סמסונג גלקסי A7 ו-A5 הושקו בישראל

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

השאלה הנשאלת.. האם ההבדלים בין סדרת הA החדשה. לבין ה S מצדיקה את ההפרש בתמכור?

לרוב האנשים, כנראה לא אמור...

שלום,

ההבדל בפיצ'רים הוא רב (לפחות עם A5 שנת 2016).
סמסונג S7 אדאג' עולה ביד שנייה במצב מעולה כמו A5 חדש.
תעשה את החשבון שלך.

תומר

שאלה אם שם מותקן אותו bloatware הוא שהמכשירים יהיו זריזים יותר.
S7 Edge זאת עגלה

מיכאל,

אני לא מסכים אתך ;).
מכשיר אחד נקנה באנגליה (שלך) ואתה "קורע" אותו, השני נקנה ישראל (שלי) ואין לי שום בעיה אתו (משתמש בינוני).

תומר

מאנגליה זה בדיוק אותו הדבר כמו שלך.
ויש לי את Moto Z מולי. זה לא שלפי ה-Antutu הוא מהיר יותר. כל החוויה של הרצת תוכנות, זיהוי ביומטרי, תגובת המכשיר. וגם זמני סוללה.

דבר היחיד איפה שה-Edge מצטיין בו זאת המצלמה - אם מתכוונים לצלם משהו אמנותי. לי אישית זה לא משנה כי אני מצלם מסמכים עם הטלפון

מיכאל,

אולי לא? אתה משווה מכשיר סיני לקוראני.

תומר

כאילו.. קוריאני יותר טוב? מסתבר שלא
אז למה לא קנית סוני? זה יפני

מיכאל,

לדעתי יש סינים טובים, Motorola ,Huawei, OPPO, ZTE, OnePlus, הרוב בינונים ואפילו מתחת לזה, בערך עוד כ-25 חברות.

קצת על מוטורולה:

שלוש שנים עברו מאז רכשה חברת לנובו הסינית את חטיבת המכשירים של מוטורולה, בניסיון לקבוע עמדה בעולם הסלולר. החברה מודה כי הניסיון הזה שעלה לה בזמנו 2.9 מיליארד דולר, נכשל. בדו”ח האחרון שפרסמה לנובו דיווחה חברה על מכירות של 11 מיליון סמארטפונים ברבעון הראשון ו-66.5 מיליון בשנה האחרונה. עם מכירות אלו יצאה מרשימת 5 היצרניות הגדולות. מיד לאחר דיווח הנתונים כתבה כך: “התוצאות מראות שהאינטגרציה עם מוטורולה לא עמדה בציפיות, במיוחד מוכיחות המכירות בסין שנפלו ב-85%“.

תומר

נערך לאחרונה ב:
נכון, מוטורולה לא הצליחה לחזור למעמד של שחקנית על הבמה המרכזית.

בעלים סינים, אבל R&D אמריקאי (או חלק ממנו)
https://en.wikipedia.org/wiki/Motorola_Mobility
היא סינית בדיוק כמו תנובה

מכשיר יציב, עדכונים שוטפים, מהירות ונוחות השימוש.
סמסונג כאמור לא נכנסו אפילו ל-top 10

לא קניתי מכשיר לפי המעמד, נכון

הייתי שמח למבחן השוואתי בין אחד הטלפונים הנ"ל לטלפון מתחרה של אקסיומי....

או אפילו שיעשו מבחן השוואתי לטלפון תקציבי לחברות שמתחרות בנישה ויכתירו מנצח או לחלופין יתנו הכוונה איזה טלפון מתאים למי.... יש היום המון אלטרנטיבות לטלפונים תקציביים חלקן אלטרנטיבות פחות מוכרות וצריך לעשות סדר.

מראש זיכרון 3 ג'יגה ראם זה מתכון לצרות. ממש לא ברור למה לא מגיע 6 ג'יגה כסטנדרט בכל טלפון שיוצא היום. יש לזה השפעה עצומה על מהירות תגובה מספר אפליקציות שאפשר לתפעל במקביל וכו.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור