תשמע חביבי,
אני הרבה שנים פה. לא מעט מהן גם כחלק מצוות האתר אז אני מרשה לעצמי לומר שראיתי מכל הצורות והצבעים שעברו פה. ראיתי כמעט הכל פה.
עם השנים התפתחה היכולת לזהות גם את מה שקורה מאחורי ומעבר למקלדת. לבטח גם כחבר צוות שבאופן טבעי נחשף לדברים שלא מגיעים לחזית הפתוחה. מה לא ראיתי, החל מאג'נדות זדוניות וכלה בתמימויות בילתי מזיקות ועד לאירועים שהגיעו לעורכי דין והיה גם אחד כזה שהגיע למעבר. ראיתי גם מקרים מחממי לב ויוזמות רוחב לב חסרות תקדים. ראיתי עוסקים בתחום שעשו דברים שלא עושים(!) וראיתי עוסקים בתחום שנשגב מהבנתי מהיכן תעצומות הנפש והמסירות לקדושת השירות שהפגינו בסיטואציות לא סיטואציות.
בקיצור, הבנת. אני מכיר את העולם הזה אצלנו ככה בקטנה. לא הרבה...
נשוב לגופו של עניין,
1. להעיף אדם מפה זה מוצא אחרון. לוקח הרבה מאוד שזה יקרה. וכמה שלפעמים זה אולי מפתה, לעשות זאת בפועל ולחיות בשלמות עם זה קשה הרבה יותר מהפעולה עצמה. אממה, בשבועות האחרונים יש פה כמה חברה שפשוט אבדו את זה. וכן, עברו גם את גבולות התנהגות של ילדים קטנים ותת רמה בין אנשים. לבסוף, זה מייצר סביבה מחורבנת גם לצופים מהצד לבטח כאשר זה יורד לגידופי רחוב וכאן המרחק לטיסה ישירה מתקצר משמעותית. מרבית ההרחקות (אם לא כולן) שנעשו כאן לא באו לשמור על המורחק אלא על האתר עצמו וקהל החברים והקוראים. אז בוא נעשה סדר בנושא הזה.
2. אני לא צריך לקרוא את "הרוב המוחלט" של הפוסטים שלך. אני מזהה את הסגנון וגם את הסוף עוד בטרם מסתיים המשפט הראשון. לא כי אני סופרמן. כי הניסיון והוותק עושים את שלהם לבד כבר. וגם, המערכת של האתר ומי שמנהל אותה חכמה הרבה יותר ממה שאתה חושב (תסיק מזה מה שתסיק). האמן לי שהמערכת לא מטומטמת.
3. נושא עמיר,
פה הדברים פשוטים למידי. אתה שמת אותו על הכוונת והפכת אותו לפרויקט. כן אתה! לא הוא. מדוע? אני יכול למנות כמה מניעים אבל אשמור על זכות השתיקה (שוב, המערכת לא טיפשה כפי שחלק חושבים). לעמיר יש סגנון שכל מי חבר פה יותר מיום קולט תוך 2-3 פוסטים שלו. 99% מהאנשים מבינים מהר את הסגנון לטוב ולפחות טוב ויודעים שזו הצורה שהבנאדם מתקשר ומשם או שלומדים להתנהל איתו בדיונים או שלא ומדפדפים הלאה. אבל לא הופכים את זה לפרובוקציה ואז משחקים אותה תמימים. פה פספסת.
בוא לא נזלזל באינטליגנציה שלי, שלך ושל שאר הקוראים. משחקי התמימות, ניקיון כפיים וההתקרבנות לא עובדים פה. פה פספסת שוב.
ולא, אני לא מגן על עמיר. גם פה פספסת.
גם אותי הוא הביא לקצה והוא יודע את זה. אבל מה שכן, עמיר לא אדם שמזמין או יוזם מלחמות. כן, הוא יכול להתיש נזיר טיבטי עם התשובות והסגנון שלו, אבל טרול הוא לא ואיש מלחמה גם לא.
התגובה שלך הבוקר ב-11:05 שרפה לי את הפיוז. לא לעמיר, לי! שם נפלת חביבי. אז אל תתקרבן. פספוס נוסף.
לא ביצי זהב ולא בטיח. הצהרה לא מעניינת.
4. בינינו, אבל רק בינינו כן!! אל תספר לאף אחד.... אני גם מבטיח לא לספר.
אתה לא באמת פספסת דבר.
5. לשאלתך: OTH - On The House. מונח מוכר מעולם המלונאות והשירות.