S sabargil חבר אתר הודעות 5 מעורבות 0 נקודות 0 13/3/08 #1 אני צריך עזרה לגבי ההחלטה איזה מסך עדיף לקנות באותו מחיר LGB7 לעומת TOSHIBA X3000 נאמר לי שהTOSHIBA מיצר באנגליה.
אני צריך עזרה לגבי ההחלטה איזה מסך עדיף לקנות באותו מחיר LGB7 לעומת TOSHIBA X3000 נאמר לי שהTOSHIBA מיצר באנגליה.
gal75 חבר משקיען הודעות 551 מעורבות 0 נקודות 16 13/3/08 #2 שיהיה מיוצר גם ע"י מלכת אנגליה בעצמה, כל עוד שבטושיבה לא יראו טוב כמו ה LG לא הייתי נוגע בה בכלל. לא שאני רומז שזה כך, אבל הכוונה היא שיש צורך לראות את המוצרים המדוברים בפעולה, ולקבל החלטה לפי איכות השידור שלהם.
שיהיה מיוצר גם ע"י מלכת אנגליה בעצמה, כל עוד שבטושיבה לא יראו טוב כמו ה LG לא הייתי נוגע בה בכלל. לא שאני רומז שזה כך, אבל הכוונה היא שיש צורך לראות את המוצרים המדוברים בפעולה, ולקבל החלטה לפי איכות השידור שלהם.
S sabargil חבר אתר הודעות 5 מעורבות 0 נקודות 0 13/3/08 #3 אבל לLG יש הרבה בעיות של זליגת אור בהרבה מהמסכים וגם פה באתר ציינו את הבעיה של זליגת האור מהLG כך שאני לא מבין מה שאתה אומר
אבל לLG יש הרבה בעיות של זליגת אור בהרבה מהמסכים וגם פה באתר ציינו את הבעיה של זליגת האור מהLG כך שאני לא מבין מה שאתה אומר
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 14/3/08 #4 מה שגל אומר זה שאתה צריך לראות את שני המסכים בתצוגה ובשידורי טלוויזיה ולקחת מה שנראה בפועל טוב יותר.