מדריך - איך לחבר מחשב למסך פלזמה או LCD

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

עדיין רואים מטושטש

שמתי על הרזולוציה וזה עדיין נראה לא טוב

1360X768, איך נראה שולחן העבודה, חד או מטושטש?
יש גם כיוונים בטלויזיה למצב PC.

1360X768, איך נראה שולחן העבודה, חד או מטושטש?
יש גם כיוונים בטלויזיה למצב PC.
מצטער שהטרדתי אותך ידידי היה כניראה בלבול בדגמים הדגם שהיתכוונתי לקנות זה בכלל
32xv550 שזה הFULL HD נכון?

אם זה שם הדגם הנכון שלך, אז אכן מדובר ב- 1920X1080
בחוברת הוראות, אמורה להיות רשימת רזולוציות נתמכות בחיבור RGB PC

ליאור יש לי שאלה קטנה

יכול להיות שאני ישאיר בסוף תדגם32av550e אז אני עדיין עם אותה בעיה שאני סם על הרזולוציה של 1360 על 768 אני עדיין רואה טישטוש ולא חד....וסמתי אותו על כיוון PC
וגם עוד דבר אתה חושב שזה בכלל כדאי 32 אינטש FULL HD בכזה גודל אני יראה בכלל הבדלים?

נערך לאחרונה ב:
תלוי במרחק, במסך 32", מ-3 מטרים יקשה עליך להבחין ביתרון FULL HD

תקשיב אז כרגע מה שיש לי זה טושיבה ויש לי אפשרות להחליף לDANTAX FULL HD בהרבה יותר זול מהטושיבה מה אתה אומר?

לא מכיר את המסך הזה.

ליאור,
כשאני צופה בערוצי הטלווזיה(av550e) לא רואים כול כך טוב ואפילו בטלוויזיה הקודמת שלי טלוויזית זכוכית 20 אינטש פשוטה ראו יותר טוב ובLCD רואים לא טוב...(את ערוצי הטלוויזיה בלבד.)

יש לך רעיון אולי אני צריך לשנות משהו בהגדרות?

אם אתה מדבר על צפיה בשידורי טלויזיה דרך ממיר, תפתח שרשור חדש בנושא, השרשור הזה מדבר רק על חיבור למחשב.

איכות גרועה בשידורי טלוויזיה דרך ממיר

יש לי LCD AV550E,
את ערוצי הטלוויזיה רואים מגעיל יחסית לטלוויזית הקופסא עם מסך הזכוכית שהיה לי קודם שבה ראו מעולה ערוצים רגילים...

אז מה אני יכול לעשות על מנת לשפר את איכות הצפייה אולי צריך כבל אחר...? או שזה ככה בטלוויזיות LCD כי אפילו בטלוויזית הפלזמה בסלון רואים אומנם רחב אבל איכות נורמלית
ו ב LCD ממש גרוע

זה קשור לאיכות הטלוויזיה ולמעבד התמונה שלה. ב-4,500 שקל ל-42 אינץ' אל תצפה למסך נורמלי. אין דבר כזה ככה זה LCD יש טלוויזיות ויש טלוויזיות.

הטלוויזיה שלך לא ברמה ולא תוכל לשפר את התמונה בצורה דרסטית, כי אם המעבד לא טוב, והטלווזייה עצמה לא טובה אין מה לעשות.

אבל בשידורי HD אני מאמין שהתמונה תהייה בהרבה יותר טובה.
חבל שאנשים קונים טלוויזיות בלי לראות אותם קודם בחנות בשידורי YES שהם צופים בבית...
הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לצפות יותר בשידורי HD שם תקבל כנראה איכות טובה בהרבה.

*עריכה: לא ראיתי שלא ציית את גודל הטלווזייה אבל בכללי הדגם הזה לא נחשב טוב(בכל הגדלים שלו: 32,37 ו-42).

נערך לאחרונה ב:
האם בצעת כיול מסך בסיסי? מדריך כיול מסך

חיבור מחשב נייד לLCD ללא VGA

שלום, שאלתי היא אם (ואיך) אפשר לחבר מחשב נייד עם יציאת VGA לטלויזיה LCD שאין לה כניסת VGA (אלא HDMI, SCART, COMPOSITE, COMPONENT)?
תודה

בעיה, תצטרך לרכוש ממיר אקטיבי, למשל מ- USB אל HDMI

אבל אין לי מצב user יש עוד שמות..?

אילו מצבים אפשריים אצלך?

super live 1
super live 2
panorama
cinima 1
cinima 2
4:3
subtitle
wide

אתה מסתכל על תפריט מצבי מתיחת תמונה, מה שאני מדבר עליו נמצא בתפריט אחר (PICTURE).

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור