מגבר משולב במבחן: Creek Evolution 50A V2

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: מגבר משולב במבחן: Creek Evolution 50A V2

איזה כיף להתחיל כך את השבוע הראשון של החורף עם סקירה שכזו - מעניין מאוד המגבר הזה

חברה מעולה , מוצרים טובים, תמורה לכסף נהדרת.
בדקתי בעבר מספר דגמים של החברה ,האמנם הוא לדעתי לא מסאטר פייס כמו הסאגדן a21a , והוא אכן מומלץ ויותר מזה לאודיופיל המתחיל, או כאלו שפשוט רוצים להנות ממוזיקה טובה עם ציוד טוב.

החברה שומרת על קו אחיד לאורך שנים רבות .
חבל שהם לא עושים קפיצת מדרגה למגברים בהספקים גדולים יותר (ואני לא מתכוון ל 100w ).

נמר תודה על הסקירה.
מאוד משמח שיש מגבר ברמה הזאת ובמחיר יחסית נמוך.
מה הרגישות של הרמקולים שלך?

סקירה יפה,ממצה,חברה מצויינת ואיכותית,
גם אודיופיל מתחיל יוכל להנות ממנו.

נמר. תענוג לפתוח את השבוע עם סקריה איכותית:בעד:

כל מה שגבי מוכר יזכה לביקורות מדהימות ממך ?

שמעתי את המגבר והוא דומה לשאר 50W ים של היום, דינאמי, מפורט, נקי ויחסית טבעי, למשל Moon Neo 250i, התקדמות נאה בתחום אבל לא צריך להשתפך.

נמר
תודה על הסקירה :בעד:
מעולה למי שתקציבו בגבולות המחיר.

כל הכבוד על הסקירה יפה, כמות הואטים במגברים בתקציב הזה לא אומרת שום דבר במציאות, היה לי בתחילת הדרך את המגבר רוטל RA 02 שהיה על הנייר "רק 40 ואט" אבל אף פעם לא עברתי איתו את החצי בחוגת הווליום (Bose 201). יש הרבה אופציות בקטגוריית המחיר הזאת (קיימברידג אודיו, רוטל וכדומה) וצריך להשוות ברמת הביצועים ביחס למחיר אבל ללא ספק Creek הם בין הטובים ברמות הביניים/כניסה.

כל הכבוד סקירה יפה מאוד .

תומר

כל מה שגבי מוכר יזכה לביקורות מדהימות ממך ?

שמעתי את המגבר והוא דומה לשאר 50W ים של היום, דינאמי, מפורט, נקי ויחסית טבעי, למשל Moon Neo 250i, התקדמות נאה בתחום אבל לא צריך להשתפך.

מי שמביא דברים טובים יזכה לביקורת טובה. גבי או כל אחד אחר.

בלי קשר. נראה שאחרי ששמעת אותו אתה לא רחוק מדעתי. אז מה הבעיה?

נמר תודה על הסקירה.
מאוד משמח שיש מגבר ברמה הזאת ובמחיר יחסית נמוך.
מה הרגישות של הרמקולים שלך?

תודה.

91 דציבל, מ-8 עד 5.4 אוהם.

כהרגלו של נמר אחלה ביקורת אך ספק גדול ש 55 וואט יספיקו להניע היטב רמקול עם התנגדות יציבה של4Ohm ורגישות 88Db שלא לדבר על פחות מזה.

תודה על הסקירה נמר.
עם איזה מקור ורמקולים בחנת את המגבר הזה?

מי שמביא דברים טובים יזכה לביקורת טובה. גבי או כל אחד אחר.

בלי קשר. נראה שאחרי ששמעת אותו אתה לא רחוק מדעתי. אז מה הבעיה?
כהרגלו של נמר אחלה ביקורת אך ספק גדול ש 55 וואט יספיקו להניע היטב רמקול עם התנגדות יציבה של4Ohm ורגישות 88Db שלא לדבר על פחות מזה.

אין בעיה, אבל מזכיר את הפאתוס של הביקורת על ה Hegel ורמקולי Opera ותראה כמה נפטרים מהם לאחר שקראו גם (בנוסף) את הביקורות שלך. מכשירים נחמדים ואתה מקצוען אמיתי, רק קצת פרופורציה.

המגברים של היום באזור ה50W התקדמו טכנית בכך שהם לא נשמעים מתאמצים להזיז רמקולים קשים וזה יפה, אבל אחרי ששמים במקומם משהו עם יותר כח לכיוון ה100 שומעים את ההבדל.

לא יודע, אבל אני מכיר מערכת עם מגבר של 25 ואט, רמקולים של 4 אוהם ורגישות בסביבות ה 87, ובסך הכל
נשמע לא רע.
אפילו נשמע יותר טוב מהרבה מגברים עם פי 5 מכמות הואטים.
(לא יודע כמה זה חשוב, אבל אותו מגבר של 25 ואט שוקל פי 5 מהמגבר נשוא הסקירה)

אבל אחרי ששמים במקומם משהו עם יותר כח לכיוון ה100 שומעים את ההבדל.
זו לא אמת אבסולוטית, אלא יחסית - למחיר. 100 מן הסתם עולה או יותר, או הרבה יותר.

לא יודע, אבל אני מכיר מערכת עם מגבר של 25 ואט, רמקולים של 4 אוהם ורגישות בסביבות ה 87, ובסך הכל
נשמע לא רע.
אפילו נשמע יותר טוב מהרבה מגברים עם פי 5 מכמות הואטים.
(לא יודע כמה זה חשוב, אבל אותו מגבר של 25 ואט שוקל פי 5 מהמגבר נשוא הסקירה)

משקל כזה מעיד בד"כ על קלאס A או היי קארנט, 25 ואט עם רמקולים 4 אוהם זה כמעט כפול מכך.

נראה לי שכל נושא כמות הואטים מבלבל.
לדעתי למספר הואטים יש משמעות מזערית לגבי אייכות מגבר במערכת ביתית.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור