רמקולים רצפתיים גדולים במבחן - Hyperion HPS 968

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אוזו עם קולה???????????????????????????

ליאור סרטים זה במקום אחר....
אבל אני בעד האוזו.(ורד) (עם קולה וקרח)

מה יהיה?

(lol)(lol)(lol)

מילא פאסטיס או פרנו עם קרח או מים

סביל

אבל אוזו וקולה?????????????????????.

מה קורה חברים?

החום משפיע על השכל הישר???

:D:D:D

אכן

סדום ועמורה

אוזו עם קולה

זה כמו

וויסקי עם פטל

רחמנא....

גם הקטע הזה

של הכתיבה הזו

בשורות קצרות

עם רווחים גדולים

והרבה ברכות

לערבים קרירים

וצחים

והמון אהבה

חופשית

נידבקתי מניתאי

ברררר.....

:cool::cool::cool::cool:

נערך לאחרונה ב:
לא

מבין

למה

יש

לך

בעיה

עם

זה

שחר קריוגני

אכן

סדום ועמורה

אוזו עם קולה

זה כמו

וויסקי עם פטל

רחמנא....

גם הקטע הזה

של הכתיבה הזו

בשורות קצרות

עם רווחים גדולים

והרבה ברכות

לערבים קרירים

וצחים

והמון אהבה

חופשית

נידבקתי מניתאי

ברררר.....

:cool::cool::cool::cool:

מה יהיה

נדבקת במחלה

בסוף יהיה וירוס על שמי

הכל התחיל בשירי הייקו

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A7%D7%95

http://www.e-mago.co.il/e-magazine/haiku.html

דוגמה-

זוהי דרך

שאין ממנה חזרה

עד יום מותי

לא אוכל למחוק את

הקעקועים שעל גופי

(אואסאקה,שירי בית הסוהר)

עוד דוגמה-

כוכב קופא

עף אל השמיים

קור העכביש בסורגים

(אואסאקה,שירי בית הסוהר)

עוד דוגמה-

אנחנו המבלים את ימינו

ליד החופים מקום שבו

נשברים הגלים הלבנים

בני הדייגים אנחנו ואין

בית שאנחנו יכולים לכנותו שלנו

(יוקיהירה המאה התשיעית לספירה)

נערך לאחרונה ב:
:):D:)

בחיי

הכדורים האלה

לא שווים כלום.

רס

מי

:D:(:D

:כועס::כועס::כועס::כועס:(ורד נבול)(ורד נבול)(ורד נבול)

אין בכוונתי להתנצח עם אף אחד אלה להאיר פן אחר לגבי ה968 שכאשר הוא מופעל בחללים אקוסטיים גדולים כמו בביתי ובביתו של ניתאי, בהם ניתן מרחב גדול יותר לרמקול הבס אינו קופסתי, הרמקול מפורט מאוד ועם אווריריות בין הכלים בכל טווח התדרים יותר מהרבה רמקולים שעולים יותר ממנו,וניתן להנות ממנו בכל סיגנונות המוזיקה...

מעולה. ככה זה נשמע יותר טוב. בלי עקיצות, בלי "גורו ושמורו".

התגובה.
אני מכיר את חלל ההאזנה שלי טוב. יותר טוב ממה שאתה מכיר את חלל ההאזנה שלך וזה משום ששמעתי אצלי יותר רמקולים על מגוון טופולוגיות מאשר אתה שמעת אצלך. לכן, אני יודע היטב מתי הבס הוא מעט קופסאתי ומתי לא, מתי החדר מהווה בעיה ומתי לא. הדרך הטובה ביותר לבחון זאת היא, בעוצמה נמוכה, לפני שהחדר "מתערב". אגב, לא מעט רמקולים טובים מאוד סובלים מקופסתיות מעטה בטווח התדרים הזה מה שמוסיף לעיתים קרובות, בסגנונות מסויימים תיבול למוסיקה ומנטרל כל סיכוי לצליל יבש ואנמי בתחום התדרים הזה.

הרמקול הזה אכן מפורט, לא מפורט ברמה שטרם הכרתי, לא מפורט באופן שהוא מצליח להציג לי את הגורגרת של לואיס ארמסטרונג אך מפורט מספיק על מנת לקבל את התואר "רמקול מפורט".

הבמה של הרמקול הזה טובה מאוד, לא מצויינת. יש אוויר בין הכלים אך הוא אינו ברור ומוחלט כמו ברמקולים אחרים שכן מצליחים להציג הפרדת כלים טובה יותר. חלקם אפילו זולים יותר אך הם נופלים בכמה פרמטרים שה-968 מצטיין בהם. כמו שאמרנו, חסרונות ויתרונות יש לכל מוצר. אפילו <רחמנן ליצלן> לרמקול הזה.

ניתן להינות מהרמקול הזה בכל סיגנונות המוסיקה. אני מסכים ואף מחזק את דברייך. מדובר ברמקול שמנגן הכל. עכשיו, רמקולים שמנגנים הכל הם בדרך כלל סלחניים. הרמקול הזה אינו ממש סלחני אך יש בו סלחנות מסויימת. הוא אינו מצליח לשקף פרטים כפי שרמקולים נטרלים או אנליטים ישקפו. זה יתרון בלנגן הכל, חיסרון בלנגן סגנונות ספציפים שדורשים מיקרו דינמיות מצויינת ופרטים אין סוף יחד עם רזלוציות מטורפות. הרמקול הזה מציג הרבה פרטים, רזלוציה טובה מאוד וברמת המיקרו דינמיות הוא טוב. אף אחד מהם הוא לא עושה מדהים.

בנוסף, הרמקול הזה הוא רמקול מעולה בכל הסגנונות כאשר לא מחפשים את הקטנות שבו. כאשר מחפשים אותם, כמו במבחן, מוצאים. וכשמוצאים כותבים.

יותר חשוב שתבין שאתה זה שצריך להינות ולחיות עם הרמקול שברשותך, ומדובר בהחלט באחלה רמקול למחירו לאדם כמו ניתאי ששומע הכל מהכל. אני למשל, עם הרמקול שלי, מוגבל בסגנונות מסויימים אך מתענג עד עמקי נשמתי במגרש הביתי שלו. זה אומר שעשיתי פשרה בדיוק כמוך ובדיוק כמו כל חובב אודיו שיקנה מערכת. תמיד יהיה לה צד חזק וצד חלש.

במקרה של הרמקול הזה כל הצדדים שלו מספקים את חובב המוסיקה המאזין למגוון סיגנונות רחב.(ורד)

נערך לאחרונה ב:
לא מרגיש שום החמרת יתר מנמר בסקירה הזו ספציפית,
ההפך, לדעתי דווקא כאן הדברים נאמרו איך שהתרחשו לגביו, בלי סינוני יתר פוליטיים, וטוב שכך יעשה בסקירות.

מה גם שעוד אופציה אפשרית לגבי מסקנות הסקירה על הבס,
היא שהזוג הספציפי הזה, יצא קצת פחות מוצלח, תיבה לא נאטמה כראוי, כבר היו דברים מעולם גם ברמקולים יותר יקרים לא?

my 2 cents.

לא מרגיש שום החמרת יתר מנמר בסקירה הזו ספציפית,
ההפך, לדעתי דווקא כאן הדברים נאמרו איך שהתרחשו לגביו, בלי סינוני יתר פוליטיים, וטוב שכך יעשה בסקירות.

מה גם שעוד אופציה אפשרית לגבי מסקנות הסקירה על הבס,
היא שהזוג הספציפי הזה, יצא קצת פחות מוצלח, תיבה לא נאטמה כראוי, כבר היו דברים מעולם גם ברמקולים יותר יקרים לא?

my 2 cents.

אפשרות קיימת כמו שאמרת

אפשרות שנייה שאף היא קיימת היא שחלל ההאזנה של נמר לא קיבל באהבה את הרמקול

אפשרות שלישית היא שהפרה של נמר בשילוב הפאוור שלו בשילוב הרמקולים האלו ייצרו בחלל ההאזנה של נמר בס מעט קופסתי לדבריו

אפשרות רביעית היא שזו דעתו המכובדת האישית והסובייקטיבית של נמר
שאני מאוד מכבד את דיעותיו וטעמו אבל הם הינם עדיין אישיים וסובייקטיביים כמו כל ביקורת אחרת שקיימת ,מפרגנת או לא

אבל שום דבר בדברי נמר איננו תורה מסיני או אמת מוחלטת

דיעה מכובדת כן

סוג של " וריטה" סופני ? ממש לא

ערב קריר

נית

:D(lol):D

ניתאי.

הקדמגבר שלי בשילוב המגבר {שמצליח לשלוט בכל רמקול בזלזול} לא הם אלא שהציגו את התוצאה הקופסאתית שכן לקדמגבר הזה יש אופי די רזה. המגבר שלי לעומתו מאוד נטרלי.

בנוסף לאלקטרוניקה שלי השתמשתי במגבר משולב של מיסטר שעופר השאיל לי לטובת הביקורת. ה"בעיה" חזרה על עצמה גם שם. היא חזרה על עצמה גם עם המגבר המשולב של אג'. דהיינו 3 הגברות - מוטיב חוזר.

החלל.
כפי שהסברתי ל-67894536782 ואני מצטט את החשוב. {אל תראה זאת כתגובה ישירה אלייך}

"אני מכיר את חלל ההאזנה שלי טוב. יותר טוב ממה שאתה מכיר את חלל ההאזנה שלך וזה משום ששמעתי אצלי יותר רמקולים על מגוון טופולוגיות מאשר אתה שמעת אצלך. לכן, אני יודע היטב מתי הבס הוא מעט קופסאתי ומתי לא, מתי החדר מהווה בעיה ומתי לא. הדרך הטובה ביותר לבחון זאת היא, בעוצמה נמוכה, לפני שהחדר מתערב. "

"

ניתאי.

הקדמגבר שלי בשילוב המגבר {שמצליח לשלוט בכל רמקול בזלזול} לא הם אלא שהציגו את התוצאה הקופסאתית שכן לקדמגבר הזה יש אופי די רזה. המגבר שלי לעומתו מאוד נטרלי.

בנוסף לאלקטרוניקה שלי השתמשתי במגבר משולב של מיסטר שעופר השאיל לי לטובת הביקורת. ה"בעיה" חזרה על עצמה גם שם. היא חזרה על עצמה גם עם המגבר המשולב של אג'. דהיינו 3 הגברות - מוטיב חוזר.

החלל.
כפי שהסברתי ל-67894536782 ואני מצטט את החשוב. {אל תראה זאת כתגובה ישירה אלייך}

"אני מכיר את חלל ההאזנה שלי טוב. יותר טוב ממה שאתה מכיר את חלל ההאזנה שלך וזה משום ששמעתי אצלי יותר רמקולים על מגוון טופולוגיות מאשר אתה שמעת אצלך. לכן, אני יודע היטב מתי הבס הוא מעט קופסאתי ומתי לא, מתי החדר מהווה בעיה ומתי לא. הדרך הטובה ביותר לבחון זאת היא, בעוצמה נמוכה, לפני שהחדר מתערב. "

"

נמר חברי היקר

גם אני מכיר דיי טוב את חלל ההאזנה שלי

לטעמי ולדעתי האישיים הבס הוא ממש לא קופסתי

לטעמך ולדעתך האישיים הבס הוא קופסתי

הביקורת שלך היא עוד ביקורת שבנויה על טעמך ודיעותייך האישיות

וראוי שתציין זאת כמו כל מי שכותב ביקורות ברחבי העולם במגזינים אינטרנטיים לא פחות חשובים מd town

מגזינים כמו סטריאופייל , סיקס מון, סטריאו טיימס וכדומה

הם טורחים לציין שזו דעתם האישית והסובייקטיבית

אתה לא

אתה בניגוד אליהם מציג את דיעותייך וטעמך האישיים כתורה מסיני וכאמת מוחלטת

אני מוצא בזה טעם לפגם

כמו שאני מתייחס לדיעותיהם של מבקרים אחרים במגזינים שונים ברשת בכבוד ובהערכה

אבל ממש לא תורה מסיני

כך גם דיעותייך

מכובדות מאוד לטעמי

ועדיין סובייקטיביות ואישיות

ורחוקות ממוחלטות כפי שאתה מנסה להציג זאת ידידי היקר

אתן דוגמה נוספת-

לטעמי ולדעתי האישיים קדם המגבר שלך-

Densen Beat 200

הוא אחד הרעים, המנסרים, החריפים והלא נעימים ששמעתי בחיי
ושמעתי אותו בכמה הזדמנויות שונות

זו דעתי האישית והסובייקטיבית

לדעתך וטעמך האישיים
קדם המגבר שלך נעים לאוזן,נייטרלי ויכול לשמש רפרנס לבדיקת מערכות

הבנת נמר ידידי היקר

הכל עניין של טעמים אישיים
ממש לא מוחלטים

ואף אחד מאיתנו לא מחזיק בלוחות הברית של האודיופיליה

ערב קריר

נית

:cool::cool::cool:

נערך לאחרונה ב:
ניתאי יקירי.

טעמי ודעתי זה נכון. השאלה היא מהיכן דעתי מגיעה. האם מהאזנות מזדמנות בחניות או מהאזנות מרובות, שיטתיות וממוקדות בחלל האזנה אחד.

כל דיעה של אדם היא דעתו האישית. השאלה היא מה הרפרנס, מה הוא שמע, מה הוא בדק, איפה וכמה פעמים הוא חזר על אותה פעולה. אם חזר עליה פעמים בודדות, לא תיעד בכתב את רשמיו, שינה באופן רנדומלי את המוסיקה איתה הוא בוחן אז כנראה שבאמת דעתו אינה "שווה הרבה". אבל אם עשה זאת מאות פעמים, בפערי זמן קצרים, במוסיקה זהה, בחלל אחד נתון ורשם את רשמיו כנראה שדעתו מלומדת יותר. {בלי קשר אלי, כל אדם שיעשה זאת יבין כמה זה משנה את הגישה וכמה דברים מתגלים כשהמוח מיומן לכך}.

הקדמגבר שלי עלול להשמע כך עם מגבר ורמקולים לא מתאימים. אבל עם כאלה מתאימים הוא יתאזן בתוך המאזן. זה מה שמתרחש אצלי, ואני מאוד, מאוד מאוד, רגיש לצווחנות.

ניתאי יקירי.

טעמי ודעתי זה נכון. השאלה היא מהיכן דעתי מגיעה. האם מהאזנות מזדמנות בחניות או מהאזנות מרובות, שיטתיות וממוקדות בחלל האזנה אחד.

כל דיעה של אדם היא דעתו האישית. השאלה היא מה הרפרנס, מה הוא שמע, מה הוא בדק, איפה וכמה פעמים הוא חזר על אותה פעולה. אם חזר עליה פעמים בודדות, לא תיעד בכתב את רשמיו, שינה באופן רנדומלי את המוסיקה איתה הוא בוחן אז כנראה שבאמת דעתו אינה "שווה הרבה". אבל אם עשה זאת מאות פעמים, בפערי זמן קצרים, במוסיקה זהה, בחלל אחד נתון ורשם את רשמיו כנראה שדעתו מלומדת יותר. {בלי קשר אלי, כל אדם שיעשה זאת יבין כמה זה משנה את הגישה וכמה דברים מתגלים כשהמוח מיומן לכך}.

הקדמגבר שלי עלול להשמע כך עם מגבר ורמקולים לא מתאימים. אבל עם כאלה מתאימים הוא יתאזן בתוך המאזן. זה מה שמתרחש אצלי, ואני מאוד, מאוד מאוד, רגיש לצווחנות.

נמר ידידי היקר

גם אם נסיונך היה 50 שנה של ההאזנה למערכות אולטרה היי אנד
והיית מתפרנס כעורך הראשי של אבסולוט סאונד
זה עדיין לא היה הופך את דיעותייך לסוג של אמת מוחלטת

דיעותייך וטעמייך האישיים מכובדים מאוד
כמו כן גם נסיונך בבחינת מערכות

עדיין יקירי
לא אני ולא אתה מחזיקים בלוחות הברית של האודיופיליה

זה שאתה בוחן מערכות מאז שקם האתר הזה
ובוחן עם אותם תנאים ואותה מוזיקה
לא הופך את דברייך לתורה מסיני

כמו שגם דבריהם של האנשים שציטטתי בעמוד 4 של השרשור
שנסיונם תאמין לי ומקצועיותם לא פחותים משלך
והם מאידך גיסא בחרו לחשוב אחרת ממך

גם דבריהם אלו של אותם מבקרים אינם תורה מסיני
אלא עוד דיעה מכובדת מאוד

אך אישית וסובייקטיבית

לגבי טעמי על הקדם מגבר שלך

כמו שאומרים-
על טעם וריח ממש לא מתווכחים

ערב קריר ידידי

ניתאי.

אני לא זוכר מתי אמרתי שדעתי היא האמת המוחלטת. ואם כן, וואלה, כנראה הייתי שתוי {למרות שאני לא שותה}.
לגבי הכתבים שם. אני לא קורא כתבות מחו"ל מהרגע שהכתירו מוצרים לטובים ביותר למחירם בעוד כל אחד יסכים איתי שיש טובים מהם. לכן, בדיוק כמו שדעתי היא דעתי האישית אז גם שם זה כך. מה שכן, אני מתייחס אך ורק למה שאני שומע.

עכשיו בלי קשר.
תמצא לי כתבה אחת מהמגזינים שציינת שקוטלת מוצר על הסף. ברגע שתמצא אחת כזו תיידע אותי, אם לא תמצא {ולא תמצא} כנראה שטעמם של המגזינים הללו הוא שטר ירוק עם תמונה של גוי. נראה אותך מחזיק מגזין אודיו בלי פרסומות כשהכתבים שכותבים עבורך צריכים לקבל משכורת בסוף חודש.

ומכיוון שלא תמצא כתבה שקוטלת מוצר או מציגה תוצאה בינונית מינוס בניכר, תסיק את המסקנות לגבי התלהבותם המוחלטת מה-968 שהוא טוב מאוד לדעתי ונותן ערך מעולה לכסף, אך לא כפי שהם מתארים.

ניתאי.

אני לא זוכר מתי אמרתי שדעתי היא האמת המוחלטת. ואם כן, וואלה, כנראה הייתי שתוי {למרות שאני לא שותה}.
לגבי הכתבים שם. אני לא קורא כתבות מחו"ל מהרגע שהכתירו מוצרים לטובים ביותר למחירם בעוד כל אחד יסכים איתי שיש טובים מהם. לכן, בדיוק כמו שדעתי היא דעתי האישית אז גם שם זה כך. מה שכן, אני מתייחס אך ורק למה שאני שומע.

עכשיו בלי קשר.
תמצא לי כתבה אחת מהמגזינים שציינת שקוטלת מוצר על הסף. ברגע שתמצא אחת כזו תיידע אותי, אם לא תמצא {ולא תמצא} כנראה שטעמם של המגזינים הללו הוא שטר ירוק עם תמונה של גוי. נראה אותך מחזיק מגזין אודיו בלי פרסומות כשהכתבים שכותבים עבורך צריכים לקבל משכורת בסוף חודש.

ומכיוון שלא תמצא כתבה שקוטלת מוצר או מציגה תוצאה בינונית מינוס בניכר, תסיק את המסקנות לגבי התלהבותם המוחלטת מה-968 שהוא טוב מאוד לדעתי ונותן ערך מעולה לכסף, אך לא כפי שהם מתארים.

מה שבעצם אתה אומר נמר ידידי היקר

הוא שכל המגזינים בעולם מונעים מתאוות כסף

ואתה המבקר אודיו היחיד בעולם כולו

שמרשה לעצמו לבקר בצורה שלילית גם?

give me a break

שמעת פעם על המושג היבריס?

ההבדל בינך לבין שאר מבקרי האודיו בעולם
הפחות נכבדים ממך לטעמך האישי מכיוון שכולם
מונעים מכסף לדברייך

ההבדל הגדול והעיקרי הוא-
שהם פחות נחרצים בדבריהם

וזאת למה בוודאי תשאל?

כי הם מבינים שאין מוחלטות בתחום הזה

רמקולים שיישמעו לטעמך עם באס קופסתי
יישמעו לאוזני מבקר אחר בדיוק ההיפך

פרה אמפליפייר כשלך יישמע לחלק מהמבקרים נוראי,מנסר מתכתי
וחלק מהמבקרים יינשקו אותו ויאמרו כמה הוא מאוזן נייטרלי ונעים

קצת צניעות לא תזיק לך ידידי היקר

זלזול בכל שאר מבקרי האודיו וודאי שלא מוסיף לכבודך ידידי

ולחשוב שאתה היחיד בכל העולם של ביקורות האודיו שמעז להעביר ביקורת שלילית

ולזלזל בביקורות של אחרים שנסיונך לא מגיע לאפס קצהו של נסיונם?

לא לכבודך ידידי היקר

לך לישון תחשוב על מה שנתאי ידידך ניסה לומר לך

אל תכנס למגננות

ואני בטוח

שתבין בסוף מה שניסיתי לומר לך

ערב קריר

נית

ניתאי.

זו בהחלט הפעם האחרונה שאני מגיב לנושא הזה.

ציינתי עובדה בכך ששם לא קוטלים שום מוצר - תפעיל ת'קלבסה ותבין שמשהו כאן לא בסדר. אם מבחינתך עצם העובדה שכל המוצרים שהם סוקרים הם "מושלמים" זה בסדר גמור - אין ביננו ויכוח.

אל תנסה, אפילו לא בצחוק, להציג אותי בצורה שאתה מנסה להציג אותי. מה שהתכוונתי להגיד הוא לא מה שאתה מנסה להבהיר. ואם בכך אתה עוסק וזו הדרך שאתה בוחר להתנהל מולי כנראה שיש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא.

כדאי מאוד שתקרא שוב את מה שכתבתי לפני שאתה מטיח בי להיות "צנוע" מפני שמה שאני כותב אינו מגיע מגאוותנות אלה מעבודה קשה של שנים בבחינת טונות של מוצרים.

כנראה בגלל שלא נתתי רק מחמאות למוצר שברשותך שלפת ציפורניים ושכחת עם מי אתה מדבר.

בכל מקרה, סיימתי את הדיון איתך, לילה טוב.

דוגמאות לביקורות לא טובות למוצרים נמר ידידי

תקרא את הניסוחים ותבין על מה התרעמתי בניסוחים שלך-

Audio Analogue Primo Cento VT review

An Italian beauty that does things its own way
http://www.techradar.com/reviews/au...lifiers/audio-analogue-cento-vt-451815/review

DeVore Gibbon 3XL review
http://www.techradar.com/reviews/au...kers/devore-fidelity-gibbon-3xl-661692/review

KEF C5
KEF has produced some stonking £400 floorstanders. These aren’t them
http://whathifi.com/Review/KEF-C5/

Usher S-520

By no means bad speakers, but they don’t quite do enough to challenge the market leaders

http://whathifi.com/Review/Usher-S-520/

וזה רק קצת דוגמאות בשליפה קלילה מהמותן לביקורות שליליות על מוצרים​
אבל​
וזה אבל גדול נמר ידידי​
שים לב לניסוח בכתבות​
הכתבות שלך ידידי​
ממש לא מנוסחות כך​
ערב קריר​
נית​

ניתאי.

זו בהחלט הפעם האחרונה שאני מגיב לנושא הזה.

ציינתי עובדה בכך ששם לא קוטלים שום מוצר - תפעיל ת'קלבסה ותבין שמשהו כאן לא בסדר. אם מבחינתך עצם העובדה שכל המוצרים שהם סוקרים הם "מושלמים" זה בסדר גמור - אין ביננו ויכוח.

אל תנסה, אפילו לא בצחוק, להציג אותי בצורה שאתה מנסה להציג אותי. מה שהתכוונתי להגיד הוא לא מה שאתה מנסה להבהיר. ואם בכך אתה עוסק וזו הדרך שאתה בוחר להתנהל מולי כנראה שיש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא.

כדאי מאוד שתקרא שוב את מה שכתבתי לפני שאתה מטיח בי להיות "צנוע" מפני שמה שאני כותב אינו מגיע מגאוותנות אלה מעבודה קשה של שנים בבחינת טונות של מוצרים.

כנראה בגלל שלא נתתי רק מחמאות למוצר שברשותך שלפת ציפורניים ושכחת עם מי אתה מדבר.

בכל מקרה, סיימתי את הדיון איתך, לילה טוב.

ביקשתי שלא תתלהם והינה אתה מתלהם

אני לא צריך מחמאות או אישור ממך ידידי היקר לגבי הציוד שנמצא אצלי

:cool::cool::cool:

אני סומך אך ורק על טעמי האישי

זה שפירגנת לדוגמה למגבר הכוח שלי ולסידי שלי ממש לא הוסיף מדליות נצחון על חזי

ולא קמתי בבוקר בתחושת גאווה מיוחדת

מאידך גיסא כשקראתי את הכתבה שלך על הרמקולים שלי

ללא נפלה רוחי

ולא קמתי עצוב בבוקר ואמרתי לעצמי" אוי נמר לא פירגן"

עוד דיעה אישית של מבקר אודיו שאני מכבד וידיד

ממש לא הפריעה לי הביקורת שלך

מפריע לי איך שאתה מתנסח בביקורות שלך
לטוב ולרע

שוב

קצת מתינות וצניעות לא תזיק

תמיד יש מה ללמוד מהגדולים שעושים את זה קצת יותר שנים ממך ידידי

עם נסיון ומערכות שהיית רק חולם לבחון

ועדיין מתבטאים בפחות נחרצות ויותר מתינות ממך ידידי היקר

ערב קריר

נית

:):):)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור