סוני W859 – טלוויזיה עם אנדרואיד במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

תודה על הסקירה :בעד:
מכל הטלוויזיות שנסקרו כאן.
אם הצילומים שהעלתם נאמנים למקור.
הצבע כאן הכי פחות טבעי.

לשפוט רק ע"י תמונות מסך זה בעייתי: המצלמה בה מצלמים משנה משהו וגם המסך בו אתה צופה בתמונה משנה... זה מיועד להתרשמות מאוד מאוד כללית ובעיקר צריך להתייחס לכתוב בטקסט.

"אם הצילומים שהעלתם נאמנים למקור..."

בשום כתבה מהאינטרנט שאתה קורא על מסך מחשב זה לא יכול להיות נאמן למקור ב-100% בגלל הסיבות שציינתי.

הכתבה מאוד כללית ולא נכנסת לפרטים של איכות התמונה
האם לאחר ההתנסות אתה ממליץ על רכישה של המסך הזה
התמורה לכסף היא טובה?

שלום רב,
איך ניתן לחבר מקלדת אל המסך ? מחברים את הדונגל שלה לכניסת ה usb?

איכות התמונה טובה, התמודדות עם שידורים רגילים טובה ביחס לגודל המסך, השחור מכובד אבל מנגנון הניגודיות לא מתקדם כמו בדגמי הדגל. בעניין התמורה, בחודשיים האחרונים בחנתי מהדגמים החדשים של המתחרות רק דגמים יקרים פי שניים או יותר, כך שאין לי כרגע מדד לדגם מתחרה שנמכר באותה קטגוריית מחיר.

מבחינת התוספים לקודי. איך בעיה להוריד תוספים והרחבות? האם צריך מקודדים לצפיה בקבצים מהארד דיסק חיצוני ?

האם הפנל הוא 50 או 120 הרץ?

לקודי הורדתי תוספות והרחבות דרך המחשב והתקנתי אותם מדיסק און קי. לא היתה בעיה לנגן קבצי MKV / MP4 / AVI. הפאנל הוא כמדומני 100 הרץ ובשילוב טכניקות הבהוב והכפלת פריימים סוני מצהירה על מנגנון החלקת תנועה 1000Hz.

היי ליאור,
לא אפשרי להוריד את ההרחבות מהקודי בטלוויזיה ולהתקין אותם ישירות מהטלוויזיה ?

זו גרסה סטנדרטית של קודי, היתה רשימת הרחבות להתקנה ישירה בתוכנה, אבל לא ראיתי שם חלק מהתוספים שרציתי אז הורדתי דרך המחשב, אני משער שזה אפשרי גם דרך התוכנה ישירות.

איכות התמונה טובה, התמודדות עם שידורים רגילים טובה ביחס לגודל המסך, השחור מכובד אבל מנגנון הניגודיות לא מתקדם כמו בדגמי הדגל. בעניין התמורה, בחודשיים האחרונים בחנתי מהדגמים החדשים של המתחרות רק דגמים יקרים פי שניים או יותר, כך שאין לי כרגע מדד לדגם מתחרה שנמכר באותה קטגוריית מחיר.

השאלה היא מה ה-vfm של מסך כזה.
אם למישהו יש 16K ש"ח להוציא על טלוויזיה כל שנתיים, אין שום בעיה.
לפי מה שקראת והבנתי אפשר לקנות את המסך הזה בשקט.

אבל למי שאין 16K ש"ח להוציא כל שנתיים על טלוויזיה, כמוני למשל, השאלה היא
אם נושא ה-4K והשחורים הלא best of breed מצדיקים השקעה בטלוויזיה יקרה בהרבה מהסוני הנ"ל
שתוכל לשמש ל-5 השנים הבאות, או שהם לא מצדיקים את ההשקעה ואפשר להסתפק בסוני הנ"ל
בכמה שנים הקרובות.

מה דעתך?

סליחה שאני מתעכב על זה...
אני פשוט חדש בקודי ואין לי מחשב סלוני ורוצה להשתמש באפשרות שיש לי קודי בטלוויזיה הזו כדי להתחיל להשתמש בתוכנה.
במידה ואני משתמש במדריכים של kodi israel וכו' אני יכול להוריד את ההרחבות ישירות מהתוכנה כמו שעושים בכל מחשב רגיל? ובעצם ליצור קודי כמו בכל מחשב סלוני?

זה מתנהג כמו קודי של אנדרואיד לצורך העניין.

מבחינת השחורים, תוכל להינות מהמסך הזה ללא בעיה. לגבי 4K, זה יקח עוד זמן. כמה זמן? שנתיים שלוש לפחות עד שיהיה מגוון רחב של תכנים. השאלה היא גם כמה רחוק אתה יושב מהמסך - גם זה משפיע על יכולת האבחנה בהבדלי חדות מול 4K.

השאלה היא מה ה-vfm של מסך כזה.
אם למישהו יש 16K ש"ח להוציא על טלוויזיה כל שנתיים, אין שום בעיה.
לפי מה שקראת והבנתי אפשר לקנות את המסך הזה בשקט.

אבל למי שאין 16K ש"ח להוציא כל שנתיים על טלוויזיה, כמוני למשל, השאלה היא
אם נושא ה-4K והשחורים הלא best of breed מצדיקים השקעה בטלוויזיה יקרה בהרבה מהסוני הנ"ל
שתוכל לשמש ל-5 השנים הבאות, או שהם לא מצדיקים את ההשקעה ואפשר להסתפק בסוני הנ"ל
בכמה שנים הקרובות.

מה דעתך?

תודה.

מה מרחק הישיבה המקסימלי מהמסך כדי לראות הבדלים בין 1080p לבין 4K?

לדעתי עד סביב 3 מטרים זה יראה בבהירות, אולי קצת יותר מזה. יש כאלו שיבחינו בזה בקלות יותר מאחרים.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור