מגבר משולב אנגלי במבחן - Creek Evo 2

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

תוכל להסביר?

בי-אמפ זה החרטה של עולם האודיו.
ממש לא! אתה מוזמן אלי להאזנה(shocked)מבטיח לך שתשנה את דעתך(lol)

בכל הפעמים שניסיתי, זה היה עם מגברים שהכרתי טוב.
Krell, Radford, Dynaco, Ear.
התוצאה לא הייתה טובה יותר מאשר עם מגבר אחד.
גם עם רמקולים לא נצילים.

נערך לאחרונה ב:
בי-אמפ זה החרטה של עולם האודיו.

אם אתה לא הצלחת לשמוע סטאפ כזה מוצלח, אז עדיין זה מוגזם להגדיר זו בצורה כזו.

גיל.

הנסיון שלך שונה משלי. אני תמיד, אבל תמיד שמעתי הבדלים דרמטים בין בי אמפ לבין מגבר אחד על רמקול שהוא לא נציל.

בכל הפעמים שניסיתי, זה היה עם מגברים שהכרתי טוב.
Krell, Radford, Dynaco, Ear.
התוצאה לא הייתה טובה יותר מאשר עם מגבר אחד.
גם עם רמקולים לא נצילים.
צודק(Y)טעות שלי ,כוונתי היתה ל-BI-WIRE:D

נערך לאחרונה ב:
אני לא כתבתי שלא שמעתי הבדלים, כתבתי שזה לא נשמע לי טוב.
ואני כמובן מתכוון לצליל, לא לעוצמה.

צודק(Y)טעות שלי ,כווני היתה ל-BI-WIRE:D

אז אני לא מוזמן?

מממ
כמו הרבה פעמים - סוג מסויים של השוואה היה יכול לתרום הרבה ל"מיקום" של המגבר המצויין הנ"ל במרחב האודיופילי.
השוואה ראשונה - למגברים אחרים מסוגו ומחירו (עם העדפה לאנגליים - ארקאם, רוקסאן, אודיולאב, קיימברידג', נאד).
השוואה שנייה - לאחים הבכירים מאותו בית - הקלאסיק 1530 וDESTINY, שקיבל קלאס A בסטראופייל, מה שנדיר למגבר במחירו (2500$ "בלבד" - כ12,000 ש"ח בארץ אם אינני טועה).
ברור לי שלא קל לעשות כל הזמן מבחנים השוואתיים כי אין ציוד זמין, ולהסתמך על הזיכרון השמיעתי זה בעייתי.
דרך אגב - אם הבנתי נכון, הברנש לא יתאים כל כך לרמקולים קצת תובעניים יותר ואפילו אם אינם רצפתיים קרמיים, כמו המורלים למשל ?

השוואה אמיתית היא לא עם שני מוצרים. השוואה אמיתית היא עם 20 מוצרים בטווח מחיר מוגדר.

את הרמקול הזה בחנתי עם 3 רמקולים שונים לחלוטין והסקת המסקנות מתבצעת לאחר שחשתי בעקביות ובשינויים בכל שילוב. האמת היא שכמעט כל מוצר נבדק אצלי עם שלושה מוצרי רפרנס ואם לא שולה אז שניים. לא פחות.

לגבי ההבנה שלך. הבנת נכון בהחלט.

אני לא כתבתי שלא שמעתי הבדלים, כתבתי שזה לא נשמע לי טוב.
ואני כמובן מתכוון לצליל, לא לעוצמה.

לא נשמע טוב זה מאוד כללי. האם לדעתך יהיה מישהו שיחשוב שזה כן נשמע טוב?

שאומרים על משהו "חרטה" זה כאשר הוא לא עושה כלום ועדיין עולה כסף. כאשר יש שינוי זה כבר מביא אחריו דיעות שונות של טוב ולא טוב. חרטה? ממש לא.

הוא שאמרתי, חרטה.
אתה משלם כפול עבור המגבר, ובמקרה הטוב זה לא נשמע פחות טוב.
ושוב, אני מתכוון לתוצאה הסופית של הצליל, לא קשור לעוצמה.

אם יהיה מישהו שיחשוב אחרת? כנראה שכן לפי מה שכתבת.
ואתה הגדלת וכתבת על הבדלים דרמטיים שזה נראה לי קצת מוגזם,
אני הייתי מגדיר את ההבדלים יותר בכיוון של מינורים.
נראה לי שתוספת העוצמה הטעתה אותך לחשוב כך.

בכל הפעמים שבחנתי את השיטה, הדבר הראשון שהורגש היה כצפוי עוצמה.
אבל הדבר השני היה איבוד המוסיקליות.
חוץ מאשר בקרל.

מר - אני לא סתם "מתעקש" על השוואות. לדעתי זה החלק הכי מעניין שבכל סקירה. למה ? כי קשה לי להבין מה באמת התכונות של כל מוצר אם אין לי רפרנס למוצרים אחרים, שחלקם אני אפילו מכיר.
מעניין אותי (אישית - אולי גם אחרים) מאד - להשוות בין מגברים אנגליים באותה קבוצת מחיר, כי יש דיעה שאומרת שיש "צליל אנגלי", ולא הצלחתי עד היום להבין אם זה באמת נכון. השוואה כזאת תעזור.
דבר שני שמאד מעניין אותי (שוב אישית - אבל אולי גם אחרים) - זה השוואה בין מוצרים שונים מאותה משפחה. מה נותן ההבדל (בנתונים ובמחיר) של הדסטיני לעומת האיבו ? האם יש הבדל משמעותי מאד - קטן - בינוני ? לדעתי זאת שאלה מרתקת, וגם משהו שיכול לעזור בהחלטה אם ומתי לשדרג. אני מאד מתלבט בנושא הערך המוסף של החלפת רכיבים: כמו כולם גם אני מתפתה להוציא כסף שאין לי על שידרוג לרכיבים יותר ויותר יקרים. מצד שני קשה לי (יותר מלאחרים ? ) עם התמורה השולית הפוחתת בציוד היותר יקר.

ברק.

אם זה כל כך חשוב לך אז אני אתאמץ ואארגן מבחן השוואתי למגברים משולבים במחיר הזה. זה ייקח לי קצת זמן, תגלה סבלנות ואעלה עם מבחן גדול שיסגור את הפינה הזו לפחות עבורך.(ורד)

האמת שרמזת בעבר על מבחן בכיוון - ומאז אני במתח ......

ובלי קשר יהיה באמת מעניין לעשות גם השוואה "קטנה" בין האיבו לבין אחיו הבכור ה DESTINY. האם מדובר רק בתוספת כוח - או גם באיכויות סוניות שמצדיקות את הפער במחיר ? לאור התשבוחות לאח הקטן קשה לי כבר לראות מה ייתן יותר האח הגדול.

נערך לאחרונה ב:
ברק.

אם זה כל כך חשוב לך אז אני אתאמץ ואארגן מבחן השוואתי למגברים משולבים במחיר הזה. זה ייקח לי קצת זמן, תגלה סבלנות ואעלה עם מבחן גדול שיסגור את הפינה הזו לפחות עבורך.(ורד)

נמר
למרות שאתה עושה "חאווה" עבור ברק אני בטוח שעוד הרבה חברים בפורום ישמחו לקרוא את ההשוואות

נערך לאחרונה ב:
ברק.

אני מוכן לשם השוואה לתרום את המגבר הנושן שלי :D

פנתר.
בכייף. אם זה יעזור לכולם זה רק ישמח אותי.

אורי.
ניקח את זה בחשבון.:)

הרעיון של השוואה בין משולבים - מצוין. (Y)
הייתי מרחיב אותו עוד קצת ועושה שתי בדיקות, בחלוקה לקטגוריות מחיר/תקציב:
עד 10,000 או עד 15,000 ש"ח
ובין 10,000 (15,000) ש"ח ל - 20,000 ש"ח (25,000).

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור