stereophile
חבר משקיען
- מעורבות
- 63
- נקודות
- 28
נו, אז היה BT? או שהיה BS?
נו, אז היה BT? או שהיה BS?
צ"ל = Tel Haztizi Gisheftלא זה ולא זה, היה TTG - ראשי תיבות של Tiz hazTizi Gisheft (נדרשת ידיעת השפה הערבית והאידיש בהתאמה)
חדש חדש,אני חדש פה ואני באמת לא מכיר כל כך את האנשים פה
אורח לרגע רואה כל פגעמר roberts הוא בעצם טרול.
...
הטרול הזה סיבב את הפורום הזה כמו פורפרה. זרק פה כל מיני מושגים באלקט. וחשמל (שאולי הם נכונים אבל לא מוכיחים שום כלום)
זה עוד כלום לעומת אינספור הפוסטים של בילבולי מוח וטעויות והטעיות ובדיחות קרש ואכילת מוח בהזדמנויות קודמות.הטרול הוא רק עוד טרול שמילא פה כבר 20 עמודים בפרובוקציות שלו
לא יודע מי אתה, ואני לא מגן או משבח משהו, ולא טוען לכאן או לכאן, ואם טוען לכאן או לכאן מביא את הנימוקים, לא על זה ברצוני לכתוב עכשיו, אבל בדבר אחד אני בטוח, שאתה לא חדש כאן, והשתמשת בשם זה או אחר. לא בעייה לפתוח 10 יוזרים חדשים מ 10 אימילים שונים,מר roberts הוא בעצם טרול.
טרול מצוי שיש אותם בערימות ברשת.
הוא מגיע מפורום שבו אנשים טוענים שאין הבדל בין כבלים ומגברים ומי שמשלם יקר על סאונד הוא אדיוט שעבדו עליו
הטרול הזה סיבב את הפורום הזה כמו פורפרה. זרק פה כל מיני מושגים באלקט. וחשמל (שאולי הם נכונים אבל לא מוכיחים שום כלום) וניסה להפחיד את נמר (לא יודע את שמו האמת) בסכום של 10000 שקל.
נמר באצילות נענה לרוב תנאי המבחן העיוור ההזוי הזה שבו רק מהלחץ של היוקרה של השם שלו וגם הכסף ל 99.999 אחוז מהאנשים היו משקשקות הכדורים!
הטרול המציא עוד ועוד תנאים עד שאי אפשר היה לעמוד בהם בפועל.
אני חדש פה ואני באמת לא מכיר כל כך את האנשים פה אבל ההתנהגות של מר נמר מעוררת בי התפעלות וכבוד רב והטרול הוא רק עוד טרול שמילא פה כבר 20 עמודים בפרובוקציות שלו
אפילו אם הייתי כלב, הייתי נמנע מלנשוך טרולים כאלה. כבוד לכלבים בבקשה!את AK1 אני מכיר היטב ... נובח אבל לא נושח (לא טעות כתיב)
אפילו כשהייתי מושעה לא פתחתי עוד משתמש, ואין לי צורך להתחבא. אני כותב את מה שייש לי בגלוי.עכשיו כשאני חושב על זה יתכן ש AK1 פתח עוד דמות אינטרנטית והוא משוחח עם עצמו ? ....יתכן מאוד .....
מר roberts הוא בעצם טרול.
טרול מצוי שיש אותם בערימות ברשת.
הוא מגיע מפורום שבו אנשים טוענים שאין הבדל בין כבלים ומגברים ומי שמשלם יקר על סאונד הוא אדיוט שעבדו עליו
הטרול הזה סיבב את הפורום הזה כמו פורפרה. זרק פה כל מיני מושגים באלקט. וחשמל (שאולי הם נכונים אבל לא מוכיחים שום כלום) וניסה להפחיד את נמר (לא יודע את שמו האמת) בסכום של 10000 שקל.
נמר באצילות נענה לרוב תנאי המבחן העיוור ההזוי הזה שבו רק מהלחץ של היוקרה של השם שלו וגם הכסף ל 99.999 אחוז מהאנשים היו משקשקות הכדורים!
הטרול המציא עוד ועוד תנאים עד שאי אפשר היה לעמוד בהם בפועל.
אני חדש פה ואני באמת לא מכיר כל כך את האנשים פה אבל ההתנהגות של מר נמר מעוררת בי התפעלות וכבוד רב והטרול הוא רק עוד טרול שמילא פה כבר 20 עמודים בפרובוקציות שלו
אם זה התירוץ אז הוא עלוב יותר מהמניפולאצייה של "לדכא את ה-BT שבו".לכל השמחים לאיד והממהרים לחגוג , המבחן לא התבצע כי רוברט לא קיבל הזדמנות למדוד את הכבלים , ולא מפני שהשתפן
לכל השמחים לאיד והממהרים לחגוג , המבחן לא התבצע כי רוברט לא קיבל הזדמנות למדוד את הכבלים , ולא מפני שהשתפן . המשך יבוא , אני חוזר אל מאחורי הקלעים
נכון לעכשיו אני על אדולן .....ואני לא הולך למדוד כלום......כרגעאגב, מה בדיוק הוא הולך למדוד?
האם הוא לא פיתח תובנות חדשות ביחס למדידות שהוא מכיר..?