זוג מגברי מונו-בלוק TeddyAmp MB12 במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

קשה לי להאמין שישתדלו לתת תשובה למגבר הזה, ומשלוש סיבות:
א. הרבה אודיופילים חושבים שמשקל זה איכות, והרבה פעמים זו פשוט שטות. יש לא מעט חברות שמנצלות את הדעה הקדומה הזאת, ומייצרות כל מיני קופסאות ארכי כבדות.
ב. הרבה אודיופילים חושבים שיותר גדול, יותר טוב, וגם זו כמובן שטות. אפשר לראות איך חברות אודיו רבות מנצלות את הדעה הקדומה הזאת בעיקר בתחום מגברי הפונו.
ג. השילוב של משקל וגודל, יחד עם איזו חזית מרשימה, מוטב עם כיתוב מוזהב, עובד על לא מעט הדיוטות. מה גם שאיך אפשר לזמבר את הלקוח אם המכשיר נראה קטן?

מצד שני, אוהבי מוזיקה, ולא אודיופילים, דווקא אוהבים ציוד קומפקטי ולא מפלצתי, וכמה שקטן יותר טוב יותר. ההגברה הדיגיטלית למשל נותנת מענה מן הבחינה הזאת (בלבד...).

תחושתי היא שיש מידה רבה של אמת בדבריך, רק שאני רואה את זה מעט אחרת.
ציודופילים מתרשמים ממותגים, משקל, גודל וחזות חיצונית.
אודיופילים מתרשמים מדבר אחד ויחיד – איכות הצליל. זה כך לפחות באופן בו אני מגדיר ורואה אודיופיליה.
אגב, באנגלית לא קיים מונח מקביל לציודופילים, אבל קיים מונח אחר: Audiofools , להבדיל מ- Audiophils .

תתחדש ותהנה, עכשיו אני חייב לבוא לשמוע!!!

תודה.
אני ממתין כבר זמן רב לביקור שלך.

אגב, השפעה גדולה יותר מאשר החלפת המגבר על צליל המערכת יש להחלפת שקעי מתח. על כך בשרשור אחר, משום שהמסע טרם הסתיים. גם כמה שנאים מבדלים נמצאים בדרך.

תחושתי היא שיש מידה רבה של אמת בדבריך, רק שאני רואה את זה מעט אחרת.
ציודופילים מתרשמים ממותגים, משקל, גודל וחזות חיצונית.
אודיופילים מתרשמים מדבר אחד ויחיד – איכות הצליל. זה כך לפחות באופן בו אני מגדיר ורואה אודיופיליה.
אגב, באנגלית לא קיים מונח מקביל לציודופילים, אבל קיים מונח אחר: Audiofools , להבדיל מ- Audiophils .

בלי להכיר, להתנסות, להבין, להתפעל ולאהוב את הציוד עצמו אין שום דרך להגיע לאיכות צליל גבוהה.

זה הופך את כל האודיופילים גם לציודופילים בדרך זו או אחרת.

נמר-האם אתה אומר בכתבה שהמגבר לא קריסטלונציק מרוב ניקיון, באם הצליל חם ,יש איזה קסם בספקים של טדי,
אני שמעתי אותו רק בתערוכה ,ושמה נשמע לי יותר מדי נקי,אני אלך ליהושע לשמוע, אגב שמעתי מטדי כשנפגשנו בהופעה של סטיסי קנט ,שיצאו בקרוב מגברים של 250 ואט, אם זה טוב -יש מצב שמדובר בשוס עולמי ,ובגלל גודלם במיוחד להתקנות ניסתרות לחדרי מוסיקה וקולנוע מעוצבים.

בלי להכיר, להתנסות, להבין, להתפעל ולאהוב את הציוד עצמו אין שום דרך להגיע לאיכות צליל גבוהה.

זה הופך את כל האודיופילים גם לציודופילים בדרך זו או אחרת.

כמובן שיש לנסות ולהתנסות. השאלה היא איזה אדם שם דגש על מה: על נתוני הציוד (כולל המשקל והמראה שלו), או על איכות הצליל.

אני אלך ליהושע לשמוע

ברוך הבא. דודו כבר מכשכש בזנב.
אגב, עדיף שתבוא לאחר שאסיים את פרויקט שקעי המתח. את השקעים המותקנים אצלי כרגע עלי להחזיר מחר בערב.

כמובן שיש לנסות ולהתנסות. השאלה היא איזה אדם שם דגש על מה: על נתוני הציוד (כולל המשקל והמראה שלו), או על איכות הצליל.

צודק-לא כולל אסטתיקה. (-:

צודק-לא כולל אסטתיקה. (-:

תן לי שעה, אני מכניס את שני המונו האלו לתוך האודיו אנלוג שלך.
מבחינתך זה יראה בול אותו הדבר :D
(מצד שני אני יכול גם לשים לב בפנים TAMP ופיזית לא תדע, מבחינת שמע...(lol))

מדובר במגבר מהמשפחה החמימה מבלי להשמע מרוח ואיטי. הפוקל הוא נטרלי עם נטיה לבהירות. על פי נסיוני הם אמורים ל נגן מעולה ביחד אך זה תלוי בקדמגבר שישודך לו.

באמת כבוד ליצרן כחול לבן שבנה מגבר איכותי.
שמשלב מחשבה שונה שבאה לידי ביטוי בסאונד.

השאלה שלי לנמר היא ,בהשואה למגבר שלך שהוא
גם טרנזיסטור ,היכן המגבר הזה עומד?

תודה שלמה.

התשובה לשאלתך נענת כבר.

בבקשה.

המגבר הספק שלי חזק ממנו משמעותית כמעט בכל פרמטר.
אין למגבר שלי את הנקיון שיש לתדי אמפ ויש איזה קסם בתדי אמפ שאין במגבר שלי.

לעומת זאת, המגבר שלי הוא מפלצת לא קטנה וגם הוא מושקע ביותר, הוא אומנם לא איכותי יותר מהתדי פרדו אך גם לא פחות. מדובר בשתי חיות שונות גם ברמת גוון הצליל. האודיו אנלוג שולט ברמקול טוב יותר, זה אומר ברמה אבסולוטית. למרות התדי שולט היטב, אפילו מדהים ביחס למשקלו ולעוצמתו על הנייר {120 וואט} האודיו אנלוג מרגיש יותר נוח עם הרמקול שלי ועם רמקולים בכלל.

אני מאוד נהנה להסתכל על האודיו אנלוג שכן הוא מרשים ביופיו, אני צריך מגבר חזק ואימתני שילווה אותי לביקורות.

מאידך, אם הייתי לפני הרכישה של המגבר שלי, ושומע את התדי אמפ לפני, הייתי נעצר שם, נותן לעופר את הכסף וחי בשמחה ובששון עם המגברים הללו.

תודה שלמה.

התשובה לשאלתך נענת כבר.

בבקשה.

אז אם אני מבין מדברך מבלי לישמוע את המגבר,
הקסם שלו הוא במוזיקליות שלו ,הוא פשוט יודע לעשות
מוזיקה בחדר .וזה לדעתי אחד הדברים הכי
כיפים שאתה מקבל ממוצר אודיו.
יפה ,כל הכבוד לסוקר ולניסקר.

Hi Namer,I really enjoy your writing (as always) just got two questions for you-

Which pre-amp would you pair it to for a more neutral sound but still avoiding an "over-analytic" sound ?

And Where can I audition the amps?

Thanks
Aviad

אני שם לב בתמונות של המגבר שהכפתור הדלקה נמצא מאחורה...
האם המגברים הללו נועדו להיות דלוקים כל הזמן?
כמה ואט הם צורכים במצב idel?

כמו אשמח לשמוע האם למישהו כאן יש ניסיון של שילוב מונובלוקים במערכת ק"ב, דרך קדם נוסף או ישירות...

כמו אשמח לשמוע האם למישהו כאן יש ניסיון של שילוב מונובלוקים במערכת ק"ב, דרך קדם נוסף או ישירות...

כל המערכת שלי תמיד בחשמל , מפסק הדלקה/כיבוי נמצא מאחורי המכשירים והוא לא לשימוש שגרתי ,

לעניין שילוב מונובלוקים :

הסטיראו שלי מורכב בין השאר מ 2 מונובלוקים שמחוברים עם ה DAC לפרה אאוט של רסיבר הקולנוע ביתי ,

יתרונות בתמצית: הפרדה בין הק"ב לסטריאו - איכות הסטריאו במערכת נפרדת ,
חסרונות : השפעה שלילית של הרסיבר ק"ב במקרה שלי על איכות הכוללת של התוצאה מפני שאצלי הסטריאו טוב יותר מהרסיבר כאמור,

וואלה בתערוכה הבוטקה של תדי ללא ספק היה הכי מרשים.
סאונד נקי חבל על הזמן!

Hi Namer,I really enjoy your writing (as always) just got two questions for you-

Which pre-amp would you pair it to for a more neutral sound but still avoiding an "over-analytic" sound ?

And Where can I audition the amps?

Thanks
Aviad

היי אביעד.
תודה רבה, אני משתמש בקדמגבר של VAC שהוא בהחלט מאוד טבעי אך נוטה לכיוון החמים באופיו.

על מנת להוציא מהמערכת בשלמותה צליל נטרלי בשילוב עם המגברים הללו אני צריך לדעת מהם שאר רכיבי המערכת.

רק משהו חשוב אחד.
על מנת שניתן דגש על התשובה לשאלתך אני מציע שתפתח שירשור ניפרד על שאלתך. כך יוכלו עוד אנשים לתת תשומת לב לשאלתך.(ורד)

במערכת שלי כל מגברי הטרנזיסטורים דלוקים כל הזמן. מגברי שפופרות מודלקים לקראת ההשמעה.
איני יודע מהי צריכת הזרם של המגברים האלה, אבל מאחר והם קרים מאד, היא לא גבוהה.
יציאת השמע לרמקולים הקדמיים במערכת הקולנוע הביתי שלי משורשרת למגברי הסטריאו ורמקולים המשמשים אותי להאזנה למוסיקה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור