מאז ועד היום: תערוכת דיגיטאון - ההיסטוריה

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

נמר וליאור,
בטוח אני שתערוכה זו הקרובה,
תהיה לא פחות מוצלחת ואולי אף יותר,
מהקודמות,ולו בכדי הנסיון שנצבר מתערוכות קודמות,
אני מאחל לכם פתיחה מוצלחת,מהנה ורוויית הפתעות,
מאד מקווה להיות שותף לחוויה זו בפתיחה.

בהצלחה
כולי צפייה

ברכות מכל הלב ובאוזנים קרויות לתערוכה שבדרך.
ב ה צ ל ח ה.

מאוד נהניתי לקרוא את הכתבה, להיזכר בנוסטלגיה מתערוכות הקודמות ולהיחשף לסיפורים שמאחורי הארגון וההפקה (על כך מגיע לשניכם שאפו גדול).
לצערי לא אהיה בארץ בזמן התערוכה אבל מהאירועים הקודמים בהם נכחתי ברור לי שהרמה תמשיך לעלות.

נערך לאחרונה ב:
איזה כיף-מחכים בציפיה ! הכל מתחיל מההשקעה האינסופית והלב הענק שלכם!ליאור ונמר

ממתין ממתין, אין לי כבר סבלנות - רק נעבור את החגים

כף להיזכר בימים עברו.
זה נותן המון ציפיות לעתיד.

בהצלחה ,השותפות בניכם נכס נדיר.

אכן היסטוריה מכובדת.
אכן מאמצים אדירים מאחורי הקלעים.
אכן סופרים את הימים לתערוכה הקרובה.

בקיצור,
אין מה לומר פרט לתודה!!!

כל הכבוד לכם על הדרך והתמדה.
יישר כוח על המאמצים הרבים והזמן הרב שאתם והסובבים אתכם משקיעים.
מצפים ומייחלים ליום ולרגע.
תודה

כול הכבוד לכם על השקעה ובהצלחה .

תודה רבה לכולם.
נותר חודש אחד. כולי התרגשות.

ספרו לחברים, למשפחה ולכל החובבים הפוטציאלים. בואו נכיר לכולם את התחום המקסים הזה.

מי שיצא לו לבקר בתערוכה המפורסמת ההיא במלון שרתון, לפני כך וכך עשרות שנים, יודע מה ערכן של תערוכות אודיו בארץ הקודש. דור של צעירים גדל על התערוכה המיתולוגית ההיא, שהראתה לנו לראשונה איזה מערכות ניתן לשמוע מעבר לים. מי יודע כמה ילדים ובני נוער (בני דורי ) נדבקו אז בחיידק והפכו לאודיופילים......

התערוכות של נמר וליאור חידשו את החוויה ובגדול, ולמזלנו כבר הפכו למסורת. בעוד כמה שנים טובות מישהו בטח ייכנס לכאן ויכתוב על החוויה המשכרת שהייתה לו כנער צעיר בדיגיטאון והפכה אותו לאודיופיל. לתערוכות יש מימד וחשיבות גם מעבר לשירות שהן עושות לאודיופיל שמבקש להתעדכן בחידושים בשוק, להשוות בין מערכות ובין "חדרים" בזמן אמת, לפגוש חברים, או לשדרג שוב את המערכת. יש להן מימד 'חינוכי' חוויתי מהמעלה הראשונה. הפרויקט הזה שנמר וליאור לוקחים על עצמם מפיח הרבה רוח חיים בשוק ההיי אנד ומזרים לכולנו מנות גדושות של אדרנלין. השניים נכנסו בכבוד לפנתיאון האודיו הישראלי הצנוע שלנו, ועל כך אני לפחות אסיר תודה. (ורד)

בהצלחה רבה חברים.

תודה ענקית למארגנים ויישר כוח.
מחכים לזה שנה שלמה.
משתדל להפיץ את "המחלה" ומביא השנה את בני ושני חברים שיטעמו לראשונה את הטעם הממכר.
בהצלחה.

תודה רבה חברים, התמיכה חשובה לנו מאוד ובעידן של הרשתות החברתיות אפשר לשתף לכמה שיותר. נתראה בתערוכה!

נמר וליאור,
יישר כוח על השקעתכם ובהצלחה, לא פשוט להניע תערוכה מסד"ג כזה, מקווה שרף המבקרים יעלה על הרף הקודם, להת.

תודה רבה חברים, התמיכה חשובה לנו מאוד ובעידן של הרשתות החברתיות אפשר לשתף לכמה שיותר. נתראה בתערוכה!
למה שלא תעשה עמוד לדיטאון, עם פוסט שאפשרב לשתף אותו?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור