הקטע הזה עם פטפונים כמו DaVinci

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: הקטע הזה עם פטפונים כמו DaVinci

כתבנ מרתקת, מושקעת,תמונות יפות, חגיגה לעיניים וכייף לקרוא.

בלי קשר לאיכות המצויינת של הכתבה, צריך לשים לב לכך שהטכנולוגיה לא עשתה את האדם. זו טעות נפוצה. כבני אדם אנחנו כמו אבותינו מלפני 20 אלף שנים.

אריה

יואל,

אמרתי לך שזה יפה, יפה יפה?

תומר

והווידאו:

בלשונו של אריה גור"כתבה מרתקת,מושקעת,תמונות יפות...."שפו לכותב.
אם זה הפט הטוב בעולם...? לאחר שהגיע לא שמעתי טוב ממנו....

אני משפשף את העיניים בתדהמה ............ בוידיאו נמר עם חולצת עבודה לבנה ........ ;):שתוי:

נערך לאחרונה ב:
מה עם פטיפון הלייזר היפני?
באיזה מקום הוא נמצא?
האם שווה בכלל להכניס אותו לרשימת האפשרויות ?

כתבה מרשימה ביותר שאפו לכם :בעד:

מדהים:
הכתבה
התמונות
הוידאו
והסטאפ של נמר

יופי של כתיבה ועריכה, התמונות המצורפות הן חגיגה לעיניים.

סט אפ מדהים שאפשר להירקב איתו בבית אם לא שמים לב איך הזמן עובר ואם אין משמעת עצמית ומחויבות לדברים אחרים בחיים.

יואל כל הכבוד
כתיבה רהוטה, עניינית ומתובלת בדוגמאות יפות מענף הרכב...
מה שבמיוחד אהבתי שאין "השתפכות"..
תמונות נהדרות וסרטון נהדר.

הייתי מאד שמח לראות יותר סקירות וכתבות שלך.
יש מה וממי ללמוד.(ורד)

יואל, כתבה לפנתיאון!
כל כך אינטליגנטי והשפה הרהוטה, מקסים.
למדתי ונהנתי מכל שניית קריאה.
שלא לדבר על הפלשבקים שנתת לעולם המוטורי. אדיר.
אני קורא אותך כבר כמה עשרות שנים, וכמו שאומרים - אין אפס. תמיד בכשרון רב.
אל תהיה קמצן - תן בבקשה עוד כמה כתבות.
ולמנהלים - למה רק פה? ממש רלוונטי גם בפורום הראשי.

לגבי העולם המוטורי אני הייתי מביא תמונה של בוגטי וויירון, אבל גם בקטע הזה כל אחד והטעם האישי שלו.

אריה

לגבי העולם המוטורי אני הייתי מביא תמונה של בוגטי וויירון, אבל גם בקטע הזה כל אחד והטעם האישי שלו.

אריה
אריה יקר, להבדיל מסטריאו נראה לי שבמכוניות אתה טיפלה לא מעודכן.
הווירון הוחלפה זה מכבר על ידי השירון.
מכל מקום, למיטב הבנתי יואל ניסה לאזכר מכונית קלאסית פורצת דרך בזמנה ולא רובוטריק מודרני המיועד לפלייבויז מיליארדרים מנסיכויות הנפט.
https://he.m.wikipedia.org/wiki/בוגאטי_שירון

ערב טוב
תודה למגיבים, ומספר הערות.

למעלה הכתבה
כיתובי התמונה אינם אחידים בפונט (גופן). בכיתובים יש חילופים בין מספרים (שנים, למשל) לסט אותיות לטיני; קורה בהמרה, יש לטפל לאחר מכן באופן פרטני, אחרת זה נראה רשלני או שגוי.

לאריה
האדם עשה את הטכנולוגיה, הטכנולוגיה עושה את האדם. מין יחסי גומלין שכאלה. יש דברים זהים בין האדם היום לזה שהיה לפני 20,000 שנים, יש מספיק דברים, מהותיים, שהם ממש ממש לא.
לא ברור לי איזו מכונית הייתה צריכה להיות מוחלפת על-ידי ווירון (וכפי שכבר צוין, שירון החליפה אותה מזה זמן); השתיים הראשונות בגלל ראשוניותן בהקשר המדובר; המיורה כי הייתה ראשונה מסוגה וביטוי לרוח התקופה הרלוונטית לעניין המדובר; אסטון מרטין כאן כי היא מתכתבת ישירות עם הדגם הזה (מהדורה ייחודית שלה, כולל מספר יחידות וצבע). אגב, ווירון הייתה הפגנת טכנולוגיה כבירה, עם נתונים שוברי קידומת (מתחת ל-3 שניות, מעל 400 קמ"ש, 1000 כ"ס ו-100 קג"מ, מיליון אירו) - אבל היא לא השפיעה על התעשייה, ומעל לכל יש כמה (כולל אחת מהיום) שגם טובות ממנה בביצועים ועושות את זה באופן "חכם" יותר (או קל-משקל יותר, לפחות).

ליובי 123
פטפון לייזר (של ELP) היה הבטחה שלא מומשה, ולא הביא לשינוי כללי המשחק, כפי שרבים קיוו. בסופו של דבר, הוא ממש לא הצליח גם כ"סתם" עוד אלטרנטיבה.

לתומר
בטח יפה, רואים שהוא יפה. שלושה גלילים עשויים כך ובצבע כזה - על אחת כמה וכמה

חקסמח

פטפון לייזר (של ELP) היה הבטחה שלא מומשה, ולא הביא לשינוי כללי המשחק, כפי שרבים קיוו. בסופו של דבר, הוא ממש לא הצליח גם כ"סתם" עוד אלטרנטיבה.

בעיקר בגלל התג מחיר הלא הגיוני, ושיווק לא טוב.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור