אנחנו לא מקשיבים כדי להבין,מה רצונך נשמה טהורה?
אנחנו מקשיבים כדי להגיב.
אנחנו לא מקשיבים כדי להבין,מה רצונך נשמה טהורה?
אשכרה טרחת ומחקת את כל התגובות?א. צודק
ב. כבר מתישהו אתמול הפסקתי להגיב
ג. מצטער שנכנסתי לזה. רפלקס מותנה טיפשי.
ד. מחקתי את כל ההודעות שלי.
ה. חלקן נשארו בציטוטים של אחרים, אבל לא אטרח לבקש שימחקו.
הקשבה מכל סוג היא מבורכתאנחנו לא מקשיבים כדי להבין,
אנחנו מקשיבים כדי להגיב.
עמיר, איתי, משה, גנאדי, ושאר הנשמות הטהורות פה: לא נמאס לכם לדבר על אותו דבר שנים? ועוד עם אותה תולעת שכל פעם פותחת חשבון חדש?

Lolצודק לגמרי, אחי.
ויחד עם זאת, ה"שירות הציבורי" שאנחנו מספקים כאן, נועד בעיקר להבהיר לאחרים למה לא כדאי להאכיל טרולים.
שים לב שבכל פעם שהטרול מעלה שרשור חדש, כמות התגובות הולכת ופוחתת… ואז נעלמת.
וכשהשקט חוזר, אני יודע שמלאכתי נעשתה.![]()
שקל. יש לך?מה רצונך נשמה טהורה?
שכחת למחוק גם את התגובה הזאתא. צודק
ב. כבר מתישהו אתמול הפסקתי להגיב
ג. מצטער שנכנסתי לזה. רפלקס מותנה טיפשי.
ד. מחקתי את כל ההודעות שלי.
ה. חלקן נשארו בציטוטים של אחרים, אבל לא אטרח לבקש שימחקו.
טוב, זה היה רק כדי להוכיח שגם אני יודע לכתוב שטויותבמקרה של מוניטורים וצבע התשובה היא - כן.
בעולם הדיגיטאלי ניתן למדוד את הדיוק של הצבע בערכים אבסולוטים, ואפילו התאורה בחדר של מי שצופה במוניטור מדוייק יותר מותאמת לסטנדרט.
גם ביצועים של חיישן צילום מדידים, כולל טווח דינמי, עומק הצבע, הדיוק שלו... הכל מדיד.
כמובן שבסוף אתה צופה באיזה אמצעי שאתה צופה, בחדר עם תאורה כזו או אחרת, ולא מקבל את מה שצולם/הוסרט, אבל יש אמת מידה, טכנית, ברורה ורמת הדיוק של מוניטור ניתנת לבדיקה אבסולוטית.
אני די בטוח שהבמאי לא לא משתמש במוניטורים סופר דופר בעיקר כדי לוודא שהצבעים המצולמים זהים במדויק למה שהוא זוכר מזמן הצילום, ואני לא חושב שהוא מסוגל לזכור אותם בדיוק כזה שההבדל בין מוניטור מכוייל היטב באלפי דולרים לבין מוניטור בעשרות אלפי דולרים הוא זה שיעשה את ההבדל.האם זה חשוב ומובחן לצרכן... דיון אחר.
האם המעבד עושה שינויים והתאמות להתאים לטעם כזה או אחר... בוודאי.
אני די בטוח שהבמאי לא לא משתמש במוניטורים סופר דופר בעיקר כדי לוודא שהצבעים המצולמים זהים במדויק למה שהוא זוכר מזמן הצילום, ואני לא חושב שהוא מסוגל לזכור אותם בדיוק כזה שההבדל בין מוניטור מכוייל היטב באלפי דולרים לבין מוניטור בעשרות אלפי דולרים הוא זה שיעשה את ההבדל.
אני גם די בטוח שהוא לא ידאג לתקן צבעים אלא אם משהו יצרום לו, אפילו במידה קטנה, אבל זה צריך להיות הבדל מורגש וחשוב -- לא בשברי אחוזים ולא בגוון המדויק של צבע הקיר, אלא למשל בצבעים של האנשים והפריטים שמשמעותיים בתמונה.
צריך, אבל לא בטוח שצריך אחד בעשרות עלפי דולרים ולא מספיק אחד מדויק ומכויל בכמה אלפי דולרים.אבל צריך את המוניטור המכוייל והמדוייק, כי אתה צריך בסיס אחיד לצאת ממנו.
אולי קיימים איזשהם סטנדרטים חלקיים, כמו THX, אבל זה לא רלוונטי לרוב המוחלט של ההקלטות — שנעשו לפני כן או שלא לפי שום סטנדרט.מה שאין לנו באודיו, כי אין שום סטנדרט, לא לאיך מקליטים ולא לאיך עושים מיקס.