זוג מגברי מונו-בלוק TeddyAmp MB12 במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

תדי

כל הכבוד. על הפתיחות, על האישיות המקסימה שלך והכי חשוב על המוצר המדהים (לפי הביקורות ומשמיעה חטופה מאד בתערוכה)

גם כאשר מדובר בשיווק ישיר ומפה לאוזן, תמונות מחמיאות מבחינה עיצובית הן הכרח !!! אתה יכול לסגור פינה זו בעלות נמוכה יחסית אם תפנה לצלם מקצועי שמתמחה בצילומי פירסום - אם אתה רוצה יש לי מכרה שהיא צלמת כזו בעלות לא גבוהה !!!

בנוסף, אתה חייב לחשוב על מיתוג/ לוגו שישולב בעיצוב.

לגבי התימחור - תמיד יהיו את החברה שידאגו להתמרמר על התימחור - זו תכונה כל כך אופיינית לעם הנבחר.

אני אישית מטעמי גאווה לאומית ככל שזה יהיה לטעמי ולתקציבי אעדיף תוצרת כחול לבן.

היום נסעתי במיוחד לעופר כדי לשמוע את המונובלוקים , לפי שהגעתי חשבתי שמדובר במוצר של toys r us , אבל כששמעתי אין ספק שמדובר במגבר אמיתי ששוה כל שקל שמבקשים עליו , לא שאני באופן אישי ההיתי קונה, כי אני בעניין שפורפרות כרגע, אבל במחיר הזה יש מצב להפעיל למשל עם זוג מונובלוקים לצד את הרמקול שלי כמעט כמו רמקול אקטיבי, והרי אין בעיה להחביא את שני המונובלוקים מאחרי הרמקול, או אפילו להכניס אותם לתוך הרמקול כמו שעושות חברות רמקולים גרמניות ברמקולים בעלי מחירים אסטרונומים , המגבר של טדי בטוח טוב יותר משלהם ,וגודלו הקטן רק יתרון.
12000 שח זה בלי כסף לתמורה שהוא נותן , למרות כל התחשיבים של כל מיני אנשים חכמים כאן בפורום,
אני בעצמי לא ברורה לי האיכות במשקל ובמחיר הזה- ולי נראה הדבר כיציאה גאונית שלא קיימת בשוק.
ממתין שיצא לשוק המגבר של ה-250w , ואז באם תהיה אפשרות לבדוק 4 מגברים , כלומר 2 לצד יש מצב להחלפה של כל הציוד והגישה לתוצרת כחול לבן , למה לא , הרי טדי ההוא משלנו , מוכשר בטרוף , אחריות כאן בישראל , יכולת הנעה כמו של krell , צליל של pass labb ,ניקיון כמו של אף אחד , מה לא טוב תגידו לי אתם?
תדי- כל הכבוד!

הנה, לזה קוראים פירגון!

חברים, העובדה שטדי אדם חם ופתוח, החושף את הקלפים שלו לפנינו, ובעברית, אינה צריכה להיות עילה למטר ההצעות הנוחתות עליו. זה המוצר, וזהו זה. חוץ מזה, אני חושב שהוא:
א. אסתטי הרבה יותר מכל הצעצועים הפרחיים עם הפלטות המוכספות וכפתורי הזהב.
ב. פרקטי יותר מבחינת הגודל והמשקל מכל המפלצות הענקיות, שצריך ג'ק להרים אותן.
ג. זול מאוד ברמת מחטף ביחס לביצועיו (עדיין לא שמעתי אותו חוץ מהשמיעה החטופה בתערוכה, אבל משיחה עם כמה אנשים ששמעו אותו לעומק בביתם, כולל ההתרשמות למעלה של שניצל, אני מבין שמדובר בשוס אמיתי, שאמור לאיין את הצורך בקניית מגבר טרנזיסטורי עד 10,000 דולר ויותר). אחרי הכל, מקריאה בין השורות בביקורת של נמר, לא צריך להיות גאון גדול להבין שחוץ מכוח ברוטלי, המגבר של טדי טוב יותר משלו מכל בחינה - וזה מגבר שעולה הרבה כסף.

הנה, לזה קוראים פירגון!

חברים, העובדה שטדי אדם חם ופתוח, החושף את הקלפים שלו לפנינו, ובעברית, אינה צריכה להיות עילה למטר ההצעות הנוחתות עליו. זה המוצר, וזהו זה. חוץ מזה, אני חושב שהוא:
א. אסתטי הרבה יותר מכל הצעצועים הפרחיים עם הפלטות המוכספות וכפתורי הזהב.
ב. פרקטי יותר מבחינת הגודל והמשקל מכל המפלצות הענקיות, שצריך ג'ק להרים אותן.
ג. זול מאוד ברמת מחטף ביחס לביצועיו (עדיין לא שמעתי אותו חוץ מהשמיעה החטופה בתערוכה, אבל משיחה עם כמה אנשים ששמעו אותו לעומק בביתם, כולל ההתרשמות למעלה של שניצל, אני מבין שמדובר בשוס אמיתי, שאמור לאיין את הצורך בקניית מגבר טרנזיסטורי עד 10,000 דולר ויותר). אחרי הכל, מקריאה בין השורות בביקורת של נמר, לא צריך להיות גאון גדול להבין שחוץ מכוח ברוטלי, המגבר של טדי טוב יותר משלו מכל בחינה - וזה מגבר שעולה הרבה כסף.
בעניין הזה מוכרח להודות שנמר מפתיע אותי באובייקטיביות שלו, גם אם בין השורות ניתן להבין שלמרות שמדובר בבחור צעיר יש לו את הבגרות להשתחרר מגאות היחידה בקשר לדואה צנטו ולכתוב את העובדות נכוחה, האמת היא שלאט לאט מתגבש כאן כתב אוביקטיבי עם ביצים, שאפילו כאלו שאינם חבריו לא יחששו שיכתוב סתם ליכלוך על מכשיר שלהם,אלא את מה שהוא חושב ,דווקא בעניין הזה היו קצת זיגזגים אבל בכללי לא יתכן שכל הכתבות יהיו מחניפות כמו אצל אלוני, ששם הכל נופת צופים ועטוף בסופרלטיבים הגורמים לכתבה ככל שתהיה מלוטשת להיות לא מענינת,אנחנו רוצים את האמת פחות או יותר ,גם באם היא לא נזרקת בפניך בברוטליות,
השתפר הפרא הזה!
אני טוען עכשיו שיבואן שנותן רק לאלוני מוצרים - יש מצב שהציוד שלו חרה! שמה איך שהוא יקבל חשיפה אוהדת.
ואילו אצל נמר יש מצב שעכשיו אפילו לאייל לא יעזור באם המוצר דרעק, ראה הוזהרת - הילד גדל.
ועוד משהו מהגיגי ליבי - תגידו מה יש לאיטלקים?, משום מה בשנים האחרונות יש רושם שחוץ מעטיפה זוהרת כמעט כל המוצרים שמגיעים מארץ המגף חלולים למדי,אני עדיין בדעה שמי שהתמקד במוצרים מאיטליה יהיה בקשיים כשמשוים את כל המוצרים הללו לחברות אירופאיות אחרות ולאמריקאיות, שלא לדבר על אמינות , הגענו למצב אבסורדי שאפילו ציוד סיני נחשב יותר טוב, מה זה?

שניצל

רק הערה קטנה לגבי אלוני -

אלוני משיקולי מדיניות מעדיף לא לכתוב ביקורת לא אוהדת, לכן, אם מוצר מגיע אליו לבחינה והוא חושב שזה חRא מוצר הוא פשוט לא יכתוב עליו ביקורת בכלל.

אין מצב שמוצר גרוע יקבל אצל אלוני ביקורת אוהדת.

אני לא מסכים עם המדיניות הזו של אלוני וחושב שצריך לכתוב גם ביקורות לא אוהדות. אבל אני בהחלט סומך על היושרה של אלוני ומאמין שהוא אכן דבק במדיניות שלו כלאמר לא לכתוב בכלל מאשר לכתוב ביקורת שקוטלת מוצר.

בעניין הזה מוכרח להודות שנמר מפתיע אותי באובייקטיביות שלו, גם אם בין השורות ניתן להבין שלמרות שמדובר בבחור צעיר יש לו את הבגרות להשתחרר מגאות היחידה בקשר לדואה צנטו ולכתוב את העובדות נכוחה, האמת היא שלאט לאט מתגבש כאן כתב אוביקטיבי עם ביצים, שאפילו כאלו שאינם חבריו לא יחששו שיכתוב סתם ליכלוך על מכשיר שלהם,אלא את מה שהוא חושב ,דווקא בעניין הזה היו קצת זיגזגים אבל בכללי לא יתכן שכל הכתבות יהיו מחניפות כמו אצל אלוני, ששם הכל נופת צופים ועטוף בסופרלטיבים הגורמים לכתבה ככל שתהיה מלוטשת להיות לא מענינת,אנחנו רוצים את האמת פחות או יותר ,גם באם היא לא נזרקת בפניך בברוטליות,
השתפר הפרא הזה!
אני טוען עכשיו שיבואן שנותן רק לאלוני מוצרים - יש מצב שהציוד שלו חרה! שמה איך שהוא יקבל חשיפה אוהדת.
ואילו אצל נמר יש מצב שעכשיו אפילו לאייל לא יעזור באם המוצר דרעק, ראה הוזהרת - הילד גדל.
ועוד משהו מהגיגי ליבי - תגידו מה יש לאיטלקים?, משום מה בשנים האחרונות יש רושם שחוץ מעטיפה זוהרת כמעט כל המוצרים שמגיעים מארץ המגף חלולים למדי,אני עדיין בדעה שמי שהתמקד במוצרים מאיטליה יהיה בקשיים כשמשוים את כל המוצרים הללו לחברות אירופאיות אחרות ולאמריקאיות, שלא לדבר על אמינות , הגענו למצב אבסורדי שאפילו ציוד סיני נחשב יותר טוב, מה זה?

זה נראה כאילו משהו חבט בשניצל (עם פטיש) חזק עד שנהיה רדוד ושטחי (מדי?).

זה נראה כאילו משהו חבט בשניצל (עם פטיש) חזק עד שנהיה רדוד ושטחי (מדי?).
ככה אני תמיד , רדוד ושיטחי, שמחתי להיות בקשר עם מקור התיחכום והעומק( נמר מי זה הבחור הזה?למה הוא מקלל אותי ,רבאק).
הנה להזכיר לך מה כתבת מתי שהוא"חברים יקרים!
רציתי לשתף אתכם בתחושותי.
לאחרונה אני נתקל בשרשורים שסוטים לחלוטין מהנושא המקורי, לא זאת בלבד, הדיונים גולשים לפסים אישיים.
אנו ציבור הגולשים, או לפחות מרביתינו, נהנים להשתמש באתר מעצם אהבתינו לעולם המוזיקה. אין לנו עניין בכל אותן "תחרויות" של "למי יש גדול יותר" או "מי מבין יותר".
לכל אחד מאיתנו השקפת העולם שלו, סגנונות המוזיקה המועדפים עליו, והדברים המרגשים אותו. אין צורך ואפילו מיותר לנסות בכח לשכנע את כולם שאנחנו צודקים. אין מקום, לא באתר ולא בתור בני אדם להכפיש אחרים.
הדיון באתר הופך לעיתים ללא נעים, וגורם, לי לפחות, להפסיק לקרא שירשורים.
אנא מכם, קצת כבוד לזולת, קצת כבוד לעצמכם!
בתקוה כי ניקח זאת לתשומת ליבינו והתופעה המיותרת תיפסק.

סוף שבוע נעים!

אופיר "
אז מה קרה לך במהלך הזמן?

נערך לאחרונה ב:
ככה אני תמיד , רדוד ושיטחי, שמחתי להיות בקשר עם מקור התיחכום והעומק( נמר מי זה הבחור הזה?למה הוא מקלל אותי ,רבאק).
"הפוסל במומו פוסל"
ודי לחכימא.....

השתפר הפרא הזה!
אפשר לפרגן גם בלי לחרבן.

אם היית מסתכל קצת למעלה , למטה ולצדדים אולי היית מבין, שלא כל מה שכתבת נכון.

בכל אופן גם נמר וגם אלוני ואביעד התברכו ביכולת סקירה וכתיבה יפים, ולכל אחד מהם סגנונו.
אני אישית קורא בין השורות (בבירור) אצל כולם מה הם לא כ"כ אהבו במוצר הנסקר.
איני מבין כיצד אתה לא מצאת אצל אלוני ביקורת לא חיובית על מוצרים שהוא סוקר....(shocked)

אני אישית קורא בין השורות (בבירור) אצל כולם מה הם לא כ"כ אהבו במוצר הנסקר.

אני מעדיף לראות את הדברים כתובים ברור – ולא בין השורות.
לגישתי ולטעמי, על ביקורת להיות ביקורת, לטוב ולרע – ולא מסע יחצנות. לא מתאים לי שמבקרים וסוקרים מעבירים לי שיעור בבניית תצרפים ופענוח חידונים.
(אגב, אני כמעט לא קורא ביקורות כלל, לא בארץ ולא בחו"ל, לבד מהביקורות של נמר, מדי פעם).

אני מעדיף לראות את הדברים כתובים ברור – ולא בין השורות.
לגישתי ולטעמי, על ביקורת להיות ביקורת, לטוב ולרע – ולא מסע יחצנות. לא מתאים לי שמבקרים וסוקרים מעבירים לי שיעור בבניית תצרפים ופענוח חידונים.
(אגב, אני כמעט לא קורא ביקורות כלל, לא בארץ ולא בחו"ל, לבד מהביקורות של נמר, מדי פעם).
אם אתה לא קורא ביקורות, כיצד אתה יודע מה ואיך כותב אלוני.....?
לטעמי, הביקורתיות הלא חיובית של שני הסוקרים המדוברים כפי שבאה לידי ביטוי בסקירות שלהם - אינה שונה מהותית בתוצאה הסופית.

אם אתה לא קורא ביקורות, כיצד אתה יודע מה ואיך כותב אלוני.....?
לטעמי, הביקורתיות הלא חיובית של שני הסוקרים המדוברים כפי שבאה לידי ביטוי בסקירות שלהם - אינה שונה מהותית בתוצאה הסופית.

1. כתבתי שאני כמעט לא קורא ביקורות, לא כתבתי שאיני קורא ביקורות כלל.
2. קראתי מספר מצומצם של ביקורות של האדונים המדוברים.
3. אני נסמך גם על מה שאתה כתבת – שאת מה שהם לא אהבו במוצר אתה קורא בין השורות.

אני טוען עכשיו שיבואן שנותן רק לאלוני מוצרים - יש מצב שהציוד שלו חרה!

טענה קצת חזקה, לא?
אני רוצה לראות בנאדם שרואה ביקורת - ולא משנה באיזה אתר - כהמלצה לקניה.

מבחינתי, זה חומר משעשע לקריאה בלבד

טוב שאתה בכלל טורח לקרוא את ים המילים שלא נגמרות... למרות הכתיבה היפה

מי שכותב ביקורות שמראש יודעים שהם אוהדות/מפרגנות -מה התרומה שלהם בדיוק?
הרי אפשר לעשות אקסמפלר אחד ולצרף אותו לכל כתבה אחרת. מבקר שאינו יודע
לכתוב ביקורות שליליות ומתמקד רק בחיובי, מאבד את האמון באופן אוטומטי
ועל הדרך מאבד את חושי השמיעה שלו....( אוזן מכוונת הרי רק לחיובי,לא?)

הבהרה חשובה,איני קורא כמעט ביקורות בכלל. המקרים שאני כן קורא הם מעטים.
1 רלוונטיות למוצר.2 חיפוש מגרעות שחוויתי/שמעתי ואני סקרן לדעת אם תחושתי נכונות.
3 כמובן שאני אקרא ביקורות של נמר שהם תמציתיות, ענייניות, ממצות וישירות יותר.

בדברים אלו אין לי דברי ביקורת לאף כתב -כל אחד רשאי לכתוב מה שהוא רוצה
אני באופן אישי חשוב לי יותר להאזין למוצר מאשר לקרוא עליו. (ורד)

(Y)(Y)(Y)
בשורה תחתונה האוזן היא שקובעת,כך צריך להיות(ורד)

guys
צריך לדעת לקרוא ביקורות
ויש ביקורת

גם ב-stereophile, יש מספיק ביקורת

סוג אחר של כתיבה

הנה להזכיר לך מה כתבת מתי שהוא"חברים יקרים!
רציתי לשתף אתכם בתחושותי.
לאחרונה אני נתקל בשרשורים שסוטים לחלוטין מהנושא המקורי, לא זאת בלבד, הדיונים גולשים לפסים אישיים.
אנו ציבור הגולשים, או לפחות מרביתינו, נהנים להשתמש באתר מעצם אהבתינו לעולם המוזיקה. אין לנו עניין בכל אותן "תחרויות" של "למי יש גדול יותר" או "מי מבין יותר".
לכל אחד מאיתנו השקפת העולם שלו, סגנונות המוזיקה המועדפים עליו, והדברים המרגשים אותו. אין צורך ואפילו מיותר לנסות בכח לשכנע את כולם שאנחנו צודקים. אין מקום, לא באתר ולא בתור בני אדם להכפיש אחרים.
הדיון באתר הופך לעיתים ללא נעים, וגורם, לי לפחות, להפסיק לקרא שירשורים.
אנא מכם, קצת כבוד לזולת, קצת כבוד לעצמכם!
בתקוה כי ניקח זאת לתשומת ליבינו והתופעה המיותרת תיפסק.

סוף שבוע נעים!

אופיר "
אז מה קרה לך במהלך הזמן?

לא קרה לי כלום ידידי, כמדומני נושא השרשור הוא במגברים של תדי ולא איכות הסקירות של כתב זה או אחר.
הפוסט המקורי שלי נכתב בעבר בזכות תגובות של אנשים כמוך, ולא אל תקח את זה בתור מחמאה.

שיהיה שבוע נעים!

אופיר

ראיתי ושמעתי את המגברים בתערוכה , התקשתי להאמין שהדבר הקטן הזה מוציא כזו איכות, עקבתי אחרי החיבורים לוודה שאין עוד מגבר או משהו מחובר ואכן הופתעתי לטובה , למרות הכל התיחסות יותר רצינית לעיצוב המגברים ימשכו יותר את עינו של הלקוח , טוב ככל שיהיה המוצר התוספת העיצובית האסטטית חשובה לכל אחד מאיתנו ,גם למתכחשים וגם למתחכמים שעל טעם וריח אינם מתווכים.
אני בטוה שניתן לקבל שידרוג עיצובי גם ללא הוצאות גבוהות יש מספיק מעצבים צעירים שישמחו לתרום את חלקם ואף להתמודד על זכיה או כל דרך יצירתית להוציא לשוק מוצר אטרקבי גם למראה

בהצלחה .

לא קרה לי כלום ידידי, כמדומני נושא השרשור הוא במגברים של תדי ולא איכות הסקירות של כתב זה או אחר.

אם כך, מה דעתך להתייחס למגברים של תדי ולא להתייחס לגופם של אנשים המשתתפים בפורום?
(אגב, נושא השרשור הוא כתבת הביקורת של נמר על המגברים של תדי).

האם לא קלטת שהתייחסות לגופם של אנשים רק מעכירה את האווירה?

האם יש לך משהו לתרום לנושא הדיון, לבד מביקורת על משתתפים אחרים בפורום?

שמעתי את המגבריםבתערוכה...התרשמתי לטובה. גם מטדי.

נמר, שמעת בעבר את AURUM CANTUS VOLLA איך הם יסתדרו עם המגברים של טדי מבחינת גוון צליל ויכולת הנעה ?

בתודה מראש, ארז.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור