקורות מהללות ברשת ומלקוחות מרוצים שנהנים ממנו בכל סיגננונות המוזיקה ולא רק באלקטרוני!!

(N)
הרשת מלאה בהררי מילים וביקורות מהללות של ציוד, שבאוזני האחד יישמעו ככה ובאזני האחר ישמעו אחרת. אז מה? כל ציוד שאחרים מהללים מוצא חן בעיניך? לספר לך כמה אנשים אני מכיר שקנו הגברה של קרל רק בגלל הביקורת ומיהרו להפטר ממנה כשהבינו במה מדובר? אני למשל שמעתי כבר מזמן את ה - 968 מחובר להגברה יקרה של אדג', בהדגמה של היבואן, בתנאים מצוינים, וחשבתי שזה פלופ אחד גדול. לא נזקקתי לצורך כך לדבריו של הגורו. לעומת זאת יש מי שאוהבים את הרמקול הזה, וזה על הכיפאק.
שתה משהו קר, בחור. הקיץ רק התחיל. חבל על העצבים.

וואלה, איזו טביעת עין חדה!
הקביעה היא בעקבות משאל בין הקוראים, או שזה כשרון טבעי?

(N)
הרשת מלאה בהררי מילים וביקורות מהללות של ציוד, שבאוזני האחד יישמעו ככה ובאזני האחר ישמעו אחרת. אז מה? כל ציוד שאחרים מהללים מוצא חן בעיניך? לספר לך כמה אנשים אני מכיר שקנו הגברה של קרל רק בגלל הביקורת ומיהרו להפטר ממנה כשהבינו במה מדובר? אני למשל שמעתי כבר מזמן את ה - 968 מחובר להגברה יקרה של אדג', בהדגמה של היבואן, בתנאים מצוינים, וחשבתי שזה פלופ אחד גדול. לא נזקקתי לצורך כך לדבריו של הגורו. לעומת זאת יש מי שאוהבים את הרמקול הזה, וזה על הכיפאק.
שתה משהו קר, בחור. הקיץ רק התחיל. חבל על העצבים.

(Y)

ראיתי בסקירה שהם ניסקרו רק על מוסיקה.
רציתי לדעת איך הם יהיו כקדמיים של קולנוע ביתי

ראיתי בסקירה שהם ניסקרו רק על מוסיקה.
רציתי לדעת איך הם יהיו כקדמיים של קולנוע ביתי

רוב המוצרים שנשמעים טוב במוסיקה ישמעו מעולה בקולנוע ביתי. במקרה הזה אני רואה יתרון גדול לרמקול הזה שכן אין צורך ביחידת סאב נפרדת. הרמקול הזה, לדעתי, יצליח להציג כל פיצוץ, היתרסקות או כל סצנה שדורשת כח ואנרגיה בקלות רבה.

אני משער שהוא ישמע לא פחות ממדהים בקולנוע ביתי.

6733891 - אתה רק מספר.

סוללת אורים ותומים שמשתתפים במשחק המכור של הנמר והפנתר

כל סוללת המגיבים כל מה שכתבתם היגו סינגור עיוור כאורים ותומים לגורו שלכם ....וההוכחה לכך שלא התיחסתם כלל לעובדה שנמר בודק את הציוד בחלל האזנה קטן שאינו מתאים לרמקולים ענקיים כגון ה 968...ולכן הוא לא נשמע אצלו טוב בכל סיגנונות המוזיקה ורק באלקטרוני !! צר לי שאתר זה הפך להיות פלופ אחד גדול ומשחק מכור...

6733891 כתב
שנמר בודק את הציוד בחלל האזנה קטן

אבל הקביעה של 6733891 נכונה, עובדה זו אכן מגבילה לדעתי גם את הרמקולים של נמר למרות איכותם הגבהה.
וכל זאת לא אומר דבר על הרמקולים האחרים שהוזכרו כאן.

נערך לאחרונה ב:
יהודה.

הקביעה של המספר לא נכונה כלל.

חלל ההאזנה שלי הוא 4 מטר על 3.80 כאשר הוא פתוח לחחל פינת האוכל והמטבח.
הרי זה די ברור שאותו גולש מתוסכל מנסה להכפיש ולזרוק רפש, לא צריך לתת לו דלק.

חברים, לא נגרר למלחמות, הבנו את ההערה, נמר ענה והכל בסדר. ממשיכים הלאה.
מהיכרות שלי עם הסלון של נמר, שנפתח למטבח ופינת אוכל, הוא לא קטן ומהווה דוגמה למידות ישראליות נפוצות מאוד. ברור שבכל חלל אחר, בו תשים את הרמקול, הוא ישמע שונה, אפשר להמשיך עם הדיון הזה עד אין סוף.

אני אישית בכל זאת הייתי ממליץ על תוספת סאב לכל רמקול מדפי - חזק ככל שיהיה - גם במוסיקה ולא רק בקולנוע ביתי.
אפילו במוסיקה קלאסית מגלים עולמות חדשים כאשר מחברים למערכת סאב. זה שכמה מדפיים טוענים שיורדים עד 40H לא אומר שיש להם באמת אנרגיה מספיקה בתדרים אלה.
הייתי אומר יותר מזה - אפילו רצפתיים שעולים עשרות אלפי שקלים לטעמי חסרים משהו בתחום התחתון באמת ללא סאב.

כל סוללת המגיבים כל מה שכתבתם היגו סינגור עיוור כאורים ותומים לגורו שלכם ....וההוכחה לכך שלא התיחסתם כלל לעובדה שנמר בודק את הציוד בחלל האזנה קטן שאינו מתאים לרמקולים ענקיים כגון ה 968...ולכן הוא לא נשמע אצלו טוב בכל סיגנונות המוזיקה ורק באלקטרוני !! צר לי שאתר זה הפך להיות פלופ אחד גדול ומשחק מכור...
תגיד ! מה זה ענקיים? הרי אתה מדבר על שתי צוציקים בגובה אולי 120 ואולי עוברים את החמישים קילו,בערך בגודל של וילסון קטן כמו6=7=8,שממש לא מתימר לנגן בחדרים גדולים ,אבל אתה מדבר עליו כמו איזה אלקסנדריה.
לדעתי אין שום בעיה לבדוק רמקול שכזה בחדר של נמר\וחוץ מזה כול מה שנמר בודק הוא בודק שם ולכולם תנאים שווים,
כשיגיע לבדוק מגיקו 6 או אלקסנדריה או איזה פוסידון בטח כבר יהיה לו כבר סלון יותר גדול.
בקשר לגורו!
עכשיו נמר אולי גור נמרים ,אבל הוא יהיה טיגריס גדול.

האם היצרן של היפריון מציין באיזה חדרים אסור להאזין להם?
האם הסלון של נמר מתאים להגדרה הזו?
האם היבואן (שבמקרה אני מכיר והוא סופר מקצוען) לא ידע היכן הרמקולים ייבחנו?
הוא ידע גם ידע, אממה, הוא מקצוען, וגם גבר-גבר, ויודע טוב מכולם שאין ציוד מושלם, ולפעמים רמקול יכול להיות תותח בתחום אחד ואקדח קפצונים בתחום אחר.
הרי אם החדר היה גדול בשני מ"ר יכולת לטעון שהחלל גדול מידי.
והרצפה עקומה.
מה זה החרטא הזה?

אני אישית בכל זאת הייתי ממליץ על תוספת סאב לכל רמקול מדפי - חזק ככל שיהיה - גם במוסיקה ולא רק בקולנוע ביתי.
אפילו במוסיקה קלאסית מגלים עולמות חדשים כאשר מחברים למערכת סאב. זה שכמה מדפיים טוענים שיורדים עד 40H לא אומר שיש להם באמת אנרגיה מספיקה בתדרים אלה.
הייתי אומר יותר מזה - אפילו רצפתיים שעולים עשרות אלפי שקלים לטעמי חסרים משהו בתחום התחתון באמת ללא סאב.
שאלה, יש לך סב במערכת של מוזיקה?

טעות

נערך לאחרונה ב:
כן. יש לי סאב ..... תתלה אותי.

המערכת שלי לא מהיקרות והמפונפנות והסאב נותן לי המון. אבל כמו שאמרתי - האזנתי כבר למערכות יקרות ואיכותיו בהרבה, כולל רמקולים רצפתיים יקרים למדי - ועדיין היה חסר לי הוורווום התחתון. מבחינתי הסאב לא נותן בכלל מוסיקה - גלי קול - אלא רעידות פיזיות שמרגישים בגוף ולא באוזן. והנ"ל גם במוסיקה ולא רק התפוצציות בסרטים. וכן - אני מאזין במיוחד לקלאסית .....

האמת ? הרבה פעמים אני אפילו מגזים עם הסאב - מעלה את העוצמה ואת תדר החיתוך - מתוך ידיעה שההרגשה הפיזית באה על חשבון הדיוק.

כן. יש לי סאב ..... תתלה אותי.

המערכת שלי לא מהיקרות והמפונפנות והסאב נותן לי המון. אבל כמו שאמרתי - האזנתי כבר למערכות יקרות ואיכותיו בהרבה, כולל רמקולים רצפתיים יקרים למדי - ועדיין היה חסר לי הוורווום התחתון. מבחינתי הסאב לא נותן בכלל מוסיקה - גלי קול - אלא רעידות פיזיות שמרגישים בגוף ולא באוזן. והנ"ל גם במוסיקה ולא רק התפוצציות בסרטים. וכן - אני מאזין במיוחד לקלאסית .....

האמת ? הרבה פעמים אני אפילו מגזים עם הסאב - מעלה את העוצמה ואת תדר החיתוך - מתוך ידיעה שההרגשה הפיזית באה על חשבון הדיוק.

אני מכיר מעט מאוד רמקולים שלא צריכים סאב. גם לרמקול שלי לא היה מזיק איזה חיזוק בתחום הנמוך.

אין מה להתנצל.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור