- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: מגבר משולב מיוזיקל פידליטי M6-500i – השור הזועם
בקיצור , מה שאתה אומר שטופ אודיו תאבי בצע , ואת זה כולנו יודעים , האמת ,חמור מי שקונה מהם משהוא ,וכדאי שידעו כשהם נותנים ציוד לסקירה , שיש מצב של "אפקט הבומרנג" , כלומר לא בטוח שזה יקדם להם מכירות ,ואולי ההפך ,מיוזיקל פידלוטי חברה מצוינת למרות שאיננה בטופ העולמי , מיקל פרמר עשה להם שירות אדיר בכך שהשתמש שנים ארוכות ב 300 שלהם , והיום במגבר האימתני שלהם " הקילווט " , הרבה גבות הורמו לגבי השבחים הבלתי אפשריים של כתב כל כך מפורסם מציוד כל כך בינוני, אבל שוב השערוריה נמצאת כאן בישראל מהתימחור המגוכח של טופ אודיו,המחיר לצרכן בבריטניה, כולל מעמ - 4000 ליש"ט שזה 23,000 שקל.
המחיר לצרכן בארה"ב, כולל מיסוי - 7000 דולר, שזה 24,500 שקל.
המחיר לצרכן בישראל, כולל מעמ - 36,000 שקל
וזה 56% יותר מהמחיר בבריטניה.
כלומר: מתח הרווחים כאן, בהנחה שהיבואן מקבל מחיר FOB דומה, ובהתחשב במס מקומי זניח (15%), גדול בחצי מאשר בשתי המדינות הנ"ל.
מנגד, היקף המכירות הפוטנציאלי של הנ"ל שונה בין ישראל לשתיים האחרות.
בקיצור , מה שאתה אומר שטופ אודיו תאבי בצע , ואת זה כולנו יודעים , האמת ,חמור מי שקונה מהם משהוא ,וכדאי שידעו כשהם נותנים ציוד לסקירה , שיש מצב של "אפקט הבומרנג" , כלומר לא בטוח שזה יקדם להם מכירות ,ואולי ההפך ,מיוזיקל פידלוטי חברה מצוינת למרות שאיננה בטופ העולמי , מיקל פרמר עשה להם שירות אדיר בכך שהשתמש שנים ארוכות ב 300 שלהם , והיום במגבר האימתני שלהם " הקילווט " , הרבה גבות הורמו לגבי השבחים הבלתי אפשריים של כתב כל כך מפורסם מציוד כל כך בינוני, אבל שוב השערוריה נמצאת כאן בישראל מהתימחור המגוכח של טופ אודיו,
האמת - במחיר הזה ניתן לקנות מרוה היבואנים בארץ אינטגריטד שאוכל את האוזניים למיוסיקל פידליטי , ובעוד כמה גרושים גם פרה ופאור נהדרים ,
יכול להיות שזו תגובה לא מנומסת בעקבות כתבה , אבל מי רוצה להיות מנומס , שיבוא פה דותן ויסביר למה ככה המחיר.
אפשר להגדיל ולשאול מדוע אתר שמעצב דעת קהל נותן במה ליבואנים חמדנים.
חסרים מוצרים טובים שמתומחרים טוב?
כי בתור אתר נייטרלי יש לתת במה לכולם.אפשר להגדיל ולשאול מדוע אתר שמעצב דעת קהל נותן במה ליבואנים חמדנים.
חסרים מוצרים טובים שמתומחרים טוב?
לגופו של מגבר,
אצלי בבית שוכן כדרך קבע הפליניוס היאטו (plinius hiato), על פניו חיה דומה: אינטרגרייטד של 300W בריאים לצד.
אני שפוט ידוע של החברה, עברתי ארבעה מוצרים שלה כבר (מגברים: 8200, 9200 והנוכחי + מגבר פונו סקסי שנרכש לאחרונה).
עם זאת, לא יכולתי שלא להרגיש הזדהות מסויימת עם מה שכתב התימני על חוסר ההצלחה בקלאסי. גם כאן, אני מאד מרוצה מהצליל (לאחר חודשים של תיסכול. סוף סוף), גם בדיגיטל וגם באנלוג - עד שזה מגיע לקלאסי. 90% מכל סימפוניה שאני שומע נשמעת יבשה וחסרת חיים בהשוואה לכל ז'אנר אחר של מוסיקה. אופי ההקלטה? לא בטוח. ניסיתי פעם לשמוע קלאסית בסט-אפ האוזניות שלי (שגם בו השקעתי יחסית לא מעט) והמצב מעט טוב יותר, אם כי עדין לא לגמרי מניח את הדעת.
המסקנה המתבקשת היא שלחיך הרוקיסטי / ג'זיסטי כנראה קשה יותר להתמודד עם הקלטות קלאסיות שהן מטבען יבשות יותר (אולי כי הן מוקלטות יותר מרחוק) אך בנוסף עושה רושם שהשילוב מגבר+רמקולים שלי פשוט לא עושה צדק עם קלאסית, בייחוד כשהווליום לא מאד גבוה.
מוזר!
ובענין אחר- ריבונו של עולם, די כבר עם ה- DREAM THEATER הזה בכל סקירה, נמר! איך אתה מסוגל לעשות סקירה עם ההקלטות הנוראיות שלהם? בוא תעשה השוואה עם IRON MAIDEN וזהו! זה *** הקלטות - בוציות, יבשות, שטוחות ועם טונה LOUDNESS. לא מתאים לך.
(למען הסר ספק, שתי הלהקות המוזכות לעיל הן הפייבוריטיות שלי בכל הזמנים. זה עדין לא עושה את איכות ההקלטה שלהן ראויה להחשב כרפרנס בביקורות).
אתה יודע מה, אולי נעשה פשרה? למה שלא תיקח איזה אלבום רוק נותן בראש איכותי מה- 70 או ה- 80, ותנגן אותו בביקורות שלך עם הפטיפון? אני בטוח שהוא יעשה לו הרבה יותר צדק מההקלטות העלובות של DT.
אבל אם הייתם שומעעים עם מגבר שפופרות טוב , גם חארה של הקלטה סימפונית היתה הורגת אותכם , ולמה ? כי שצליל העשיר וההרמוני של השפופרות מוסיף טיפה יופי לכל העסק , בניגוד ליובש והצנוניות הטרנזיסטורית ,לגופו של מגבר,
אצלי בבית שוכן כדרך קבע הפליניוס היאטו (plinius hiato), על פניו חיה דומה: אינטרגרייטד של 300W בריאים לצד.
אני שפוט ידוע של החברה, עברתי ארבעה מוצרים שלה כבר (מגברים: 8200, 9200 והנוכחי + מגבר פונו סקסי שנרכש לאחרונה).
עם זאת, לא יכולתי שלא להרגיש הזדהות מסויימת עם מה שכתב התימני על חוסר ההצלחה בקלאסי. גם כאן, אני מאד מרוצה מהצליל (לאחר חודשים של תיסכול. סוף סוף), גם בדיגיטל וגם באנלוג - עד שזה מגיע לקלאסי. 90% מכל סימפוניה שאני שומע נשמעת יבשה וחסרת חיים בהשוואה לכל ז'אנר אחר של מוסיקה. אופי ההקלטה? לא בטוח. ניסיתי פעם לשמוע קלאסית בסט-אפ האוזניות שלי (שגם בו השקעתי יחסית לא מעט) והמצב מעט טוב יותר, אם כי עדין לא לגמרי מניח את הדעת.
המסקנה המתבקשת היא שלחיך הרוקיסטי / ג'זיסטי כנראה קשה יותר להתמודד עם הקלטות קלאסיות שהן מטבען יבשות יותר (אולי כי הן מוקלטות יותר מרחוק) אך בנוסף עושה רושם שהשילוב מגבר+רמקולים שלי פשוט לא עושה צדק עם קלאסית, בייחוד כשהווליום לא מאד גבוה.
מוזר! DT.