פיליפס 8404 – מסך LCD עם הילה צבעונית - ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

מה עם CI-plus?
מה המשמעות עבורינו בארץ ליכולת CI-plus של ה8404?

זה לא ממש רלוונטי לארץ, מדובר ביכולת פענוח הצפנה של שידורי כבלים, מתאים לאירופה.

שאלה בנוגע לחיבור טלוזיה זו לרשת

שלום רב
השבוע רכשתי את הטלויזה הזו בגודל 42 אינץ' ואני ממתין בכליון להגעתה
שאלתי היא בחיבור שלה לאינטרנט
יש לי נקודת אינטרנט בממד והטלויזה ממקומת בסלון
1. האם פתרון אלחוטי יכול לעבוד , באיזה תצורה ?
2.האם לא נדרשת הגדרה של ספק התקשרות במקרה זה(מעבר להולכה)
3. בבירור מול חברות הכבלים, הבנתי שעלי לשלם על חשבון אינטרנט נוסף כדי להנות מחיבור נוסף , האם יש למשהו כאן עצה חלופית

אודה לעצתכם

תודה על האתר הנפלא

תתקין ראוטר בבית, אליו תוכל לחבר את המסך על אותו החשבון.

רכשתי את הפלזמה,ראוטר לא ליד הטלוויזיה
שלום,רכשתי פלזמה זו בגודל 42 אינץ' והראוטר שלי לא נמצא ליד הטלוויזיה,ואני רוצה להשתמש באפשרות הרשת בטלוויזיה זו. האם יש פתרון?
תודה רבה מראש :)

המחשב נמצא הממ"ד
הטלוזיה נמצאת בסלון
מרחב של בערך 8 מטר "קו אווירי "
ראוטר חוטי ולחווט את כל המרחק דרך קירות, זה נראה לי מסובך מאוד
ראוטר אלחוטי, האם זה יעבור ממד ויעשה את העבודה , אם כן אני זקוק לשניים כאלה לא?
אחד למחשב מקור ואחד לנקודת קצה?

פרוטוקול N

לאחרונה החלו להופיע בחנויות ראוטרים בפרוטוקול הנ"ל שעל פי התיאורים מסוגל לא רק להעביר מדיה במהירות מסחררת אל גם מסוגל לעבור במקומות בעיתיים .
אןלי זה יעזור לך. בהצלחה

crocs 44 , לא ציינת איזה פרוטוקול
תודה, רן

שאלת ארץ הייצור בקשר עם איכויות התמונה
לפני כשבוע רכשתי בבסט-ביי את ה-8404 ואת ה-5404.
שמתי לב שה-8404 המוצגת בחנויות של שקם אלקטריק היא בעלת צבעים עמוקים יותר וניגודיים יותר מאשר זו המוצגת בחנויות של בסט-ביי וביג-בוקס. בדקתי באמצעות השלט את הכיוונים ובביג-בוקס הקונטרסט היה על מקסימום ועדיין השחור לא היה שחור והעומק היה ערפילי ואפרורי, שלא כמו בזו המוצגת בשקם אלקטריק שהיא חנות היבואן-אלקטרה ושם הצבעים במסך היו הרבה יותר טובים.
השאלות שלי:
1.באילו מדינות מיוצרת ה-8404 ?
2.האם יתכן מצב שפס ייצור מסוים הוא מוצלח יותר מפס ייצור אחר ולכן הוא מנותבעל ידי היבואן ישירות לחנויות של שקם אלקטריק אשר מקבלות את העדפתו של היבואן על פני חנויות אחרות, בעוד שפס ייצור פחות מוצלח מנותב לחנויות אחרות אשר אינן של היבואן?

אודה על תשובתך בהקדם בנוגע לשאלה המעניינת הזו. ללא ספק יש הבדל באיכויות של התמונה בין חנות לחנות והכיוונים כבר נבדקו על-ידי בחנות באמצעות השלטים.

שינוי ערך ניגודיות הוא לא מספק במקרה הזה, צריך לבדוק האם מנגנון הניגודיות הדינמית מופעל ובנוסף יש הגדרות מתקדמות של עיבוד תמונה שמשפיעות בדיוק על הפרמטרים שציינת, בלי בדיקה שלהן, ההשוואה לא נכונה.

כיצד ניתן להפוך חיבור רשת לחיבור אלחוטי

גם אני רכשתי את הדגם הזה (42 אינץ') ואני מבקש לדעת כיצד ניתן להפוך את הטלוויזיה שדורשת חיבור עם כבל לרשת כדי להתחבר לאינטרנט לטלויזיה עם חיבור אלחוטי. האם יש מתאם כלשהו שהופך את החיבור הקוי לאלחוטי ואם כן מהו והיכן ניתן לרכוש אותו?

אני לא מכיר מתאם מקורי, אבל אפשר לרכוש מוצרים כאלו בחנויות מחשבים עם ציוד רשתות.

ניסיתי לברר ברשתות מחשבים מובילות (אייבורי וק.ס.פ) והם לא מכירים דבר כזה- האם אתה מכיר מוצר ספציפי שאני יכול לברר עליו ומקום ספציפי שניתן לרכוש אותו?

8404 - 7404 - שאלה על אלחוטי אינטרנט

שלום , אני ממש שוקל לרכוש את פליפיס 7404 - הבנתי שזה אותה הדגם של 8404 ההבדל רק תאורה .
אני צודק ?

והשאלה העיקרי על אלחוטי -

האם אני יכול להתחבר את המסך למחשב ללא חוטים ולהופיע על הטלויזה את המחשב בלי חוט ?
כלומר לגלוש אינטרנט , לשחק הכל על המסך פליפס ? אפילו סרטים בתוך המחשב...

מיניב.

גיליתי את האתר לפני שבוע ואני חייב להודות שהוא פשוט ללקק את האצבעות!!! סוף סוף סקירות מקצועיות וענייניות.
לעצם השאלה, הסתכלתי קצת על הנתונים של הפיליפס 8404 לעומת הטושיבה XV635 וראיתי שיש הבדל מהותי במהירות התגובה של המסכים. בפיליפס 3ms בעוד שבטושיבה 8ms. כמה זה מהותי? אני מאוד מתלבט בין שני המסכים הללו ולא יודע מה לעשות...

באופן עקרוני, כל יצרן כיום מציג נתונים שקשה לדעת כיצד נמדדו ומה הייחוס.
בעיית המריחות של מסכי LCD צומצמה מאוד כיום.
חשוב מאוד לראות את שני המסכים לפני הרכישה.

ההבדל בין הפיליפס 8404 לפיליפס 9664 משמעותי?

היי
דבר ראשון ביקורת מעולה, ממש עזרת לי ואני חושב ברצינות לקנות את הטלוויזיה הזאת.
עכשיו, אני שמעתי על פיליפס 9664 שהיא בעצם מין גרסא חדשה וטובה יותר של ה-8404.

אני רוצה לדעת אם שווה ההבדל במחיר בין שניהם?
אני יודע שההבדל היחיד בעצם במפרט הטכני הוא של-8404 יש 100Hz ול-9664 יש 200Hz.
ושה-9664 יותר יפה וקצת יותר דק.

אבל ההבדלים האלה שווים את ההבדלים במחיר?
כי ראיתי בחנות שרואים יותר יפה בדגם החדש, לא בהבדל ענקי אבל בהבדל שנראה לעין.

אתה יודע אולי על ירידת מחירים קרובה בטלוויזיות הנ"ל?
והאם כדאי לחסוך עוד כסף ולקנות את ה-9664 או ש-8404 מספיק?

תודה מראש

אכן תארת את הסיטואציה בצורה נאמנה והדגם החדש אמור להוות שיפור ביחס ל- 8404.
אבל, לגבי ההפרש הכספי, רק אתה תוכל לומר האם הוא שווה עבורך או לא.
אתה צריך לבחון היטב את ה- 8404 ולהחליט האם איכות התמונה מספיקה עבורך, או שאין ברירה וצריך להכניס יד עמוקה יותר לכיס...
לא יודע לומר לך על ירידת מחירים ספציפית, המגמה הכללית הינה בכיוון ירידה בד"כ, אבל קשה לצפות במדויק ירידות קרובות.

הסקירה ממש מצוינת. השאלה שלי לגבי מסך חדש של פיליפס 9664. האם נוכל בקרוב לקבל ביקורת עבור הדגם?
מובן מאיליו שלא ניתן לבקר את כל המסכים והטלוויזיות שמיוצרים בעולם אולם כעת פיליפס 9664 הינה טלוויזיה הכי מדוברת באירופה. ישנם הבדלים נוספים בין שני המסכים, כגון מהירות תגובה 1ms , אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך WiFi שמבטל בעצם את הצורך למתוח קבלים מהמחשב לטלוויזיה.
היום נכנסתי לאתרים אירופים והגולשים פשוט משתגעים מהטלוויזיה. בחודש הבא אני מתכוון לקנות טלוויזיה חדשה ויהיה מאד מעניין לשמוע את דעתך המקצועית בנוגע לדגם החדש של פיליפס.
לגבי המחיר – יש הבדל גדול שאנו משלמים לעומת הצרכנים האירופים ובמקרה של מסך 42 אינץ' ההבדל כמעט 4,000 ₪.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור