מוזיקליות VS דיוק

ציינתי עובדה . "מציג באור שלילי" זה פירוש שלך . בשום מקום לא אמרתי אם זה טוב או רע. צר לי שנקלעת לסטריאוטיפיזם /דעות קדומות . לקפוץ בראש זה לא אתה , אבל כנראה שמדובר בהצהרת טריגר חזקה מדי בכדי לעורר רפלקס הגנה כלשהו .

מפליאה , שלא לומר משעשעת אותי ההסטה הזו למחוזות הסובייקטיביזם/מוסרניות שאתה מתעקש משום מה לייחס לגילוי דעת מבוסס תצפית בלבד והרי לא יעלה על הדעת שאתה עושה זאת מתוך חוסר יכולת להבחין בנימה האובייקטיבית שהנחתה אותו? איך אפשר בכלל להתעלם מהאבחנה "זה לא פורום אקדמי/תיאורטי" - שאתה ניסחת ע"ס הצביון שמייסדיו שאפו להקנות לו - ושכעת גויסה שוב ממעמקי האוב - ע"י לא אחר ממי שמראש בחר לא להתוות את דרכו בפורום בהתאם לרוח הנושבת מהדברים ; אחד שבמשך זמן רב נמנע מלדבר על המערכת שלו מחד וחטף קיתונות מאידך על סגנון הכתיבה שלו (שרק לצורך הבהרה אני הייתי מהיחידים בזמנו שהעריך , תמך וניסה להבין) שתואר כאן במילים שהקלות בהן היו "כותב לחייזרים , טרחן" , אחד שההודעה הראשונה שלו בפורום לפני 17 שנה כמדומני היתה מאמר בעל גוון אקדמי(!) בדבר מגבלות ויניל מול דיגיטל - אבל נאחז בצביון האידיאולוגי הזה *כעת* רק כאשר זה משרת טיעון כנגד קליפ99 ? זה אבסורד! צר לי , לא קונה את זה . טול קורה .

שמא התהלמתי כעת לשווא ? אולי המניע טהור בכל מקרה ? האם אותו טיעון שנבנה על יסודות רעועים מטרתו מתן משנה תוקף לסטטוס הלא רשמי שדבק בך כסניגור הנפשות האילמות במצבים מעין אלה בפורום , מטרה לגיטימית דייה לשרוד דמגוגיה קלה ? נחשוב על זה שנייה - מממ.. במבט נוסף , מיותר למען האמת . לא מסתמן שמישהו כאן זקוק להגנה , לא ממך או מאחרים - התתפלא ? הקהל , באופן טבעי , מצביע באצבעותיו . אולי גם עיניו , מי יודע . על מי אתה מגן בדיוק ? כפראפרזה על "אתה ואיזה צבא" אשאל "אתה על איזו אוכלוסייה" . הייתי אומר שזה מצחיק אבל אשמור על פאסון נטול פניות .

הדידקטיות מיותרת . אמרתי כבר קודם שהדברים נכונים לפורום הזה , ללא יומרה לשכתב את ההיסטוריה . הכוונה לחלוצים באתר . סליחה , עוד כינוי טעון .. הראשונים לדבר על הנושא . הזכרתי את זה כאנקדוטה שממחישה איך הנגשת אסכולה בצורה לקויה , יכולה לעבור שינוי עם הזמן בתלות בקונוטציה שלה : מרחיב אופקים , בניגוד למאתגר .

צודק! הייתי מודע לזה בזמן הכתיבה וידעתי שלפחות מישהו אחד יעלה על זה . חבל רק שהקריאה הייתה סלקטיבית (הטריגר לעיל?) ; רשמתי גם "לא נראה לי שבאופן מודע" ואני עומד במלוא מובן המילה מאחורי האבחנה שהקו המנחה שלו דורך על שטח בתולין (uncharted territory ) כאן בפורום ואני גם אנמק מדוע - מעולם לא ראיתי דיון שעוסק בכך . הדבר הכי קרוב היה הויכוח על הגדרת ציודופיליה , רק ששם ההנאה היא נגזרת של מאפייני צליל , אולי גאוות בעלות ברובד הנמוך יותר - שזה גם ידיעה מבוססת קריטריונים מסוימים ***שמיעים*** ולו אצלו היא מבוססת ***אידיאה*** , גם במחיר אולי של חוסר הנאה מהצליל עצמו . עבורי - זו זוית נוספת . חדש ? לא יודע . בפורום הזה ? בהחלט כן .
עניין פשוט של הפרדת המוץ מהתבן הקלישאתי כדבריך .
בהיעדר היכרות ומתוך אי רצון להיגרר ל"עליהום" , אתן לאודיונט ליהנות מעילת חמת הספק . עד הודעה חדשה , אשמור על נייטרליות . סטייה מהקו הזה כמו גישתך אליו, מנומקת ככל שתהיה כמו שלך שוב , היא בבחינת התנשאות - "טרול ותיק, שממחזר ... לא מסוגל להסביר ..." פשוט רצח אופי . האשמה היחידה שאולי אפשר להדביק לו וגם אז זה יהיה יותר הארה מאשר האשמה היא העובדה שהוא פשוט רועה בשדות זרים ; אם מישהו מפה ילך לASR ויתעקש שם , הוא יזכה לאותו יחס .האם גם במצב כזה וממרום שבתנו כצופים נייטרלים , ניאלץ להצדיק זאת למען ההגינות (הדבר הלא נכון לעשות) או שמא .. פשוט לא נצדיק באותה מידה?

תודה על השיעור באומנות...איך לא ידעתי ? למה להתפרץ לדלת פתוחה ולרשום דברים מיותרים ? כל הנכתב יוצא מנקודת השקפה שמדובר בגישה חדשנית *כאן* ולכן מאתגרת . ליפול בפח , באמת . לא שמת לב שוב שהכנתי רשת ביטחון בדמות "אסתכן כרגע" . למה ההתקטננות , הסמנטיקה ? אגב ידעתי שגם זה יתפוס עין .

מוסיף לא כהמצאה אלא כמשמעות של גישתו אותה לא היטיב להסביר . זה הכל "שלו" . אני רק מחלץ עבורו משמעות אותה לא היטיב להעביר .

לא ראה , נקודה. לא קראתי כל מילה במאמר . הוא לא ניסה לכפות אלא להציג את ההעדפה שלו . הנאה היא מושג מופשט שגורמיו רבים ומגוונים . לא ניסיתי למרות שאתה חושב כך לכסות בטווח הדיון הזה את הנושא . אין צורך להעמיס וזה גם מיותר - אך לצורך העניין , אני חושב שחשוב להבהיר את המשמעות והמובן שלו בהקשר המצומצם של חוויית השמע .
Clip99, אני פשוט נהנה לקרוא את התגובות שלך, גם אם לא תמיד מסכים עם כל מה שנאמר בהן.

מכל בליל המילים האלה והיומרה לאובייקטיביות, אתייחס רק לדבר אחד: אולי אתה יכול לתת ל-Audionut להנות מהספק, אבל, כפי שכתבת, אתה לא מכיר אותו, וברור שלא את ריבוי דורותיו הקודמים. "טרול ותיק, שממחזר ... לא מסוגל להסביר ..." אינו "רצח אופי", אלא תיאור מצב ידוע ומוכר, שאם היית שואל אחרים כאן, כולל חברי ומנהלי האתר, היו אומרים לך את אותו הדבר. ראה אפילו בשרשור הזה איך @גיא מצוות האתר -- וגם אחרים -- מתייחסים אליו במפורש כאל טרול.

מדי פעם, כשהתייאשו ממנו ומהמיחזורים הלא מנומקים שלו, היו משעים אותו, והוא היה נעלם לתקופת מה, ואחר כך חוזר עם יוזר אחר, וכותב את אותם דברים (=מיחזור), ולא עונה לשאלות על דבריו (=לא מסוגל להסביר) אלא לכל היותר חוזר על מה שכבר כתב (=ממחזר בריבוע). זה קרה באותה צורה גם בשרשור הזה.

אולי לך זה נראה ש"הוא לא ניסה לכפות אלא להציג את ההעדפה שלו", אבל הוא "הציג את ההעדפה שלו" כבר הרבה פעמים, ובכל פעם הציג אותה כאמת וכשיא התחביב, וזלזל באחרים כמחפשים "נעים בגב", אז אל תספר סיפורים שזה לא ניסיון כפיה, גם אם במסווה עדין לכאורה, שהפיל אותך בפח. אפילו כשהחלטתי הפעם להגיב לו עניינית, למרות שידעתי שמדובר בטרול, האשימו גם אותי שנפלתי בפח.

כדאי שתכיר קצת את ההיסטוריה ותבדוק באתר לפני שאתה מחלק האשמות מסוג זה. בפעם הקודמת הוא קרא לעצמו לא פחות מאשר Audio GOD -- אולי תבין מזה משהו עליו.

ואולי לא.
לא טרול אף פעם לא הייתי וגם לא אהיה ומעולם לא זלזלתי באחרים
האמת לגביי כנראה לא נר לרגליך

לא טרול אף פעם לא הייתי וגם לא אהיה ומעולם לא זלזלתי באחרים
האמת לגביי כנראה לא נר לרגליך
האמת היא שזה תלוי בהגדרה של טרול ובהגדרה של זלזול.

לפחות בעניין טרול יש פה הסכמה די גורפת, כולל של צוות האתר, וכמעט עזבתי את הפורום בגלל שהואשמתי בנפילה לפח שכרה מי שמוכר לכולם -- כולל אותי -- כטרול.

זה שאתה דבק בעניין ה"נעים בגב" גם אחרי שמסבירים לך שהנאה ממוזיקה דרך סאונד טוב אינה קשורה ל"נעים בגב", ואם המוזיקה חריפה ובועטת, זה לא "נעים בגב", שאותו אתה מציג כהיפך מה"נאמנות למקור" הלא מוגדר, שהיא לדעתך "שיא התחביב". כך שאני לא יודע אם זו "האמת", אבל ההתעקשות על ההיפך משיא התחביב נראית לי זלזול.

מכל בליל המילים האלה והיומרה לאובייקטיביות
כך לעתים מגיבים **לדבריך** כשאי אפשר להגיב עניינית . הכאחד האדם אתה ככלות הכל ? וממתי שיקוף כשלים וציון עובדות נוגד אובייקטיביות ? או רק שמשתמע שפוזיציה מסויימת עומדת כנגד הקיר ?
אם היית שואל אחרים כאן, כולל חברי ומנהלי האתר, היו אומרים לך את אותו הדבר. ראה אפילו בשרשור הזה איך @גיא מצוות האתר -- וגם אחרים -- מתייחסים אליו במפורש כאל טרול
אני לא שואל אף אחד ; איני זקוק לדעות של אחרים בכדי לגבש אחת משלי , מה גם שאין חדש בדברים . היו ויש כאן יריבויות , דרמות ומשקעים רעים ברמות הרבה יותר גבוהות . כל אחד זוכה ליחס שהוא יוצר באופן מוצדק יותר או פחות . במקרה הזה - פחות . יצרתם הר מעכבר מתוך מה שאתם , לא מתוך מה שהוא . אשמתו רק שמתעקש לא להבין , אני מזמן לא הייתי טורח במקומו . אבל זה עניין שלו . מבין , אודיונט מצא לעצמו נישה בתחום האפור של חוקי הפורום , אינך יכול לבלוע, גם לא להקיא אותו - אך אתה יכול לבחור לא לקרב אותו לפיך מלכתחילה . אני שוב חייב להגניב גיחוך , סלח לי , מי זה כאן שממליץ לאחרים להשתמש בכפתור "התעלם"? איי איי
הוא "הציג את ההעדפה שלו" כבר הרבה פעמים, ובכל פעם הציג אותה כאמת וכשיא התחביב, וזלזל באחרים כמחפשים "נעים בגב", אז אל תספר סיפורים שזה לא ניסיון כפיה, גם אם במסווה עדין לכאורה, שהפיל אותך בפח.
אם זו כפיה בעיניך , ודאי חי אתה במגדל שן אפוף צמר גפן . ברצינות .. אל תצא משם .

האמת היא שזה תלוי בהגדרה של טרול ובהגדרה של זלזול.

לפחות בעניין טרול יש פה הסכמה די גורפת, כולל של צוות האתר, וכמעט עזבתי את הפורום בגלל שהואשמתי בנפילה לפח שכרה מי שמוכר לכולם -- כולל אותי -- כטרול.

זה שאתה דבק בעניין ה"נעים בגב" גם אחרי שמסבירים לך שהנאה ממוזיקה דרך סאונד טוב אינה קשורה ל"נעים בגב", ואם המוזיקה חריפה ובועטת, זה לא "נעים בגב", שאותו אתה מציג כהיפך מה"נאמנות למקור" הלא מוגדר, שהיא לדעתך "שיא התחביב". כך שאני לא יודע אם זו "האמת", אבל ההתעקשות על ההיפך משיא התחביב נראית לי זלזול.
עם זה אני לא מסכים.
אין כאן הסכמה גורפת, ואתה כחבר ותיק יודע שאנו לא נוהגים לבטל דעה של אדם, גם אם דבריו וסגנונו אינם מוצאים חן בעיניך.
הפח אליו אתה נופל כדבריך, הוא זה שאתה נישא על כנפי השכינה של מי שמעסה לך כעת את האגו, אבל כבר למדת דבר או שניים לגבי חרב הפיפיות הזו.
לכן אבקשך לא להתבטא באופן זה כלפי חברים חדשים בעתיד, גם אם דבריהם אינם מוצאים חן בעיניך.
תודה

כך לעתים מגיבים **לדבריך** כשאי אפשר להגיב עניינית . הכאחד האדם אתה ככלות הכל ? וממתי שיקוף כשלים וציון עובדות נוגד אובייקטיביות ? או רק שמשתמע שפוזיציה מסויימת עומדת כנגד הקיר ?

אני לא שואל אף אחד ; איני זקוק לדעות של אחרים בכדי לגבש אחת משלי ,
רק שאם אתה מגבש דעות מוצקות בלי נתונים, ובלי לבדוק לפני שאתה מביע דעות נחרצות, זו לא "אובייקטיביות" אמיתית.

מה גם שאין חדש בדברים . היו ויש כאן יריבויות , דרמות ומשקעים רעים ברמות הרבה יותר גבוהות . כל אחד זוכה ליחס שהוא יוצר באופן מוצדק יותר או פחות . במקרה הזה - פחות . יצרתם הר מעכבר מתוך מה שאתם , לא מתוך מה שהוא . אשמתו רק שמתעקש לא להבין , אני מזמן לא הייתי טורח במקומו . אבל זה עניין שלו . מבין , אודיונט מצא לעצמו נישה בתחום האפור של חוקי הפורום , אינך יכול לבלוע, גם לא להקיא אותו - אך אתה יכול לבחור לא לקרב אותו לפיך מלכתחילה . אני שוב חייב להגניב גיחוך , סלח לי , מי זה כאן שממליץ לאחרים להשתמש בכפתור "התעלם"? איי איי
אין לי בעיה לבלוע אותו, או להקיא אותו, או להתעלם ממנו, וזה לא נגד חוקי הפורום לכתוב שטויות ולהתעקש עליהן לאורך שנים ויוזרים שונים, רק שני לא אוהב לראות שטויות ללא תגובה.

אם זו כפיה בעיניך , ודאי חי אתה במגדל שן אפוף צמר גפן . ברצינות .. אל תצא משם .
אף גולש בפורום אינו יכול לכפות באופן מילולי שום דבר על אחרים. רק חברי האתר יכולים לכפות דברים.

זה לא יאמן!!! הפרובוקטור עם הכְּפיות לנתח עד העצם ולעלוב כמעט בכל מגיב ותגובה פה לאחר שאיים לעזוב (איים על מי?) חזר עם הזנב בין הרגליים אחרי יומיים כי איבד את הסיבה שלשמה קם בבוקר.
לא יתכן שההנהלה לא מפעילה עליו סוג של רגולציה, זה לא הטרולים שמחבלים באתר, זה הוא וזו דעתי שכל אחד יגיד שהיא לגיטימית.

עם זה אני לא מסכים.
אין כאן הסכמה גורפת, ואתה כחבר ותיק יודע שאנו לא נוהגים לבטל דעה של אדם, גם אם דבריו וסגנונו אינם מוצאים חן בעיניך.
הפח אליו אתה נופל כדבריך, הוא זה שאתה נישא על כנפי השכינה של מי שמעסה לך כעת את האגו, אבל כבר למדת דבר או שניים לגבי חרב הפיפיות הזו.
לכן אבקשך לא להתבטא באופן זה כלפי חברים חדשים בעתיד, גם אם דבריהם אינם מוצאים חן בעיניך.
תודה
אתה הראשון שבו נתקלתי שלא מסכים שמדובר בטרול, ואתה לא מדבר בשם כולם, או אפילו בשם כל חברי האתר, כשאתה כותב "שאנו לא נוהגים לבטל דעה של אדם". ראה תגובתו של חבר צוות אחר, לא שלי.
איך איך אתה כל פעם נופל מחדש למלכודת ואז אתה מלין וזועק לצדק.
...
טוב שלא נפלת גם למלכודת המשנית של אנלוגי / דיגיטל שנטמנה פה גם.
וראה תגובות של אחרים אפילו כאן בשרשור, אבל להם לא הערת!!

אני חושב שאותם ניסוחים חלים לגביך, בסדרת המאמרים שממנה הסתייגתי, ומאז אתה "לא מחבב אותי", אם להתבטא בעדינות, ומעודד אחרים להתבטא כנגדי.

בדרך כלל מי שעוסקים באגו של אחרים הם אלה שיש להם בעיות אגו בעצמם, כך שגם זו חרב פיפיות, וזה גם עובר על חוקי הפורום.

עכשיו אתה מתבטא כנגדי באופן חמור יותר מזה שבו אתה דורש ממני לא להתבטא כלפי אחרים.

לא התייחסתי לאגו של אדם, התייחסתי לכך ש:
  1. הוא מוכר לכמעט כולם כאן כטרול, כולל לצוות האתר
  2. הוא ממחזר את הדעות שלו על פני מספר גדל והולך של יוזרים (כל פעם הוא הוכר כטרול והושעה)
  3. הוא לא מנמק את טיעוניו אלא רק חוזר עליהם
  4. הוא מציג את אהבת הדיוק כשיא התחביב, ואת ההנאה מצליל טוב כהיפך מזה, בכינוי "נעים בגב", שנראה לי מזלזל
מה הטעם לפגם בנ"ל?

הטעם לפגם שכאן ביטלת זכות של אדם להגיב, בתואנה שהוא טרול.
זה פורום, ערב רב של אנשים עם מכנה משותף אחד, וגם עליו מתווכחים.
לא מתאים לך סגנון של אדם או נושא שמישהו מעלה כאן? תתעלם, ואם גם אחרים יתעלמו, הוא יתדרדר במורד השירשורים.
תודה

אתה הראשון שבו נתקלתי שלא מסכים שמדובר בטרול, ואתה לא מדבר בשם כולם, או אפילו בשם כל חברי האתר, כשאתה כותב "שאנו לא נוהגים לבטל דעה של אדם". ראה תגובתו של חבר צוות אחר, לא שלי.

וראה תגובות של אחרים אפילו כאן בשרשור, אבל להם לא הערת!!

אני חושב שאותם ניסוחים חלים לגביך, בסדרת המאמרים שממנה הסתייגתי, ומאז אתה "לא מחבב אותי", אם להתבטא בעדינות, ומעודד אחרים להתבטא כנגדי.

בדרך כלל מי שעוסקים באגו של אחרים הם אלה שיש להם בעיות אגו בעצמם, כך שגם זו חרב פיפיות, וזה גם עובר על חוקי הפורום.

עכשיו אתה מתבטא כנגדי באופן חמור יותר מזה שבו אתה דורש ממני לא להתבטא כלפי אחרים.

לא התייחסתי לאגו של אדם, התייחסתי לכך ש:
  1. הוא מוכר לכמעט כולם כאן כטרול, כולל לצוות האתר
  2. הוא ממחזר את הדעות שלו על פני מספר גדל והולך של יוזרים (כל פעם הוא הוכר כטרול והושעה)
  3. הוא לא מנמק את טיעוניו אלא רק חוזר עליהם
  4. הוא מציג את אהבת הדיוק כשיא התחביב, ואת ההנאה מצליל טוב כהיפך מזה, בכינוי "נעים בגב", שנראה לי מזלזל
מה הטעם לפגם בנ"ל?
מעולם לא השתמשתי בביטוי "נעים בגב " תראה לי פעם אחת שכתבתי בדיוק את זה ואני עוזב את הפורום
נימקתי את טיעוניי שוב ושוב שאני רוצה לשמוע את המוזיקה בדיוק כמו שהיא הוקלטה כמו שיש אנשים שצופים בסרט על מסך שהוא על מצב Filmmaker mode
כשהכל מכויל על neutral ללא שום תוספות וזה הכי קרוב למה שהבמאי ראה במסך שלו כשראה את ה"מאסטר" של הסרט
ויש אחרים שנהנים מצבעים עשירים ותאורה אחורית מוגברת זה מגניב והכל אבל זה לא מה שה Artist intended
לא יודע איך להסביר מעבר לזה.
אגב לחשוב בצורה שונה מהמיינסטרים השולט בכל תחום זה לא "לזלזל בדעתם של אחרים"

גם אם אני לא מסכים עם הכל, לא תמיד אני הצודק
צדקה נחוצה לצורך אי הסכמה . בהיעדרה , אין תוקף לאי ההסכמה והמשמעות היא אישור דברי הצד הנגדי , כברירת מחדל . אתה לא חייב להיכנס לדיון , פשוט מסקרנות רציתי לדעת מה לא בסדר במה שכתבתי .
מגבש דעות מוצקות בלי נתונים, ובלי לבדוק לפני שאתה מביע דעות נחרצות, זו לא "אובייקטיביות" אמיתית.
נתונים לגבי מה ? לבדוק מה ? למה אתה גורר אותי לקרב הזה ? כמה פעמים צריך להסביר שהתייחסתי להיבט הרעיוני . המטענים האישיים שלך או של השאר כאן לא מעניינים אותי , לכן סלח לי אם לא פשפשתי בציציותיו לפני כן .

מעולם לא השתמשתי בביטוי "נעים בגב " תראה לי פעם אחת שכתבתי בדיוק את זה ואני עוזב את הפורום
אתה צודק: כתבת " נעים באוזן". אני מתנצל בזאת בפומבי ובכתב, ובאותיות מוגדלות.

אני (ואחר/ים) קראנו "נעים בגב". לדוגמה:
חום או נעים בגב לא מוכיחים שהמערכת לא מדויקת, בדיוק כמו שצליל יבש או חד לא מוכיח "נאמנות למקור"...

נימקתי את טיעוניי שוב ושוב שאני רוצה לשמוע את המוזיקה בדיוק כמו שהיא הוקלטה כמו שיש אנשים שצופים בסרט על מסך שהוא על מצב Filmmaker mode
כשהכל מכויל על neutral ללא שום תוספות וזה הכי קרוב למה שהבמאי ראה במסך שלו כשראה את ה"מאסטר" של הסרט
ויש אחרים שנהנים מצבעים עשירים ותאורה אחורית מוגברת זה מגניב והכל אבל זה לא מה שה Artist intended
לא יודע איך להסביר מעבר לזה.
בדיוק, שוב ושוב אותו דבר.

לא ענית לתהיות לגבי כך שאין משמעות לאמירה "בדיוק כפי שהוקלטה", כי ההקלטה היא רק ייצוג של מוזיקה ולא צלילים, ואי אפשר לבדוק איזו השמעה קולעת להקלטה. אין דרך לקבוע מה הטכנאי שמע בלי לדעת באיזה ציוד הוא השתמש באיזה חדר, וכד'

לא ענית לשאלות איזה רמקולים חוץ ממג'יקו עונים לדרישותיך, האם אתה מאמין שכל האולפנים נשמעים אותו דבר, וכו', אין לי כוח לעבור על כל השרשור ולבדוק למה לא ענית.

אגב לחשוב בצורה שונה מהמיינסטרים השולט בכל תחום זה לא "לזלזל בדעתם של אחרים"
נראה היה לי שהניגוד לשיא של התחביב, נעים באוזן, היה מזלזל. אם טעיתי, אני מתנצל שוב.

הטעם לפגם שכאן ביטלת זכות של אדם להגיב, בתואנה שהוא טרול.
אבל אני לא היחיד, ולאחרים לא הערת:
"תסמונת טראמפ" בהתגלמותה, אותו טרול מנהל דיון עם עצמו מכמה יוזרים, שואל, עונה, מסכים לעצמו, ואז עוד משוכנע שזה נראה אמין...
אני מגלה שגם שיחה עם טרול / בוט יכולה להיות נעימה וכיפית .
לא כפרה. פותח השרשור עדיין טרול מיותר, השיח פשוט קיבל פיבוט משאלה אדיוטית של הבנה אפסית בתחביב לדיון על... אקוסטיקה. לא חוכמה. מחר אפתח שרשור על דגי נוי אקזוטיים ונעשה לו פיבוט לשיטות תכנון רמקולים. מבטיח לך שגם אז יהיה מעניין.
וכו'

והפרובוקטור שמקשקש על פרובוקטורים התייחס אליו מתחילת השרשור כאל טרול גם בלי להזכיר את המילה, אבל לו לא רק שלא הערת, אפילו חיזקת אותו באופן אקטיבי "לענות באופן נוקב" וב"שנינות" -- שזה כלל הרבה ירידות עלי אישית, שזה כנראה מה שאהבת ורצית לחזק, ושימש כטריגר לכתוב זאת -- ובעצם מותר לרדת, זה בסדר, כי "יש כאן ערב רב של מצבים נפשיים", אבל רק לא "יתר על המידה" (כי אז הוא בסיכון להשעייה, כידוע):
כל הכבוד! באמת. אפשר למנות על כף יד אחת את האנשים שבוחרים לנהוג כך.
..
אנחנו דווקא אוהבים כאן שנינות, אז אל תחשוש לענות באופן נוקב אם אתה מאמין שצריך. פשוט צריך לשים לב לא לרדת יתר על המידה לפסים אישיים, למרות שיש כאן ערב רב של מצבים נפשיים.

ומעבר לכל, כתב האתר התייחס לתגובה עניינית שלי כאל נפילה במלכודת של טרול.

נראה לי שאתה "מחפש" אותי אישית, ודי ברור למה.

וגם אם אני פרנואיד, זה לא אומר שלא רודפים אחרי :)

נערך לאחרונה ב:
אבל אני לא היחיד, ולאחרים לא הערת:

וכו'

והפרובוקטור שמקשקש על פרובוקטורים התייחס אליו מתחילת השרשור כאל טרול גם בלי להזכיר את המילה.

ומעבר לכל, כתב האתר התייחס לתגובה עניינית שלי כאל נפילה במלכודת של טרול, אבל גם לו לא הערת.

נראה לי שאתה "מחפש" אותי אישית, ודי ברור למה.

וגם אם אני פרנואיד, זה לא אומר שלא רודפים אחרי :)
תודה על התיקון חשבתי כבר שאתה מתעלם ממני

שמע אני אולי נשמע חריג כאן אבל לא חושב שבעולם
תכנס ל ASR ותראה שהרוב שם חושבים כמוני
יש תהליך של דה מיסטיפיקציה של התחום וזה קשה לחלק מהאנשים
אין מה לעשות. ויסלחו לי מנהלי הפורום. אבל שורש הענין הוא שכנראה לא ניחנת באינטלגנציה גבוהה מדי. מה לעשות. ולנסות לנהל איתך שיח אינטלגנטי זה חוסר תועלת. ניסיתי את זה עם החתול שלי, לא עבד. אותו הדין איתך.

איזה דה-מיסטיפיקציה, תגיד? על מה אתה מדבר? "תהליך"? אתה חי בקו הזמן שלנו, או ביקום מקביל? ה"תהליך" הזה התחיל לפני... 40 שנה, אולי יותר. מה אתה חושב, שהאיראני מייצג איזושהי תפיסת עולם חדשנית? כולה מהנדס חשמל שחושב שהוא יודע הכל על אודיו ועושה מזה כסף כי ההיגיון שלו מדבר להרבה אנשים.

בגלל זה שאלתי איפה אנשים על הספקטרום לא איפה הם צריכים להיות על הספקטרום
ושוב אתה מציג הבנה קהה, חד מימדית. יזראל בד, פלסטיין גוד.
על איזה ספקטרום אתה מדבר? וויסינג של מערכת סטראו? סדרי עדיפויות כשבונים מערכת? צליל חם מול צליל שקוף? מה זה בכלל שקוף? עמיר ואיתי התדיינו רק על זה שלושה עמודים.
מה אתה פאקינג רוצה, בקיצור?

הדף שלי מלא בשורות צהובות של ak1, מזל שחסמתי , איך אתם סובלים את זה , שנים הפורום לא נעים בגלל החתיכת ח… הזה , מזל שלא אוכל לקרוא תגובתו אלא אם נפגש פנים אל פנים , וזה לא יקרה למזלו, לפי הסטטיסטיקה תגובותיו זוכות בממוצע לשניה וחצי של עיון , האם זו איננה טרחה לשווא של אדם ברצפ—ה?

נערך לאחרונה ב:
אין מה לעשות. ויסלחו לי מנהלי הפורום. אבל שורש הענין הוא שכנראה לא ניחנת באינטלגנציה גבוהה מדי. מה לעשות. ולנסות לנהל איתך שיח אינטלגנטי זה חוסר תועלת. ניסיתי את זה עם החתול שלי, לא עבד. אותו הדין איתך.

איזה דה-מיסטיפיקציה, תגיד? על מה אתה מדבר? "תהליך"? אתה חי בקו הזמן שלנו, או ביקום מקביל? ה"תהליך" הזה התחיל לפני... 40 שנה, אולי יותר. מה אתה חושב, שהאיראני מייצג איזושהי תפיסת עולם חדשנית? כולה מהנדס חשמל שחושב שהוא יודע הכל על אודיו ועושה מזה כסף כי ההיגיון שלו מדבר להרבה אנשים.

ושוב אתה מציג הבנה קהה, חד מימדית. יזראל בד, פלסטיין גוד.
על איזה ספקטרום אתה מדבר? וויסינג של מערכת סטראו? סדרי עדיפויות כשבונים מערכת? צליל חם מול צליל שקוף? מה זה בכלל שקוף? עמיר ואיתי התדיינו רק על זה שלושה עמודים.
מה אתה פאקינג רוצה, בקיצור?
למעשה אובחנתי כגאון
כנראה שאנחנו מתקשרים בלבלים שונים מה שגורם לך לשאול מה אני פאקינג רוצה
אז זה שאתה מחלק ציונים לאינטליגנציה שלי זה די משעשע האמת

למעשה אובחנתי כגאון
כנראה שאנחנו מתקשרים בלבלים שונים מה שגורם לך לשאול מה אני פאקינג רוצה
אז זה שאתה מחלק ציונים לאינטליגנציה שלי זה די משעשע האמת
גם אני יושן עד מאוחר בשבת אבל להתעורר בצוהרים זה כבר כישרון.
אודינאט עוד תשובה מעורפלת וגנרית על עצמך ושום מילה עניינית על ניסיונך ומה שבבעלותך בתחום. יש אנשים שאוהבים לז...ן ויש שאוהבים לז...ן בשכל כמוך וחושבים שהם גאונים בגלל שהם מצליחים לתמרן אנשים, יש לי חדשות בשבילך, כל מה שאתה עושה כאן זה כמו חתול שמשחק בגופה של עכבר וההנאה שלך בהתאם, וכנראה דברים נוספים בחייך בהתאם, כי יותר מלהתעלל בגופה של עכבר אתה לא מסוגל לעשות.
הדף שלי מלא בשורות צהובות של ak1, מזל שחסמתי , איך אתם סובלים את זה , שנים הפורום לא נעים בגלל החתיכת ח… הזה , מזל שלא אוכל לקרוא תגובתו אלא אם נפגש פנים אל פנים , וזה לא יקרה למזלו, לפי הסטטיסטיקה תגובותיו זוכות בממוצע לשניה וחצי של עיון , האם זו איננה טרחה לשווא של אדם ברצפ—ה?
אני משווה את זה לגלילה ב YNET, רואה כותרת מעניינת או סתם קליקבייט כהרגלם ועובר ישר לתגובות המוזרות והמצחיקות כי מזמן התוכן שם לא מעניין.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור