סקירה: Wayne Shorter - מוסיקאי, מלחין ומבצע

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: Wayne Shorter - מוסיקאי, מלחין ומבצע

תודה על המאמר! לא הכרתי את האמן הזה.

מאמר מהנה.
האלבום היחיד שיצא לי לשמוע היה SHORTER והוא הזכיר לי במשהו את מיילס דייויס

מאמר מעולה!
תודה רבה.

תודה על המאמר (ממתין להמשך), לא הכרתי את האומן הזה - איפה ניתן למצוא דיסקים שלו בארץ?

הדיסקים בחלק הראשון הם, כאמור, יותר נדירים ומופיעים מעת לעת בחנויות ה"מתמחות" בג'אז כמו דיסק סנטר, ג'אז באוזן וג'אזלנד. לא סביר שתמצא אותם בטאוור, צליל או דיסק קלאב (אם כי תמיד יש הפתעות)
בחלק השני, לעומת זאת, יסקרו הדיסקים שהקליט שורטר בבלו-נוט, ואלה כבר הרבה יותר מוכרים וקלים להשגה.

תודה

(Y)כל הכבוד יאיר, כרגיל, כתבה משובחת.

האתר הזה קצת מתפזר

האתר הזה חייב להתרכז במה שהוא נועד להיות
כתבות על קולנוע בייתי ? מצלמות ? מוזיקאים? דיבוריות לאוטו ? סלולרי?
למרות שהכתבות טובות ואפילו מעולות אין להם קשר לאתר
אנשים שמגיעים לפה מצפים לקבל מה שמענייין אותם
שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב את האתר ומגיע לפה הרבה כדי לקרוא על מה שמעניין אותי
כך גם הרבה חברים שלי !! אבל!! לכולם יש את אותה השאלה -" מה הקשר לכתבה הזו או אחרת?"

שלום מאור,
האתר מתרכז בכל מה שקשור לטכנולוגיה של כיף.
וכן, חשוב לנו גם לא להזניח את הרוח שמאחורי המכונה...
שמח שבכל מקרה, אתה מוצא שהאתר מעניין אותך.

האתר הזה חייב להתרכז במה שהוא נועד להיות
כתבות על קולנוע בייתי ? מצלמות ? מוזיקאים? דיבוריות לאוטו ? סלולרי?
למרות שהכתבות טובות ואפילו מעולות אין להם קשר לאתר
אנשים שמגיעים לפה מצפים לקבל מה שמענייין אותם
שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב את האתר ומגיע לפה הרבה כדי לקרוא על מה שמעניין אותי
כך גם הרבה חברים שלי !! אבל!! לכולם יש את אותה השאלה -" מה הקשר לכתבה הזו או אחרת?"

חולק עלייך ובגדול עם כל הכבוד לאלקטרוניקה היא רק הסיבה לעיקר וזו המוזיקה לכל גווניה.
תמיד כיף להשכיל מאנשי האשכולות ,בכל התחומים שמגיבים ותורמים מההשכלה שלהם לאתר.

חולק עלייך ובגדול עם כל הכבוד לאלקטרוניקה היא רק הסיבה לעיקר וזו המוזיקה לכל גווניה.
תמיד כיף להשכיל מאנשי האשכולות ,בכל התחומים שמגיבים ותורמים מההשכלה שלהם לאתר.

גם אני חושב כך (Y)

SHORTER

יאיר שלום.
רק נכנסתי לאתר ומיד משכה את תשומת ליבי העובדה שיש כתבות על נגני ג'אז גדולים. זה מאד חסר לי באתר המתחרה....תמיד טוב ללמוד דבר חדש על אומן אהוב ומוכר וכאשר הדבר נעשה ע"י מי שחי מבין ונושם ג'אז החוויה נהדרת.
בכל מקרה- אני מצטרף אליך באהבתי הרבה לשורטר הנפלא שלאורך הדרך שמעתי הקלטות שונות שלו. הכרתיו לראשונה בסוף שנות השבעים דרך ADAM'S APPLE שאמנם נחמד אבל לא מתשווה לאלבומים שהצגת כאן. הצליל שלו באמת מיוחד והדרך שלו לצאת לאילתור מדהימה וגורמת לרגעי האזנה מופלאים. אמנם הופעותיו במסגרת "תחזית מזג האויר" פחות משכנעות מבחינת ג'אז אבל גם שם הוא מקרין מכשרונו על ההרכב כולו. יש שם כמה אילתורים נאים מאד אבל באמת בעלי אוריאנטציה הרבה יותר מודרנית. נהנתי לקרא.
גבי.

גבי שלום
אני שמח מאד שנהנית. זו בדיוק המטרה לשמה אני כותב.
ווין שורטר הוא אחד ממוסיקאי הג'אז הכי חשובים ומעניינים בעייני וגם אם לוקח קצת זמן להתחבר למה שעשה - זה בפירוש מצדיק את ההשקעה.
Adam's Apple אלבום נהדר בעיני. עם footprints האגדי. תענוג.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור