טיול לרומא עם ניקון Z7

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: טיול לרומא עם ניקון Z7

מצל טוב לאבא.
ו..תתחדש?

חמי קנה Z6 לפני כמה שבועות, בינתים מרוצה (אבל הוא משדרג/מחליף/אספן כרוני)

סקירה מעניינית מאוד.
והתמונות יפיפיות!

יופי של סקירה ....יופי של תמונות.... לא הבנתי למה השתמשת במתאם אם יש לך את עדשת הקיט של המצלמה...האם היא לא אמורה להתחבר למצלמה ללא המתאם..?..

עדשת הקיט מתחברת ללא מתאם. המתאם מאפשר להתחבר לשאר עדשות ניקון של DSLR.
נכון לעכשיו, יש רק 3 עדשות של MOUNT Z, אז למי שיש עדשות ניקון קודמות, המתאם מבורך.
בתמונה אתה רואה את המתאם עם עדשת 28mm F1.8.

את זה הבנתי ... אבל יש תמונה של המצלמה עם העדשה המדוברת והמתאם ... אלא אם כן הוא העלה תמונה של מצלמה אחרת...:)

נערך לאחרונה ב:
התמונה בכתבה היא עם עדשת ה- 28 מ"מ F1.8G, לא ה- 24-70. מתחת ל-N המוזהבת כתוב 1.8G.

DSC_6055.jpg

יפה לראות את ההתקדמות במצלמות נטולות מראה.
עד כמה הגודל והמשקל קטנים ממצלמת DSL כמו ניקון D750 ?

בבקשה, השוואת מידות ומשקל:

z6.jpg

תמונות מצורפות

• z6.jpg
    z6.jpg
    KB 79.7 · צפיות: 42
אליקו... אלוף אתה. יופי של סקירה.

בבקשה, השוואת מידות ומשקל:

צפה בקובץ המצורף 41407

ליאור, תודה על ההשוואה.
בתוספת המתאם (למי שזקוק) פער המשקל ועומק המצלמה מצטמצמים עוד יותר בהשוואה ל D750.
בהנחה כי איכות הצילום סטילס בשני הדגמים מצויינת, ההפרש במחיר עדיין משאיר אותי עם ה DSLR - מעניין תוך כמה זמן זה ישתנה.

תודה :בעד:

מעניין תוך כמה זמן זה ישתנה.

מה ישתנה?
לייקה זולה יותר?
הסלבלאד זולה יותר?

לא שוברים כאן (לצערי) חוקי פיזיקה - עדשות כבדות וגדולות, וגם גוף גדול כדי להחזיק את כל הגשפט.

תכלס, לא ברור לי מה יתרון של המירורלס בהיותה כזאת.

מה ישתנה?
.

המחיר חביבי - במחיר הנוכחי אני לא רואה טעם לקפוץ למים.
העדשות שברשותי הם של מצלמת FF, האופציה היא למכור את העדשות או להשתמש במתאם (שהופךאת העסק לפחות אטרקטיבי).

מי מחפש להקטין גודל ומשקל פשוט הולך על חיישן קטן יותר, מצלמות ללא מראה מספקות הרבה יתרונות ולא רק נושא של גדול ומשקל.

אלי אני לא מבין בצילום.אבל אתה צלם שכל פעם כיף להסתכל על התמונות שאתה מצלם...(ורד)

המחיר חביבי - במחיר הנוכחי אני לא רואה טעם לקפוץ למים.
העדשות שברשותי הם של מצלמת FF, האופציה היא למכור את העדשות או להשתמש במתאם (שהופךאת העסק לפחות אטרקטיבי).

מירורלס לא אומר זול יותר.
וחוץ מזה, ה-DSLR של ניקון עדיין טובה יותר, ולא ברור אם הם רוצים כי המצב יהיה הפוך

מי מחפש להקטין גודל ומשקל פשוט הולך על חיישן קטן יותר, מצלמות ללא מראה מספקות הרבה יתרונות ולא רק נושא של גדול ומשקל.

איזה יתרונות?

וידאו 4K למשל עם פוקוס אוטומטי נורמלי.
עינית אלקטרונית (כיום הן כבר איכותיות) שמאפשרת לראות ב-Live שינוי פרמטרים בתמונה וגם לראות דרכה כשמצלמים וידאו (לא אפשרי בעינית אופטית).

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור