ראשית, תודה לכולם על הפירגון. נהניתי לקרוא את התגובות לא פחות מאשר את הכתבה עצמה. אני מסכים שה-PRE עוד לא מושלם ובהחלט יש לאיפה לשאוף - תהליך של Tuning בד"כ ארוך מאד ומייגע ודורש לעשות מסלול ארוך בצעדים קטנים מאד, וכל פעם לעצור ולהקשיב. מגיע השלב שבו אתה מבין שאין לך מוניטורים מספיק שקופים כדי לספר לך את כל האמת ואז אתה פונה לחברים...
המגברים נולדו די במקרה לפני מס' שנים, כשניגשתי לפרוייקט מאד יומרני עבורי של בניית רמקול אקטיוי. הייתי זקוק ל-4 ערוצי הגברה (שניים כבר היו לי) כדי להשלים ל-6 ערוצים. פתרון של מגבר קולנוע ביתי רב ערוצי נפסל מיד על הסף - לא מספיק טוב. ואז גיליתי את האופצייה של Hypex שנראתה לי מאד אלגנטית. למראית עין, האימפלמנטציה נראית פשוטה: מחברים מודולים מוכנים כמו קוביות לגו וסוגרים עניין. בפועל, מסתבר שבמודולים המוכנים נעשים כמה "קיצורי דרך" בכוונה תחילה, ועם עבודה נכונה במקומות האסטרטגים ניתן לשפר מאד את החולשות האלו. כך התחיל תהליך ארוך וסיזיפי של טיונינג, בעיקר בנושא ספק הכח, נקודה רגישה בכל מכשיר אודיו, וכן טוויקים נוספים לאורך מסלול הסיגנל, עד שהגעתי לנקודה שמצאה חן בעיניי. מנקודה זו קל מאד לעשות Customization של המגברים - שינוי המארז למארז אחד בודד, הוספת כניסות XLR וכו'. לגבי השוואות עם מגברים אחרים - אני אשמח, זה רק יעזור לי לכוון את המגברים טוב יותר...