פלזמה היטאצ'י P42E102A במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: פלזמה היטאצ'י P42E102A - ביקורת

יופי של ביקורת אבל .. ואני אומר את זה בחיוך .. איך כמו הפנסוניק PY800 (-: .

רק שהפנסוניק עולה פי שניים...
סה"כ עושה רושם שה- HITACHI מעניינת.

איפה הביקורת?

לא הבנתי כלום, מה רמת השחורים? זה הפרמטר הכי חשוב לטעמי ואין איזכור לנושא (חוץ מהמונח 15,000:1 שלא מספר שום דבר על המציאות)

תקרא בפסקה "שחור באפילה"

האם יש לה תאימות לתקנים החדשים של 1080p ?

אז זה מסך שעדיף לשידורי טלויזיה רגילים?

אני אחד מהרוכשים הראשונים של המסך הזה בארץ

התלבטתי המון בין הפנסוניק לסמסונג ואז ממש לפני שהחלטתי ראיתי את ההיטאצי, בדקתי את המסכים גם בשידורי hd וגם ב sd ובסוף לאחר התלבטות מאוד גדולה גם בגלל או למרות מה שכתוב בכל הפורומים המתמחים, בחרתי בהיטאצ'י המסך מחובר אצלי לממיר hd של הוט לסטרימר של אפל (apple tv) ולסוני (עדיין לא מצאתי את הרסיבר שאני באמת רוצה)
והמסך עובד בצורה מאוד מרשימה בכל התחומים בטח יחסית למחיר ויחסית למתחרה הישירה שלו הפנסוניק.
שידורי ה sd טובים כמובן שאני ממליץ שיעברו דרך הממיר hd ודרך ה hdmi, בשידור בהפרדה גבוהה מדובר במסך מעולה לא פחות, צבעים חיים, פרטים מדוייקים גם בפרספקטיבה וגם בחלקים "האחוריים" של המסך.
רמת השחור טובה מאוד (יש שיפור מאוד רציני בטח מול הדור הקודם של ההיטאצי) ומשתווה למתחרות ואף עולה עליהם.
הסאונד סביר אבל אין ספק שמי שבאמת מחפש סאונד באיכות גבוהה זה לא ממש מעניין אותו כי גם ככה המסך.
אף פעם לא כתבתי כאן באתר אף על פי שאני עוקב כבר שנים ומאוד מצוי בפרטים והפעם אני חייב להחמיא להיטאצי על המסך חבל שהוא לא מקבל את החשיפה הנכונה בארץ.

מדוע אני רואה פליסטיישן 2 שחור לבן במסך הזה??

מה צריך לעשות?

באיזה חיבור אתה משתמש? האם מוגדר לך NTSC או PAL ?

גם אני מרוצה מאד. רכשתי לפני כשלושה שבועות את הדגם הקודם (101) ולמרות שמשתמש בממיר HOT רגיל:
התמונה נראית לי מעולה. לגבי הסאונד - בפרסומות טיפה מטריד, ובכלל נדרש כיוון ידני קל.
מהממיר אני משתמש בכבל רגיל - (יציאת 21 וכניסת RGB) וממכשיר DVD (רגיל) בכבל S-VHS (?)
שאלות:
1 - האם יש כבל מומלץ שיכול לתרום עוד יותר לאיכות???
2 - מישהו יודע מה ההבדלים בין דגם 101 ל 102 ??? אותה חוברת, אותו שלט, אותה צורה

1. אם יש לך ב- DVD יציאת קומפוננט או HDMI, מומלץ להשתמש בהן.
לגבי חיבור ממיר, אם אתה משתמש בסקארט אל סקארט, אז נראה שזה בסדר (תוודא שמוגדר RGB בהגדרות הסקארט בממיר).
2. ההבדלים הם בפאנל, עיבוד וידאו וביצועי התמונה.

תודה

היום קניתי כזאת, העדפתי אותה על ה- pv800 של פנסוניק

קניתי טלויזיה זו לפני מספר ימים.
למה איני רואה ב-PS2 צבעים ורק שחור-לבן?

איך ה- PS2 מחובר והאם הוא מוגדר על PAL ?

ה PSP מחובר דרך הרסיבר בשקעים של אדום, לבן, צהוב
ניסיתי לחבר את הפלייסטישן דרך הטלויזיה אך עדיין רואים ללא צבע..
איך אני מגדיר אותו על PAL?

תודה

מה השוני בין הדגם A101 ל A102 ?

האם ההבדל משמעותי בין דגמים אלו ?

יש שיפור באיכות התמונה הכללית ורמת השחור.

מה ההבדל בינה לבין 102 ל 101 זה אותו דגם ?

שלום רב
הציעו לי את דגם 101 האם הוא זהה ל 102 ? אם לא מה השוני . מהותי ?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור