רמקולים לקו ההתחלה: אודיו פרו Wigo WI-110

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

תודה על הסקירה המפתיעה (ורד).
נראה מעניין.
האם ניסית להאזין עם יחידת הבס שלו? כי לשמוע מוזיקה עם רמקול שלא יורד מספיק נמוך זה לא כל כך אטרקטיבי...

כמה עולה הרמקול עם יחידת הבאס שלו?
לפי ההתרשמות שלך זה בהחלט מוצר שמהווה אלטרנטיבה לבעלי תקציב דל.
השאלה היא איך הוא עומד ביחס לאלטרנטיבות ביד 2 , הגם שביד 2 אני לא מזהה מגוון של אלטרנטיבות במחיר הזה...

ארז

תודה ארז.

לא ניסיתי להאזין לו יחד עם יחידת הבס אך אני בטוח שכמו שיש יתרונות ליחידת בס נפרדת יש לה גם חסרונות. במקרה הזה בחנתי מיני מוניטורים ורציתי לתת את הדגש עליו בלבד.

השאלה שלך לגבי יד שניה היא בהחלט שאלה ראויה ולעניין. לא נראה לי שפעם שאלו אותי את השאלה הזו. האמת היא שאין כל כך תחרות ליד שניה שהרי שם תמיד תוכל לרכוש טוב יותר בזול יותר או באותו מחיר. כמובן שבשוק היד שניה תמצא משהו טוב יותר ומשתלם יותר. אך אם זהו התקציב ואתה חפץ במוצר חדש מהניילון, הרמקול הזה מהווה יופי של בחירה.

יפה מאוד.
היחידות לא של פוקאל. אני מכיר אותן מעולם חיקויי הרכב.
יש לי בבית זוג מידבאסים כאלו בדיוק מרמקול חיקוי.
הם מיוצרים בסין בכמה מפעלים.
גם הטוויטר.

אוקי. תודה אורי.

בכל מקרה, כנראה שהחיקוי הזה מוצלח למדי. בעצם לא למדי - פשוט מוצלח!

החיקוי מאוד מוצלח.
הרמקולים האלו הותקנו בהרבה רכבים בהצלחה.
אפילו בשלי הם ביקרו לא מעט זמן.

(Y)

האמת היא שכבר אין יותר מידי סודות בתחום. אם זו אינה יחידה מורכבת טכנולוגית אז ניתן לחקות אותה. נכון, אולי רק ויזואלית ואיכות הצליל לא תהיה זהה, או יותר נכון גוון הצליל. אך עדיין ניתן להגיע לתוצאות מרשימות במיוחד גם כשמחקים מוצר אחר.

האמת, לא אומר שזה מתרחש גם כאן, לעיתים חיקויים יכולים להשמע טוב יותר מהמקור.

כזכור לי בחיקוי זה בעיקר שונה במגנט.

אפקט ההיעלמות של המוניטורים בחלל הוא בהחלט ממכר.
מה שכן, עם שלי הרגשתי הבדלים משמעותיים בתופעה הזו כאשר החלפתי הגברות.

אני רוצה לקנות זוג רמקולים קדמיים לרסיבר הרמן קרדון 7000 . האם הרמקולים הנ"ל מתאימים או שכדאי לקנות מיד 2 זוג רמקולים Wharfedale Pacific Pi-40 שמוצעים למכירה באותו מחיר ואיך הרמקולים האלה של וורפדיל בכלל. כדאי לקנות !!

על איזה מגבר (זול / מחיר סביר) היית ממליץ לטובת הרמקולים הללו?

על איזה מגבר (זול / מחיר סביר) היית ממליץ לטובת הרמקולים הללו?
מדובר בייחוד על שימוש לצורך שמיעה מאייפון וכו'?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור