וואווי מייט 10 פרו במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: וואווי מייט 10 פרו במבחן

ליאור
סקירה מקיפה ומיקצועית, איכות הצילום, והתמונות מרשימות במיוחד:בעד:

תודה איציק, הולך לזרוק את המצלמה המקצועית ;)

יש מצב.

ליאור,

את הוואווי המייט 10 פרו כמעט רכשתי.
כתיבה רהוטה, ברורה ועניינית, צילומים מעולים וחדים.

תומר

תודה.

סקירה יפה מאוד! :בעד:
נראה שהמצלמה איכותית עם תמונות מרשימות.
חבל רק שאין שקע אוזניות.

ליאור תודה על הסקירה הטובה :בעד:
לפני מספר חודשים חשבתי לרכוש וואוי.
לבסוף הלכתי על שאיומי MI6 עם אותם נתונים אך זול ב- 1,000 ש״ח.

השאיומי קטן משמעותית מהוואווי הזה וכנראה שהמצלמה שלו מרשימה פחות בביצועיה, כך שאינו מהווה תחרות אמיתית, עם זה הוא מוצלח מאוד כמו מרבית השאיומים, שעיקר יתרונם במחיר מאוד נגיש למכשירים מצוינים. נדמה לי שהתחרות האמיתית למייט 10 פרו נמצאת אצל LG עם ה V30+ שנמכר במחיר דומה, מצויד במסך באותו גודל ונדמה לי איכות סאונד עדיפה ומצלמה נחותה. ענין של סולם עדיפויות פרטי קרוב לודאי.

ה- DAC במייט 10 הפתיע לטובה, מעניין מאוד להשוות אותו מול ה- V30. יש למייט DAC 32 bit 384KHz ויציאת אודיו אנלוגית דרך ה-USB (עם מתאם ל-3.5 מ"מ שמגיע באריזה).

ה-LG תומך ב-MQA, יש בו 4 ממירים מסוג +ESS 9212 והוא הטוב מסוגו בעולם, אני מאמין שהוא יותר ממייט 10 פרו. זה עוזר לי במשהו - לא.

תומר

זה לא מציל חיים, אבל נחמד להאזין באוזניות לסאונד טוב.

השאיומי קטן משמעותית מהוואווי הזה וכנראה שהמצלמה שלו מרשימה פחות בביצועיה, כך שאינו מהווה תחרות אמיתית, עם זה הוא מוצלח מאוד כמו מרבית השאיומים, שעיקר יתרונם במחיר מאוד נגיש למכשירים מצוינים. נדמה לי שהתחרות האמיתית למייט 10 פרו נמצאת אצל LG עם ה V30+ שנמכר במחיר דומה, מצויד במסך באותו גודל ונדמה לי איכות סאונד עדיפה ומצלמה נחותה. ענין של סולם עדיפויות פרטי קרוב לודאי.
מצלמה נחותה ב V30?

אורי,

מניסיון של חודש עם הטלפון וצפייה מרובה בסרטוני יוטיוב, המצלמה טיפה פחות טובה, התמונות מעט לא חדות (באמת בקטנה), בהשוואה לאייפון 10, וואווי מייט 10 פרו, גלקסי נוט 8. לוואווי יש דברים אחרים פחות טובים, ולכן בחרתי ב-LG.

תומר

המצלמה ב-V30 פחות טובה מזו של המייט 10, אבל יש ל-LG עדשה שניה רחבה שזה אחלה.

נכון, ב-LG במיוחד, יש לו ממוצע גבוה מאוד, זו הסיבה שהוא נבחר.

תומר

נערך לאחרונה ב:
תודה על הסקירה היפה והמקיפה !

אחרי שימוש מאסיבי, סוללה מראה 30% בלילה.
לשם השוואה, Samsung Edge 7 עם סוללה 3600 mAh היה מת כבר ב-4-5 אחר צהריים (גם כשהיה חדש)

אין מה להשווה בביצועי סוללה, גם המייט 8 הרשים מאוד בנושא הזה ואני שמח שהם שמרו על כך גם במייט 10.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור