עמיר , איפה אני לא ברור ? אתה חושב שכלי זה טוב לתרופות ויין , אבל לא בטוח שהוא טוב לאודיו , מצויין , תסביר לי למה לדעתך הוא לא טוב לאודיו / יש לך ספק כלשהו לגביו.
איפה אני לא ברור? או שפשוט לא קראת את הפוסט שאותו ציטטת?
בשביל זה אתה צריך להוכיח טראנזיטיביות -- זה לא מובן מאליו שאם משהו טוב בתחום A הוא טוב בתחום לא-קשור B -- וזאת במידה ותוכל.....אבל עושה רושם שאתה לא יכול.......ובבקשה , תראה לי שאני טועה.
מה גם שלא בטוח שזה כזה טוב בתרופות, ו/או שאי אפשר להמציא משהו טוב יותר. זה פשוט מה שעושים כיום, עם היידע הקיים.
כתבתי שם במפורש ש:
- שלא בטוח שזה כזה טוב בתרופות, ו/או שאי אפשר להמציא משהו טוב יותר
- זה פשוט מה שעושים כיום, עם היידע הקיים
- וגם אם זה טוב לתרופות, זה לא מובן מאליו שאם משהו טוב בתחום A הוא טוב בתחום לא-קשור B -- ולפיכך זה דורש הוכחה
- אתה שה שצריך להוכיח טראנזיטיביות
- זאת במידה ותוכל.....אבל עושה רושם שאתה לא יכול.......ובבקשה , תראה לי שאני טועה
וביין אין לי שום מושג, אז הפסקתי להתייחס לנושא.
======================
ובנוסף, יש כאן משהו
מהותי שאתה מסרב לראות אותו, וששם בצד את כל השאלות של האם יש הבדלים "אמיתיים" בין מכשירים או לא, והאם מבחן עיוור תקף בעניין זה או לא, וכו'
בענייני
תרופות חייבים לנסות
למצוא קריטריונים אובייקטיביים ככל האפשר -- מדובר בחיי אדם ובכספים אדירים, שמוציאים אותם לא מתוך בחירה חופשית אלא במצבי הכרח וחירום -- וממשלות ופרטים חייבים לממן אותם ואין מספיק כסף להכל.
באודיו אין עניין כזה --
אין חובת אובייקטיביות!
הכל עניין פרטי, למטרות הנאה בלבד, לא תלויים בזה חיי אדם, ממשלות לא צריכות להקצות לזה תקציבים, כלום! רק מי שיכול ורוצה מוציא על זה כסף, לא מתוך הכרח ולא במצבי חירום, ואם הוא נהנה מפנטאסיות לא "אמיתיות" וזה שווה לו -- מצויין! מי קבע שמותר ליהנות רק מהבדלים "אמיתיים"?
וכיוון שאין חובת אובייקטיביות, אין חובה לעסוק בעניין!
מה שקורה הוא שאתה כופה על כולם כאן את ענייני הצורך --
שאינו קיים במציאות -- בהוכחות אובייקטיביות להבדלים.
אין צורך כזה. הוא רק אג'נדה פרטית שלך, מה גם שאתה מחזיק בה וכופה אותה מתוך רגשי נחיתות אישיים שלך, כדי שתוכל להוכיח שאתה צודק והאחרים טועים, ושאתה מעל לכל הטיפשים.
אני לא רואה למה צריך לשתף איתך פעולה במשחק הזה!
לדעתי,
אין שום טעם להמשיך בכיוון חסר התוחלת על האם יש/אין הבדל "אמיתי" בין רכיבים/כבלים וכיו"ב. האנשים כאן מוכנים לשלם הרבה כסף כדי לקבל תוצאה טובה יותר במה שהם שומעים במו אזניהם, ואין להם שום צורך בהוכחות מעבר לזה.
אם זה לא נראה לך מספיק טוב, או שזה נראה לך טיפשי ואתה
חייב להוכיח שאתה יותר חכם מהם (למרות שכאמור, שום דבר ממה שאתה אומר אינו חוכמה שלך -- רק מיחזור דיברי אחרים חכמים ממך), אז
זוהי בעייה פרטית אישית שלך.
למה אתה חושב שזכותך לבלבל לכולם כאן את המוח כדי להקל על בעיות אישיוּת שלך?
אז לפני שייש לך תשובה
ממש טובה לזה, אני מציע להפסיק את הדיון (שאנשים כן מקיימים אותו רק מתוך הגנה עצמית בפני ה-invalidation שאתה עושה להם ולדברים שיקרים להם, לא מתוך עניין אמיתי בצורך בהוכחות לכאן או לכאן).
עמיר