סמסונג D7000 - טלוויזית LED דקה וחכמה, ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

בלי קשר לטלויזיה, למישל ווילאמס מגיע קצת יותר קרדיט מאשר "הבלונדה שניצבת מול יואן מקרגור" :-)
יש לה ברזומה לא פחות מועמדויות מיואן ואף השנה היתה מועמדת לאוסקר על תפקיד ראשי.

ביקורת טובה למותג עם קהל מעריצים פנאטי במדינתנו ,תופעה אשר מתעצמת מיום ליום .
ליאור,מבחינת איכות תמונה נטו ב- SD/HD וגם בזוית צפיה .איך היתה משווה בין טלויזיה זו
ל- CEVO שנבחנה לא מזמן. מעוניין לשמוע את דעתך למרות מחירם השונה.

ביקורת D7000
ביקורת טובה. חיכיתי זמן רב לראות כאן באתר ביקורת מקצועית על הדגם הזה ונראה שאכן הציפיות השתלמו. רק שני דברים לא מובנים לי:

1. מדוע לכל הרוחות מחירה (בגודל 46'') הוא פי שלושה (!!) ממחירה בחו"ל?
2. מתי אפשר יהיה למצוא אותה בחנויות (תזכורת: אנחנו כבר מעל שלושה חודשים מאז השקתה בחו"ל).

תודה ליאור!

תגובה לביקורת D7000

כל הכבוד על הסקירה המקצועית, עושה רושם שהמחיר עושה את שלו.
רק חבל שהסקירות ממשיכות להתבצע על הסדרות הגבוהות ולא גם על סדרות הביניים כולל פלזמות.
תודה

תהיה גם סקירה על פלזמה זולה יותר.
אדי, ל- CEVO יש תמונה חלקה יותר, אופי צבע שונה (גם ענין של טעם אישי), לא לשכוח כמובן שמדובר על מסך יקר פי שניים מהסמסונג.

היי ליאור נכון שזה לא המועד אבל הוא מתקרב אני מחכה למסך שבו יש רק בעד בלי נגד שורה תחתוונה !! בלי הוא טוב אבל.... נכון תקציב קובע אבל הוא ירד מתי שהוא עניין כל האפלקצייות והפיכת המסך למחשב לא מעניין !! מעניין אותי תמונה THE BAST מחכה לזה ב"ה בקרוב אמן!!

אומנם המסך אכן "חכם" והמחיר בהתאם...
שאלה שלי היא כזו, האם ניתן להשתמש במסך כVIDEO WALL ללא קוואד חיצוני?
במחיר שפחות (בקצת) אבל בכל זאת זול יותר ניתן לרכוש מסכי PRO של סאמסונג עם מחשב פנימי שמתאים בדיוק עבור "שילוט דיגיטאלי" ו" קיר וידאו"... היתרון המחיר, חסרון מול הלד, עובי המסך...

הענין הוא שבמסכים המיועדים לשימוש מקצועי, יש פרמטרים נוספים מעבר לאלו הקיימים במסכים ביתיים, כגון עמידות לפגעי מזג אויר, אורך חיים, אמינות כללית וכו', הרי מדובר בתנאי שימוש שונים. לגבי איכות תמונה, קשה לדעת על ההבדלים מבלי להשוות בפועל.

שאלה לליאור קרן

מה דעתך על המקבילה שלה LG LV550 ?

מקבילה באיזו משמעות? אתה מדבר על שני דגמים ברמות מחיר שונות לגמרי, ה- LV550 נמכרת בפחות מחצי מחיר, אין לה תלת מימד וכו'.

סיקור מעולה.
האבחנות שלך מדוייקות. אחרי שלושה שבועות עם ה6600 המסקנות שהגעת אליהן זהות לשלי.

סמסונג שיחקו אותה ובגדול.
המחיר בארץ מופרז, הוא יקר ב 60% מהמחיר בסינגפור וסינגפור היא בניגוד למה שכולם חושבים, לא מקום זול.

לאור כרגיל בקרות מעלפת וקולעת. אני ראיתי את הדגם D8000 מול Z800
והבחנתי שהתמונה בD8000 הרבה יותר חדה ובהירה ויותר אהבתי תאיכות ב3D בD8000
מאשר בZ800 האם יש הבדל באיכות התמונה בZ800 לZ1?
ומה הבדל בין D8000 לD7000 חוץ מהמסגרת?
ומזתאומרת תמונה יותר חלקה? במה זה מתבטא?
בגלל המנגנון 400 הרץ? לעומת ה200 של הסמסונג?
האם אפשר בכלל לסים לב להבדיל בנהם?
מחכה לתשבות

חלקה בגלל עיבוד וידאו שונה, Z1 ו- Z800 אמורים להציג אותה תמונה.
ב- D8000 של סמסונג, יש מנגנון מיקרו דימינג לשליטה מקומית על עוצמת הארה (לא קיים ב- D7000) וגם מנגנון החלקה 800Hz לעומת 600Hz.

תודה על התשבות ליאור עכשיו הבנתי מה הבדלים בין LED D7000
לD8000
ותודה על הסבר של Z1 וZ800
מסך מציון.
תודה רבה והמשך שבוע טוב
בברכה מתן

ב- טוקבקים ב- YNET הועלו טענות בקשר לאיכות פנלים לא קבועה במסכי סמסונג - בהתאם להחלטות משתנות של היבואן.
האם יתכן שדגמים זהים הנמכרים בארצות שונות מקבלים פנלים לא באיכות זהה?
האם מי שהוא מכיר את הנושא או שמדובר בהשמצות ?

ליאורת האם תוכל להשוות מבחינת איכות תמונה ואיכות 3D למסכים החדשים של פאנאסוניק (סדרה 30)

כאשר זה יהיה רלוונטי, אז נשווה.

מה השיפור של ה D7000 על הC7000

אם תרצה רק בעד תחזור לחשוב על פלזמה ולא לד
היי ליאור נכון שזה לא המועד אבל הוא מתקרב אני מחכה למסך שבו יש רק בעד בלי נגד שורה תחתוונה !! בלי הוא טוב אבל.... נכון תקציב קובע אבל הוא ירד מתי שהוא עניין כל האפלקצייות והפיכת המסך למחשב לא מעניין !! מעניין אותי תמונה THE BAST מחכה לזה ב"ה בקרוב אמן!!

ידוע שבכל העולם לא כמו בעדר ישראל שאיזה כתב שלא נזכיר את שמו כתב בעיתון ידיעות חוות דעת שמבוססת
ממידע שאסף מתכנאים של אלקטרה שידוע שאינם משווקים פלזמות יקטלו את המוצר שאינו קיים אצלהם במיגוון
פלזמות של פנסוניק הם מסכי 3D הטובים ביותר וישנה חנות מתמחה שנמצאת באשדוד בשם סיגנון שם ראיתי פעם
ראשונה את הST30 של פנסוניק לצד 720 של סוני ופיליפס וכל המותגים המובילים כולל סמסונג לא מסוגלים להתמודד
מול הפנסוניק והמחיר של הST30 סביר ב50 13000 שח הייתי ממליץ לכל המעונינים לקנות מסך
לבוא ולהתרשם מהמסך התמונה של הפנסוניק מכל מקור HD\SD\3D ללא תחרות זה THE BEST

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור