סמסונג NU8000‏ - מסך בגודל 82" במבחן, גדול ושווה?

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: סקירת מסך סמסונג NU8000‏

איציק, תודה על סקירה מאוד מעניינת :בעד:
בהחלט התמחור של מסכים בגודל הזה נמצא בירידה, ובתכני 4K איכותיים יתרון הגודל של המסך הוא אדיר.

איציק יא תותח ,שוב אתה מפגיז...?
הבעיה אתך שאתה עושה חשק לקנות כל פעם טלויזיה אחרת.
תרגיע בבקשה.:אצבע מורמת

סקירה מרשימה ביותר!
ניכר לפי התמונות בסקירה שאיכות התמונה של הסמסונג מצוינת.

איציק , בצבא היית בתותחנים ?
אתה מפגיז אותנו בסקירות מעולות ללא הפוגה !
כל הכבוד והסקירה כרגיל מושקעת מהנה ומרחיבה את הידע שלי בתחום הקולנוע הביתי והמסכים.
:כל-הכבוד::כל-הכבוד:

תודה על הסקירה הממצה איציק, ע"פ קצב גדילת המסכים בעוד כשנתיים שלוש נהיה צפויים למסכי 100 אינץ במחיר שפוי, מה שיגרור העלמות המקרנים מחלל הסלון הביתי.

תודה על הסקירה הממצה איציק, ע"פ קצב גדילת המסכים בעוד כשנתיים שלוש נהיה צפויים למסכי 100 אינץ במחיר שפוי, מה שיגרור העלמות המקרנים מחלל הסלון הביתי.

כדי לבנות מסך איכותי בגודל 100 אינצ' ומעלה תאורה היקפית לא תספק את הסחורה. ולכן זה יחיב ליצור מסך בעל תאורה אחורית בעלת אלפי אזורי תאורה שתציג תמונה מרשימה ללא עננות, זליגות אור, ותהיה אחידה.
את המסך הזה ניתן לקבל כיום מחברת סוני בדגם חדיש ZF9 בגודל 100 אינצ', רק לצורך הענין משקלו של המסך מתקרב ל-200 קילו, ומחירו 60 אלף פאונד, כך שאין קיצורי דרך ובטח מחירים לא זולים.

נקודה נוספת, טכנולוגית ה-8K קורמת עור וגידים ונראה אותה כבר בשנה הקרובה.
חברת סוני כבר הציגה את מסך ה-8K בגודל 85 אינצ' בעלת 10.000 אזורי תאורה אחוריים... עם עוצמת הארה אימתנית שתתאים את עצמה גם לפורמט דולבי וויז'ין וייתכן לפורמטים חדשים נוספים.

נערך לאחרונה ב:
כדי לבנות מסך איכותי בגודל 100 אינצ' ומעלה תאורה היקפית לא תספק את הסחורה. ולכן זה יחיב ליצור מסך בעל תאורה אחורית בעלת אלפי אזורי תאורה שתציג תמונה מרשימה ללא עננות, זליגות אור, ותהיה אחידה.
את המסך הזה ניתן לקבל כיום מחברת סוני בדגם חדיש ZF9 בגודל 100 אינצ', רק לצורך הענין משקלו של המסך מתקרב ל-200 קילו, ומחירו 60 אלף פאונד, כך שאין קיצורי דרך ובטח מחירים לא זולים.

נקודה נוספת, טכנולוגית ה-8K קורמת עור וגידים ונראה אותה כבר בשנה הקרובה.
חברת סוני כבר הציגה את מסך ה-8K שלה בגודל 85 אינצ' הכולל 10.000 אזורי תאורה אחוריים... עם עוצמת הארה אימתנית שתתאים את עצמה גם לפורמט דולבי וויז'ין וייתכן לפורמטים חדשים נוספים.

המחירים יורדים משנה לשנה, זה טיבו שוק מוצרי הצריכה והבידור - זוכר מה היתה עלות טלוויזית הפלזמה מהדור הראשון ובאיזה גודל הגיע.
הימור שלי, 3 - 4 שנים מהיום 100" כבר לא יהיה נחלת בודדים.

המחירים יורדים משנה לשנה, זה טיבו שוק מוצרי הצריכה והבידור - זוכר מה היתה עלות טלוויזית הפלזמה מהדור הראשון ובאיזה גודל הגיע.
הימור שלי, 3 - 4 שנים מהיום 100" כבר לא יהיה נחלת בודדים.

כדי ש100 אינצ לא יהיה נחלת הבודדים... הוא אמור להימכר בכמויות מסחריות גדולות.. וכרגע המצב שמסך 100 נמכר לפי הזמנה מראש..

פששש..
אחת הסקירות המענינות שקראתי כאן,
מפני ש...
1.הנתונים ואיכות התמונה שמקבלים היא מעבר לנתפס,
2.השקעה מבורכת בסאונד,
3.הגודל ואיכות המוצר כולל השלט,
4.הטכנולוגיה והמחשבה המאתגרת של הקוריאנים,
5.המחיר, כשלעצמו נותן חשק,לשדרג,
6.והסוקר , שפתח צוהר על מוצר איכותי ומרהיב,
חן חן איציק.

איציק
תודה על הסקירה.
מאמין שהגודל הזה יתאים למעט סלונים בארץ.
אך אשרי הרוכש :)

המסך הזה יראה מצוין בהרבה סלונים בישראל... אני יכול לספר לך שיש שרכשו אותו לחדר השינה.

אני מצטער שתליתי בכלל טלויזיה שם, בחדר שינה עושים את מה שצריך עם אשה, והולכים לישון 7 שעות.

איציק יא תותח ,שוב אתה מפגיז...?
הבעיה אתך שאתה עושה חשק לקנות כל פעם טלויזיה אחרת.
תרגיע בבקשה.:אצבע מורמת

שלמה... בסוף אתה תרכוש את המסך המתאים ביותר עבורך..

יופי של סקירה, עושה חשק

כרגיל איציק מפגיז ! תותחן נשאר תותחן !
היית ממליץ להשקיע ב C8 של LG ? יש לי אפשרות להביא אותה ב 6590 ש"ח ב 55 אינץ'. מפחד פחד מוות מהצריבות ( לרוב אני על נטפליקס בטלווזיה אבל האישה יושבת על הערוצים 12, 13 בערב עם הלוגו בצד) מה אומר ?

זה פרויקט. רק סיימתי שיפוץ :(
לפני עשור כשילדים רבו על טלויזיה פעם ב- היא עבדה.
היום אצלי לפחות כולם צורכים תוכן דרך
1 - מחשב
2 - טבלט
3 - טלפון

ואם רואים סרט כולנו ביחד פעם בשבוע אז בשביל מה השקעתי מאות אלפי שקלים על מערכת?

תודה על הסקירה! נשמע ונראה כי המסך באנת טוב אם כי המחיר שלו מופרז..

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור