ממיר דיגיטלי לאנלוגי Project DAC box DS במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

כתבה יפה של מוצר טוב ולא יקר כמו שאר המוצרים של PROJECT.

כתבה טובה ... כמו תמיד

נשמע כמו תמורה מצויינת לכסף, כך אני מכיר את המוצרים של החברה.

נמר.

יופי של סקירה. ויופי של מוצר בתמורה מצוינת לכסף:בעד:

כיף לקרוא ביקורות גם על ציוד יחסית זול.
אם ביקורת כזאת טובה על הציוד ביניים שלהם מעניין איך נשמע הדגמים היותר מתקדמים שלהם.

תודה.

כתבה טובה ומענינת שיצרה אצלי ענין במוצר אני גר רחוק מהציווליזציה (עין גדי ולכן השאלה ) נכון לעכשיו אני מישתמש בדאק של המגבר שלי Perreaux Audiant 80i
נמר האים המכשיר ברמה אחרת מאשר הדאק המובנה במגבר ?

מצטרף לשאלה גם לגבי מגברים ק"ב ובפרט מגבר שאני חושב עליו: marantz 7010.
ובכלל, האם בכל מקרה כדאי dac נפרד?

מצטרף לשאלה גם לגבי מגברים ק"ב ובפרט מגבר שאני חושב עליו: marantz 7010.
ובכלל, האם בכל מקרה כדאי dac נפרד?

לא יצא לי לשמוע את הדאק הספציפי הזה אבל בגדול כדאי ושווה לנסות, בכל הקשור לסטריאו הדאק של הרסיברים ברמות הביניים נחמד, לא יותר מזה. ההבדל אמור להיות ברור בכל הקשור לפירוט, במה והפרדה.

מחדד את השאלה(הדאק של הPerreaux איננו דאק של מגבר קולנוע)
האים הוא בר השוואה למכשירים ברמת תימחור של 5000-6000?

ברוך הבא.

בכל הנוגע לממירים חדיש יותר הוא לרוב טוב יותר.
dac התומך ברזולוציה גבוהה יותר, מיצרנית מכובדת, ברוב המוחלט של המקרים ישמע טוב יותר מכזה שתומך ברזולוציה נמוכה יותר בקבצים הרלוונטים. כלומר, לנגן היי רז ממיר שתומך בהיי רז זו אופציה עדיפה.

יחד עם זאת, יש לבחון כל מקרה לגופו. אני מהמר שממיר חיצוני עשוי להשמע טוב יותר רק מהעובדה שהוא בעל שנאי נפרד וברוב המקרים ממיר איכותי יותר.

עם זאת, יש לזכור שה-Perreaux Audiant 80i הוא מכשיר ישן יחסית. מאז התחום הדיגיטלי עבר לא מעט תהפוכות והשתפר להפליא. ולכן, יש לי תחושה עזה שהממיר המדובר יהיה עדיף על הממיר הממוקם במגבר משולב בן 7-8.

מחדד את השאלה(הדאק של הPerreaux איננו דאק של מגבר קולנוע)
האים הוא בר השוואה למכשירים ברמת תימחור של 5000-6000?

לא שמעתי את המגבר המדובר אבל קשה לי להאמין. מעבר לסיבת הגיל של המגבר שנמר ציין לפני צריך לזכור שהשיקול העיקרי של היצרן הוא רווח. הפקטור הנוסף שצריך לקחת בחשבון הוא שאר רכיבי הסט האפ ובעיקר הרמקולים שיקבעו בסופו של דבר אם תהיה מסוגל להבחין או להיות מרוצה מרמת השיפור לעומת רמת ההשקעה הכספית.

תודה רבה ..כרגיל אין מנוס אלא לעלות למרכז:)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור