המלצה לטלויזיה

• פותח הנושא פותח הנושא ltzik
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ltzik

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שבת שלום,
קודם כל אני אציג את עצמי. שמי איציק, 16, מת"א. שמעתי רק דברים טובים על הקהילה ועל אנשים מומחים בתחום כמו ליאור.

בעוד כשבועיים אני מתכוון לקנות טלויזיה.
לא רק שאני מתלבט איזה דגם ומותג לקנות, אני גם לא בטוח בגודל המסך.
ההתלבטות היא בין 32 אינץ' ל-37, המרחק מהמקום ישיבה למסך הוא 2.25-2.5 מטרים.
בקשר למותגים ולדגמים, ל-32 התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח בערך, ל-37, התקציב הוא עד 7500 ש"ח בערך.

התעסקתי יותר עם דגמי ה-32, אבל אני מניח שיש את אותם דגמים במידות גדולות יותר.
הנה כמה דגמים שיצרו אצלי התלבטות:
32P3000E של Sony.
LA32S81B של Samsung.
32C3500 של Toshiba.
או אחת מדגמי ה-32 של Itachi.

הטלויזיה תשמש לצפייה בכבלים, צפייה בסרטי Blue Ray והכי חשוב - Playstation 3. על איזו טלויזיה אתם ממליצים לי?(אם זאת 37 פשוט המליצו על אותו דגם רק בגודל 37 אינץ').

ושאלות בקשר לאחריות:
1.מה החשיבות של אחריות של יבואנים רשמיים?
2.אם מתגלים פיקסלים שרופים על המסך, האחריות הרשמית תחליף לי את הטלויזיה?
3.באתר Zap.co.il יש לצד החנויות המשוות תגים של יבואנים מורשים, נתקלתי בכמה חנויות שטוענות שהטלויזיה מגיעה עם אחריות רשמית של ישפאר, לדוגמא, ואין להם את התג ב-Zap.

שאלות בקשר לתמיכת HD:
1.האם יש הבדל כזה גדול בין HD Ready ל-Full HD?
2.מאיזה גדלים(באינצ'ים* מתחילים לראות את ההבדל?

תודה רבה לעונים!

נערך לאחרונה ב:
שלום איציק,
נתחיל מהסוף: בגדלים שציינת, יתרון ה- Full HD כמעט ולא יבוא לכדי ביטוי.
שני הגדלים יכולים להתאים למרחק שציינת, יש כאן גם ענין של טעם אישי, תצטרך לעמוד בחנות ממרחק זה ולהחליט איזה גודל מסך נראה לך מתאים.

- יבואנים רשמיים מול לא רשמיים: צריך לבדוק כל מקרה לגופו.
- מדיניות פיקסלים שרופים משתנה מיבואן אחד לרעהו, אצל האחד יוחלף מסך לאחר 3 פיקסלים שרופים, אצל האחר 5 או 8.
- לגבי ZAP, הדרך לבדוק אם חנות עובדת עם היבואן הרשמי היא להתקשר לאותו יבואן ולברר האם הוא אכן מגבה את החנות, חשוב כמובן שתעודת האחריות תהיה מקורית של היבואן.
בגדול, נתת כאן רשימה של דגמים טובים, כמובן שצריך לראות גם בעיניים, בשידורי טלוויזיה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור