ריגושי (ותובנות) חשמל בדירה חדשה!

• פותח הנושא פותח הנושא matanoosh
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

רוצה עזרה , תן לי לדבר איתו

כפרה עליך

תתחדש על הדירה החדשה :שתוי:
כנראה שהחשמל יהיה הדבר הכי קל מבחינת המערכת במעבר
יש לך תוכנית לאקוסטיקה גם?

אתה נשאר בחיפה?
הרצליה. נוף אנושי ככ שונה שזה מרגיש כמו חו"ל.
אקוסטיקה תבוצע בהתחלה לפני הפינות והעין. לא מאד שונה ממה שיש כרגע. לא רוצה להכניס דברים אקטיביים בינתיים, בעיקר בגלל המחיר.
יש מצב שעוד מעט אעשה מכירת חצר סיטונאית לדיפיוזרים :)

אגב, הפטיפון עבר... אחד הפרוייקטים הקשים...

רוצה עזרה , תן לי לדבר איתו
עם דן?

הרצליה. נוף אנושי ככ שונה שזה מרגיש כמו חו"ל.
אקוסטיקה תבוצע בהתחלה לפני הפינות והעין. לא מאד שונה ממה שיש כרגע. לא רוצה להכניס דברים אקטיביים בינתיים, בעיקר בגלל המחיר.
יש מצב שעוד מעט אעשה מכירת חצר סיטונאית לדיפיוזרים :)

עם דן?
״התמרכזת” לא נורא :cool:

הפטיפון פרויקט מורכב ללא ספק
הרמקולים פרוייקט כבד

שיהיה בהצלחה

אפשר לקבל סכימה איך מתבצע החיבור לפחת של המערכת?
מאיפה הפחת מוזן, מה לגבי קו האפס
תודה

שווה פוסט נפרד/ נוסף, אם יש לך כוח.
ברכות על המעבר ועל הדירה החדשה. שיהיה בהצלחה והנאה.

אפשר לקבל סכימה איך מתבצע החיבור לפחת של המערכת?
מאיפה הפחת מוזן, מה לגבי קו האפס
תודה
סכימה גדולה עליי. יכול לצלם לך שוב את ארון החשמל אבל אני לא רוצה להוריד את הכיסוי שלו, אז אני בספק שתראה הרבה.

שווה פוסט נפרד/ נוסף, אם יש לך כוח.
ברכות על המעבר ועל הדירה החדשה. שיהיה בהצלחה והנאה.
כפרה עלייך. תודה. אבל לאיזה צורך? כדי לקבל "תתחדש ובהצלחה"? זה לא מעניין אותי. :)
אולי בהזדמנות אספר על הרפתקאותיי הליליות אצל רג'ואן ועל יועץ הסתרים גיא, בכל מה שקשור לשיפור ההעמדה על המערכת. אני רק לא רוצה שיאשימו אותי אח"כ שאני משתמש במוזיקה כדי לנתח את הסאונד של המערכת...

סכימה גדולה עליי. יכול לצלם לך שוב את ארון החשמל אבל אני לא רוצה להוריד את הכיסוי שלו, אז אני בספק שתראה הרבה.

כפרה עלייך. תודה. אבל לאיזה צורך? כדי לקבל "תתחדש ובהצלחה"? זה לא מעניין אותי. :)
אולי בהזדמנות אספר על הרפתקאותיי הליליות אצל רג'ואן ועל יועץ הסתרים גיא, בכל מה שקשור לשיפור ההעמדה על המערכת. אני רק לא רוצה שיאשימו אותי אח"כ שאני משתמש במוזיקה כדי לנתח את הסאונד של המערכת...
בכל מקרה תואשם, עדיף שתתוודה כבר עכשיו. ;)

לאיזה צורך?
אתה חושב שכל בעלי הפטיפונים כאן יודעים להעביר את המכשיר - בנסיעה ארוכה - ובמיוחד אם אין את האריזה המקורית?
לי אין מושג איך עושים את זה. מלבד האריזה של הראש אין לי אף ארגז של הפטיפון שלי.
פירקת את הזרוע? לבד או בעזרת איש מקצוע?
פירקת את הצלחת?
את הראש ארזת בקופסא המקורית? ואם לא, אז איך?
מי הרכיב? מי כיוון?
נראה לי שהעברת פטיפון זה בלבול מוח לא קטן ואפשר ללמוד ממי שעבר את זה. אבל לא חייבים.

פטיפונים זה לא מדע טילים
אפשר ללמוד לבד איך לפרק ולכוון

אם צריך אנחנו פה לעזור

פטיפונים זה לא מדע טילים
אפשר ללמוד לבד איך לפרק ולכוון

אם צריך אנחנו פה לעזור
כפרה, למה אתה מדבר על עצמך בגוף ראשון ברבים? נתקלתי בזה הרבה לאחרונה. מעניין...
זה סוג של PRONOUNS בגרסה העברית? :)

לאיזה צורך?
אתה חושב שכל בעלי הפטיפונים כאן יודעים להעביר את המכשיר - בנסיעה ארוכה - ובמיוחד אם אין את האריזה המקורית?
כפרה עלייך.
גם אנחנו לא ידענו. שמתי על הפטיפון מכסה פרספס גדול, הרמתי אותו יחד עם הפלטה שעליה הוא ישב, אבל הורדתי לפני-כן את הצלחת, והעברתי לרכב של החבר.
החבר (ההוא, החשמלאי) התקין לעצמו מדף נשלף עם מסילה בתא האחורי (זה טויוטה היילקס כזה). אז הוא שלף את התא, ואנחנו הרמנו עליו את הפטיפון. בשלב זה, אני חייב לאמר לך שכמעט ראיתי את חייה חולפים מול עיניי. אמנם הוא חתיך וחזק, אבל אני כרסתן שמנמן עם בעיות ברכיים, לא ידעתי איך אני מניף את הדבר הזה מעל גובה המתניים. :)

בקיצור, איבטחנו את המפלץ הזה, כשהראש חשוף לכל כמו ערווה לא צנועה - מגן עליו רק ריבוע פרספקס שבכל שניה יכול להחליק עליו באיזה מהמורת דרך לא צפויה, ולשבור אותו. נסענו ככה מחיפה להרצליה ב- 80 קמ"ש, לקח שעה וחצי. ובסוף הגענו.

את הצלחת, ששוקלת בערך 20 ק"ג, העברתי בנפרד.

לי אין מושג איך עושים את זה. מלבד האריזה של הראש אין לי אף ארגז של הפטיפון שלי.
פירקת את הזרוע? לבד או בעזרת איש מקצוע?
אז לשאלתך, לא פירקתי כלום מלבד הצלחת. כי לא רציתי להרכיב.

פירקת את הצלחת?
את הראש ארזת בקופסא המקורית? ואם לא, אז איך?
מי הרכיב? מי כיוון?
אני. שימנתי את הציר, שמתי את הצלחת, היא נפלה לי על האצבע ועשתה שטף דם יפה שחור כזה על הציפורן כמו באייטיז, ומאז אני שמח וטוב לב.

להגיד לך שהפטיפון מכוון? אני לא בטוח.
נראה לי שהעברת פטיפון זה בלבול מוח לא קטן ואפשר ללמוד ממי שעבר את זה. אבל לא חייבים.
מאד!!! מאד!
תודה על ההתעניינות. אבל מה שמעניין בסיפור זה דווקא המעמדים שעליהם הוא עמד. אכתוב על זה בהזדמנות פוסט. אין לי כוח. בוא נדבר על הפסיכולוגיה של ההאזנה והאם אנחנו עם הפרעה נפשית או לא.

מזכיר לי שהתעניינתי אצל אחד העוסקים בתחום בפונו סטייג' יד שניה שהיה לו והוא לא היה מוכן לאפשר הדגמה בבית ובמקום זה הציעה שאני אביא אליו את הפטיפון.
שפשפתי את אוזניי ושאלתי לוודא ששמעתי נכון - כן הוא היה רציני לגמרי o_O

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור