נראה לי שמצד אחד אתה מפספס את העניין ומצד שני אתה מתקרבן.
התנשאות זה עניין בין-אישי, כשמישהו חושב שהוא נעלה במשהו אחר, או מנסה להראות/להוכיח את זה שהוא נעלה יותר.
אני לא יודע מה עם האחרים שאתה מתייחס אליהם, אבל לפחות מבחינתי אין כאן עניין כזה.
אני מתייחס רק לדבריך, לא אליך, ואני יכול לחשוב שאתה מדבר שטויות בלי לחשוב שאני יותר ממך ובלי לנסות להוכיח שאני יותר ממך. אני לא מכיר אותך, אני לא יודע מי אתה ומה אתה, ומה אתה יודע או לא, ולא מעניין אותי לדעת. אני כן יודע ש
אני לא ידען גדול, אני לא גאון הדור, ושגם אני מסוגל לכתוב שטויות לא פחות טוב ממך -- הנה דוגמה
כאן. אני לא חושב שאני יודע יותר או פחות ממך, ולא נעלה עליך או נחות ממך בכל דבר שהוא -- אני פשוט לא משווה את עצמי אליך או אותך אלי. זה לא מעניין. מבחינתי כל העניין של התנשאות לא רלוונטי כאן. מבחינתי מדובר *רק* בתכנים של מה שנכתב.
אתה יכול להתלונן על כך שאני לא מנומס -- ובזה אתה צודק, בהרבה מקומות אנשים יותר מנומסים מישראלים בכלל וממני בפרט, אבל אני לא מנומס גם כלפי אחרים כשהם כותבים שטויות. אני לא גאה בזה שאין לי סבלנות לשטויות, ושלראות שטויות מפעיל אותי כשעדיף היה להתעלם, אבל אני לא בטוח שאני יכול לשנות את זה כל כך בקלות.
בשורה התחתונה, "זה לא אישי, זה ביזנס"