מגבר משולב אנגלי במבחן - Creek Evo 2

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

לעשות מבחן השוואתי זה לא קל. אני לא בטוח שאצליח לעשות שניים כאלה השנה.

שמע - לא באנו הנה לבלות ..... יש לך אתגרים ושיאים לכבוש. אנחנו יכולים לבוא לעזור - אחד יחזיק לך את המגבת, השני יעשה מסאג'ים, והקהל יריע בתרועות קצובות. אני מוכן להיות אחראי על הקייטרינג ולספק לך כמה גפילטע פיש שתרצה. בטוח שזה יחדד לך את השמיעה.

חחחחחחחחח אני מוכן לעשות שני מבחנים השוואתיים בוא זמנית מאשר לאכול דג טחון.

אני אתחיל עם המבחן שאתה מעוניין בוא לאחר התערוכה שלנו.

נמר,דג טחון זה לא רק גפילטע פיש -יש עוד כמה דברים נפלאים שאפשר לעשות איתו.

אם תרצה כמה מתכונים ללקק את האצבעות? בכדאי לפנק את
השותפה/חברה לחיים שלך? אתה יודע איך להשיג אותי. (ורד)

אם אני אביא לדנה לאכול דג טחון היא תרעיל לי את הקפה בבוקר לאות נקמה.

גפילטע זה אחד המאכלים הגועלים ביותר שיש.
מי רוצה לאכול משהו בצבע אפור שבשביל לעבוד על אנשים שמים על זה פרוסה של גזר כתום בשביל להסיט את העין.

אם כבר דג לחג אז חריימה :)

אתה טועה ידידי

אם אני אביא לדנה לאכול דג טחון היא תרעיל לי את הקפה בבוקר לאות נקמה.

מבטיח לך שלא -היא אפילו לא תבין מהיכן הבאת לה את היצירתיות?
ותקבל אפילו יותר מקפה על הבוקר...(ורד)

מבחן כזה הוא מבורך.
זה אמנם מורכב יותר, אבל אם כתבה כזו תבוצע ע"י כמה כתבים,
זה יהיה יותר מעניין והפרספקטיבה תהיה רחבה יותר.

יש לי מגבר כזה ורמקולים רצפתיים של אפוס

סך הכל, יחסית למחיר, נראה לי שזו הייתה קניה לגמרי לא רעה. לאחר ששמעתי מספר מערכות בחנות הגעתי למסקנה, שיחסית למחיר, זו תהיה האיכות הטובה ביותר שאוכל להשיג בהתאם לתקציב שהיה לי. ומה לעשות? אין לי חדר האשנה מיוחד. בביתי,המגבר והרמקולים משמשים את הטלוויזיה בסלון ולעיתים הם "עוזרים" קצת לשמוע מוסיקה מנגן ה-CD. וכן! התוצאות מפתיעות, גם אם חסרה לי היכולת לווסת קצת באסים וטרבל. אבל כפי שהוסבר לי, במערכות סטריאו, די מקובל שלא לשנות את רצונו של מנהל האולפן, שהקליט את ההקלטה כפי שהיא אמורה להישמע לדעתו...רצוי לומר, שהרמקולים (EPOS) די "שקופים" לטעמי ואני מאד אוהב את צליל הפסנתר שהם מפיקים: לא מהדהד, נקי ומעט מתכתי, במידה שלא מפריעה לי. אחד השיקולים שלי בעת ההאזנה בחנות, הייתה הקשבה לצליל הפסנתר והסקסופון. שניהם נשמעו לאוזני, כמו עמדו הנגנים לצידיי והרטיטו את האוויר באזור, ללא כל מעורבות ניתנת לזיהוי של רכיבי אלקטרוניקה וממברנות. גם כשהאזנתי לזמרת ג'ז, חשתי שהיא נמצאת באזור, ללא הדהוד או מעורבות אחרת, שחונקת את קולה. ארגיע ואומר, שעל האריזה כתוב במפורש שהמגבר והרמקולים מיוצרים בסין. האדון קריק וחבורתו מקפידים על בקרת האיכות, ועובדה: המגבר והרמקולים פועלים בביתי מדי יום, שעות על שעות, ואין לי כל טענות כלפיהם. למרות זאת, אתוודה: ביומיים האחרונים, המגבר התחיל להשמיע קול נחירה רמה בעת הפעלתו. הנחירה גוועת בהדרגה, ונעלמת לאחר כ-10 שניות מרגע ההפעלה.היום תפסתי יוזמה ופירקתי את המגבר. די קשה לפרקו, אבל הופתעתי. מדובר במעגל עם לוח דו צדדי באיכות גבוהה. כשמבינים את המחשבה של התכנון, הפירוק מתבצע די מהר. ומכיוון שאין בידי סכמה של המעגלים, נאלצתי לאתר את התקלה בעזרת רגש, חוש ומחשבה. הרטט נבע (כפי שחשדתי עוד בטרם נגעתי במכשיר עם כלים), ממימסר שרטט. לאחר שניסיתי להבין כיצד עובד המעגל, גיליתי שהמימסר מקבל מתח שעולה בהדרגה, ורק לאחר שהוא עובר ערך מסויים, הרטט מפסיק. חיברתי קבל אלקטרוליטי במקביל לסליל המימסר, ומהרגע שהגיע למימסר מתח מסונן, הוא חדל לרטוט ובא לציון גואל. ו... אין מה לומר. המגבר עמוס באלקטרוניקה. ההלחמות הן לא על פסי פרינט פשוטים, והבדיל ממלא חלל מתכתי שעובר מצד לצד של כל קדח. במצב כזה. אין קטע של הלחמות קרות, ואין חימום של פסי הולכה. המגבר סולידי מאד ולכן סביר כי הוא ניחן ביכולת להאריך ימים. גם מעגלי ה-IC זכו לכבוד, והם מורכבים בתושבות מאיכות גבוהה. כל מעגל ניתן לשליפה ואין צורך להשתמש בלמחם, כדי לשחרר IC בשעת אמת. חיסרון אחד כן אוכל להזכיר כשמדובר בתפעול המגבר שלהלן: אין כל אפשרות לכבות את המגבר בעזרת השלט שלו. נכון. יש במגבר מפסק כיבוי, אבל אם נרצה לכבותו, יהיה עלינו לעשות זאת אך ורק בצורה ידנית! אני למשל, נוהג "לכבות" את המגבר ע"י העברתו למצב MUTE, ובאופן שכזה, הרמקולים מושתקים. אבל מה? במקרה של הפסקת חשמל, המגבר חוזר לפעול... במקרים כאלה, נזכה במרבית המקרים לשמוע את הממיר, ואם זה קורה בלילה? זה ממש לא נחמד. אבל בשורה התחתונה? אני מאד מרוצה מהקניה הזו! נכון קיים גם דגם של מגבר מתקדם יותר, שניחן ביכולת וויסות של הצליל. הצרה היא שמחירו הוא כפול מה-EVO-2.

וידוי: יש לי מגבר שכזה, ומחוברים אליו זוג רמקולים EPOS רצפתיים. זהי כמובן ה"שילוב המוצלח" ביותר שניתן לקבל סך הכל, יחסית למחיר, נראה לי שזו הייתה קניה לגמרי לא רעה. לאחר ששמעתי מספר מערכות בחנות הגעתי למסקנה, שיחסית למחיר, זו תהיה האיכות הטובה ביותר שאוכל להשיג בהתאם לתקציב שהיה לי. ומה לעשות? אין לי חדר האשנה מיוחד. בביתי,המגבר והרמקולים משמשים את הטלוויזיה בסלון ולעיתים הם "עוזרים" קצת לשמוע מוסיקה מנגן ה-CD. וכן! התוצאות מפתיעות, גם אם חסרה לי היכולת לווסת קצת באסים וטרבל. אבל כפי שהוסבר לי, במערכות סטריאו, די מקובל שלא לשנות את רצונו של מנהל האולפן, שהקליט את ההקלטה כפי שהיא אמורה להישמע לדעתו...רצוי לומר, שהרמקולים (EPOS) די "שקופים" לטעמי ואני מאד אוהב את צליל הפסנתר שהם מפיקים: לא מהדהד, נקי ומעט מתכתי, במידה שלא מפריעה לי. אחד השיקולים שלי בעת ההאזנה בחנות, הייתה הקשבה לצליל הפסנתר והסקסופון. שניהם נשמעו לאוזני, כמו עמדו הנגנים לצידיי והרטיטו את האוויר באזור, ללא כל מעורבות ניתנת לזיהוי של רכיבי אלקטרוניקה וממברנות. גם כשהאזנתי לזמרת ג'ז, חשתי שהיא נמצאת באזור, ללא הדהוד או מעורבות אחרת, שחונקת את קולה. ארגיע ואומר, שעל האריזה כתוב במפורש שהמגבר והרמקולים מיוצרים בסין. האדון קריק וחבורתו מקפידים על בקרת האיכות, ועובדה: המגבר והרמקולים פועלים בביתי מדי יום, שעות על שעות, ואין לי כל טענות כלפיהם. למרות זאת, אתוודה: ביומיים האחרונים, המגבר התחיל להשמיע קול נחירה רמה בעת הפעלתו. הנחירה גוועת בהדרגה, ונעלמת לאחר כ-10 שניות מרגע ההפעלה.היום תפסתי יוזמה ופירקתי את המגבר. די קשה לפרקו, אבל הופתעתי. מדובר במעגל עם לוח דו צדדי באיכות גבוהה. כשמבינים את המחשבה של התכנון, הפירוק מתבצע די מהר. ומכיוון שאין בידי סכמה של המעגלים, נאלצתי לאתר את התקלה בעזרת רגש, חוש ומחשבה. הרטט נבע (כפי שחשדתי עוד בטרם נגעתי במכשיר עם כלים), ממימסר שרטט. לאחר שניסיתי להבין כיצד עובד המעגל, גיליתי שהמימסר מקבל מתח שעולה בהדרגה, ורק לאחר שהוא עובר ערך מסויים, הרטט מפסיק. חיברתי קבל אלקטרוליטי במקביל לסליל המימסר, ומהרגע שהגיע למימסר מתח מסונן, הוא חדל לרטוט ובא לציון גואל. ו... אין מה לומר. המגבר עמוס באלקטרוניקה. ההלחמות הן לא על פסי פרינט פשוטים, והבדיל ממלא חלל מתכתי שעובר מצד לצד של כל קדח. במצב כזה. אין קטע של הלחמות קרות, ואין חימום של פסי הולכה. המגבר סולידי מאד ולכן סביר כי הוא ניחן ביכולת להאריך ימים. גם מעגלי ה-IC זכו לכבוד, והם מורכבים בתושבות מאיכות גבוהה. כל מעגל ניתן לשליפה ואין צורך להשתמש בלמחם, כדי לשחרר IC בשעת אמת. חיסרון אחד כן אוכל להזכיר כשמדובר בתפעול המגבר שלהלן: אין כל אפשרות לכבות את המגבר בעזרת השלט שלו. נכון. יש במגבר מפסק כיבוי, אבל אם נרצה לכבותו, יהיה עלינו לעשות זאת אך ורק בצורה ידנית! אני למשל, נוהג "לכבות" את המגבר ע"י העברתו למצב MUTE, ובאופן שכזה, הרמקולים מושתקים. אבל מה? במקרה של הפסקת חשמל, המגבר חוזר לפעול... במקרים כאלה, נזכה במרבית המקרים לשמוע את הממיר, ואם זה קורה בלילה? זה ממש לא נחמד. אבל בשורה התחתונה? אני מאד מרוצה מהקניה הזו! נכון קיים גם דגם של מגבר מתקדם יותר, שניחן ביכולת וויסות של הצליל. הצרה היא שמחירו הוא כפול מה-EVO-2.

יש לי מגבר כזה ורמקולים רצפתיים של אפוס

סך הכל, יחסית למחיר, נראה לי שזו הייתה קניה לגמרי לא רעה. לאחר ששמעתי מספר מערכות בחנות הגעתי למסקנה, שיחסית למחיר, זו תהיה האיכות הטובה ביותר שאוכל להשיג בהתאם לתקציב שהיה לי. ומה לעשות? אין לי חדר האשנה מיוחד. בביתי,המגבר והרמקולים משמשים את הטלוויזיה בסלון ולעיתים הם "עוזרים" קצת לשמוע מוסיקה מנגן ה-CD. וכן! התוצאות מפתיעות, גם אם חסרה לי היכולת לווסת קצת באסים וטרבל. אבל כפי שהוסבר לי, במערכות סטריאו, די מקובל שלא לשנות את רצונו של מנהל האולפן, שהקליט את ההקלטה כפי שהיא אמורה להישמע לדעתו...רצוי לומר, שהרמקולים (EPOS) די "שקופים" לטעמי ואני מאד אוהב את צליל הפסנתר שהם מפיקים: לא מהדהד, נקי ומעט מתכתי, במידה שלא מפריעה לי. אחד השיקולים שלי בעת ההאזנה בחנות, הייתה הקשבה לצליל הפסנתר והסקסופון. שניהם נשמעו לאוזני, כמו עמדו הנגנים לצידיי והרטיטו את האוויר באזור, ללא כל מעורבות ניתנת לזיהוי של רכיבי אלקטרוניקה וממברנות. גם כשהאזנתי לזמרת ג'ז, חשתי שהיא נמצאת באזור, ללא הדהוד או מעורבות אחרת, שחונקת את קולה. ארגיע ואומר, שעל האריזה כתוב במפורש שהמגבר והרמקולים מיוצרים בסין. האדון קריק וחבורתו מקפידים על בקרת האיכות, ועובדה: המגבר והרמקולים פועלים בביתי מדי יום, שעות על שעות, ואין לי כל טענות כלפיהם. למרות זאת, אתוודה: ביומיים האחרונים, המגבר התחיל להשמיע קול נחירה רמה בעת הפעלתו. הנחירה גוועת בהדרגה, ונעלמת לאחר כ-10 שניות מרגע ההפעלה.היום תפסתי יוזמה ופירקתי את המגבר. די קשה לפרקו, אבל הופתעתי. מדובר במעגל עם לוח דו צדדי באיכות גבוהה. כשמבינים את המחשבה של התכנון, הפירוק מתבצע די מהר. ומכיוון שאין בידי סכמה של המעגלים, נאלצתי לאתר את התקלה בעזרת רגש, חוש ומחשבה. הרטט נבע (כפי שחשדתי עוד בטרם נגעתי במכשיר עם כלים), ממימסר שרטט. לאחר שניסיתי להבין כיצד עובד המעגל, גיליתי שהמימסר מקבל מתח שעולה בהדרגה, ורק לאחר שהוא עובר ערך מסויים, הרטט מפסיק. חיברתי קבל אלקטרוליטי במקביל לסליל המימסר, ומהרגע שהגיע למימסר מתח מסונן, הוא חדל לרטוט ובא לציון גואל. ו... אין מה לומר. המגבר עמוס באלקטרוניקה. ההלחמות הן לא על פסי פרינט פשוטים, והבדיל ממלא חלל מתכתי שעובר מצד לצד של כל קדח. במצב כזה. אין קטע של הלחמות קרות, ואין חימום של פסי הולכה. המגבר סולידי מאד ולכן סביר כי הוא ניחן ביכולת להאריך ימים. גם מעגלי ה-IC זכו לכבוד, והם מורכבים בתושבות מאיכות גבוהה. כל מעגל ניתן לשליפה ואין צורך להשתמש בלמחם, כדי לשחרר IC בשעת אמת. חיסרון אחד כן אוכל להזכיר כשמדובר בתפעול המגבר שלהלן: אין כל אפשרות לכבות את המגבר בעזרת השלט שלו. נכון. יש במגבר מפסק כיבוי, אבל אם נרצה לכבותו, יהיה עלינו לעשות זאת אך ורק בצורה ידנית! אני למשל, נוהג "לכבות" את המגבר ע"י העברתו למצב MUTE, ובאופן שכזה, הרמקולים מושתקים. אבל מה? במקרה של הפסקת חשמל, המגבר חוזר לפעול... במקרים כאלה, נזכה במרבית המקרים לשמוע את הממיר, ואם זה קורה בלילה? זה ממש לא נחמד. אבל בשורה התחתונה? אני מאד מרוצה מהקניה הזו! נכון קיים גם דגם של מגבר מתקדם יותר, שניחן ביכולת וויסות של הצליל. הצרה היא שמחירו הוא כפול מה-EVO-2.

מה לא תתן לנו בין כל הגרעינים השחורים איזה אגוז פקאן?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור