אציע כי יוסיפו למגברים trigger המאפשר את הפעלתו דרך קדם המגבר.
זה תלוי יהושוע.
מגברים מסויימים יכולים לשדרג לך את חשבון החשמל באופן דרמטי. {אצלי לדוגמא}.
זה תלוי יהושוע.
מגברים מסויימים יכולים לשדרג לך את חשבון החשמל באופן דרמטי. {אצלי לדוגמא}.
אז תחליף לכזה שלא יזניק לך את מחיר החשמל...
מגברי CLASS AB פשוט לא נשמעים במיטבם אם הם לא מחוברים לחשמל לפחות יממה לפני ההאזנה.
אצלי המגבר CLASS AB והוא נשמע במיטבו אחרי חצי שעה אם לא פחות.
מגבר שנשמע במיטבו רק לאחר 24 שעות הוא מגבר לא טוב ולא משנה באיזו טופולוגיה בנוי.
לדעתי וממה שנסיוני הראה לי עד היום אין מגבר כזה כלל, אלה אם כן לא עבד כמה שבועות או חודשים.
בבקשה מה הסנדוק אל עג'ב
"קופסת הפלאים", אלא מה?
אהה.:O
גם מגברי שפורפרות למיניהם נשמעים במיטבם אחרי שעה קלה, אלה אם כן לא עבדו תקופה ממושכת.
עדו, "גם" מגברי שפופרות נשמעים במיטבם אחרי שעה קלה?
נדמה לי שכדאי לך לחשוב שוב על כל העניין, או סתם ללמוד משהו חדש.
אף מגבר איכותי לא נשמע במיטבו לאחר שעה קלה. הוא כן נשמע מספיק טוב אחרי שעה קלה.
מנסיוני לאחר שעה ניתן להאזין למערכת ואחרי כמה שעות המגבר מתחיל להראות באמת מה הוא יודע לעשות.
אצלי זה אחרת. מכיוון שאני קם מאוד מאוחר, זוגתי שתחיה מדליקה את המערכת בבוקר כשהיא קמה. {6:30} וזה משום שכאשר אני מתעורר אני שם תקליט ובוהה בקיר הקדמי שאיזה שעה עד שאני מצליח לקום ולהתחיל את היום. יוצא שאני מאזין למערכת כאשר היא לאחר כמה שעות טובות של חימום.
לא יודע איזה קסמים אתה שומע אחרי 24 שעות אבל משהוא חדש בתחביב הזה תמיד יתקבל אצלי בזרועות פתוחות.
אבל ידידנו מדבר על 24 שעות.
איך שלא יהיה לא הייתי קונה מגבר שלוקח לו להגיע לשיא כמה ימים גם לא 24 שעות.העובדה שמגברי CLASS AB נשמעים במיטבם אחרי 24 שעות (ודרך אגב, יש מגברי CLASS D שזקוקים לשלושה-ארבעה ימים כדי להישמע במיטבם), ידועה לכל אודיופיל מתחיל.
שמעון, כל ההסבר של "להישמע במיטבם" מובן, וברור לך שכל אחד מכיר את המערכת שלו גם כשהמגבר עבד שעתיים וגם אחרי שעבד הרבה יותר. אם לא אמרתי לך זאת קודם אז זה הזמן להפנים שאם המערכת שלך לא נשמעת במיטבה אחרי שעה שעתיים לכל היותר ואתה מרגיש שינוי לטובה בצליל לאחר 24 שעות כנראה שיש לכך סיבות אחרות שאינן קשורות לאודיו אלה יותר בכיוון הפסיכולוגי, ועל זה נאמר אשריך.אבל דע לך שגם מגברי שפופרות זקוקים לכמה שעות טובות כדי להישמע במיטבם.
ופה אני צריך לעצור לרגע כדי להסביר למה אני מתכוון במילים "להישמע במיטבם":
אינני מתכוון רק לכך שהצליל לא יהיה רזה וכל העסק יישמע נעים. אני מתכוון בעיקר לכך שהבמה נפתחת לכל הכיוונים בצורה מקסימלית (כמובן, לפי נתוני המערכת והחדר), שהאמביאנס במיטבו, שנכנס שקט עמוק בין הצלילים, ושהצליל עצמו נעשה נייטרלי יותר ולא סתם "חם" (קרי, מעוות).
אז טוענים אז מה. שפורפרת שעובדת יותר כך מתקצר זמן החיים שלה. אם אתה שומע מוזיקה שעתיים ביום והפרה דולק 5 שעות לפני זמן האזנה זה ביבוז לטעמי, כל שפורפרת עולה 100$ לא חרם?קדמים שפופרתיים לא יישמעו במיטבם לפני שיעבדו 8-7 שעות בערך ולפעמים גם 12-10 שעות (האמת היא שמוטב לא לכבות אותם בכלל, ויש הטוענים, ולדעתי בצדק, שכך השפופרות נשמרות הכי הרבה זמן).