היי...
עד היום היתה לי מצלמה דמוי SLR וחשבתי להיכנס לעולם היותר רציני ולעצור שם =)
ז"א אני לא מחפש מצלמה שאני ארכיב לה פלאש חיצוני (גם לא עוד כמה שנים) וגם לא יהיו לי 10 עדשות שונות =)
משהו שישאר בגדר חובבני פלוס.
הדרישות למצלמה זה שהיא תהיה איכותית
עדיפות לעדשה עיקרית אחת. אפשרי להמליץ גם על 2 עדשות.
מקריאת ביקורות וסקירות בפורומים השונים נתקלתי בכמה דגמים וזה נראה שיש עדיפות לD3200 שמגיע עם חיישן יותר חדש. ועוד כמה פיצ'רים כאלו ואחרים
האם ה D3200 היא מצלמת הכניסה הכי טובה כיום?
חבר שלי מהמילואים המליץ לי עליה בעיקר בגלל החיישן שלה.
אז אני ועוד חבר מהמילואים מתלבטים על הD3200 או הD5100
שימושים: אני אוהב לצלם תמונות טבעיות של פנים עם עומק שדה צר בדגש על תמונות טבעיות ולא מלאכותיות.
לכן אני צריך גם עדשה עם זום כדי לא "להיחשף" לצורך הדוגמא אני חושב ש200 מ"מ יספיק. למרות שבקנון S3 היה לי יותר.
עד היום צילמתי גם באירועים משפחתיים בנוסף כמובן לצלם המקצועי שהזמינו , טיולים, על האשים וכו...
ההתלבטויות הנוספות הם:
האם לקנות קיט ואז להשלים עם עדשה 18-200 שהבנתי שהיא לא משהו.. או 55-200?
או בכלל לוותר על העדשת קיט ועם הכסף הזה לקנות עדשה כללית יותר איכותית?
חבר שלי המליץ לי על עדשה של 55 מ"מ קבועה. אבל לא נראה לי שאני יאהב לעשות זום עם הרגליים =)
אפשרות נוספת שקראתי זה להשתמש בעדשה של 18-105 במקום הקיט
מבחינת תקציב אני דיי גמיש. למרות שלא הייתי רוצה לעבור את ה3000 שקל למצלמה עם עדשות.
אפשרות שקראתי בכמה מקומות זה שאפשר לקנות עדשות יד שניה אבל אין לי מושג איך לבדוק אותם אם הם טובות חוץ ממכות חיצוניות ושריטות.
תודה על העזרה =)
עד היום היתה לי מצלמה דמוי SLR וחשבתי להיכנס לעולם היותר רציני ולעצור שם =)
ז"א אני לא מחפש מצלמה שאני ארכיב לה פלאש חיצוני (גם לא עוד כמה שנים) וגם לא יהיו לי 10 עדשות שונות =)
משהו שישאר בגדר חובבני פלוס.
הדרישות למצלמה זה שהיא תהיה איכותית
עדיפות לעדשה עיקרית אחת. אפשרי להמליץ גם על 2 עדשות.
מקריאת ביקורות וסקירות בפורומים השונים נתקלתי בכמה דגמים וזה נראה שיש עדיפות לD3200 שמגיע עם חיישן יותר חדש. ועוד כמה פיצ'רים כאלו ואחרים
האם ה D3200 היא מצלמת הכניסה הכי טובה כיום?
חבר שלי מהמילואים המליץ לי עליה בעיקר בגלל החיישן שלה.
אז אני ועוד חבר מהמילואים מתלבטים על הD3200 או הD5100
שימושים: אני אוהב לצלם תמונות טבעיות של פנים עם עומק שדה צר בדגש על תמונות טבעיות ולא מלאכותיות.
לכן אני צריך גם עדשה עם זום כדי לא "להיחשף" לצורך הדוגמא אני חושב ש200 מ"מ יספיק. למרות שבקנון S3 היה לי יותר.
עד היום צילמתי גם באירועים משפחתיים בנוסף כמובן לצלם המקצועי שהזמינו , טיולים, על האשים וכו...
ההתלבטויות הנוספות הם:
האם לקנות קיט ואז להשלים עם עדשה 18-200 שהבנתי שהיא לא משהו.. או 55-200?
או בכלל לוותר על העדשת קיט ועם הכסף הזה לקנות עדשה כללית יותר איכותית?
חבר שלי המליץ לי על עדשה של 55 מ"מ קבועה. אבל לא נראה לי שאני יאהב לעשות זום עם הרגליים =)
אפשרות נוספת שקראתי זה להשתמש בעדשה של 18-105 במקום הקיט
מבחינת תקציב אני דיי גמיש. למרות שלא הייתי רוצה לעבור את ה3000 שקל למצלמה עם עדשות.
אפשרות שקראתי בכמה מקומות זה שאפשר לקנות עדשות יד שניה אבל אין לי מושג איך לבדוק אותם אם הם טובות חוץ ממכות חיצוניות ושריטות.
תודה על העזרה =)