המדריך לחובב האנלוגי המתחיל

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אז הפטיםון מהסרטון עולה 10 אלף
אממממממם תעמיסו לי 2

נמר,
לטעון שאין הוצאות שוטפות על אנלוגי חוץ מהוצאה על ראש, זו טעות בהתייחס למי שאין לו תקליטים.
מי שנכנס לאנלוגי ורוכש פטיפון בנניח 10K ש"ח, ורוצה עוד 100 תקליטים, יוציא על התקליטים (יד 2) עוד 5K ש"ח.
ב 15K ש"ח אפשר לרכוש סטרימר טוב - ואני יודע שאתה לא מסכים איתי, אבל ההנאה מהסטרימר לא תהייה פחותה מההנאה מהפטיפון אבל תהייה כרוכה בהרבה פחות הוצאות ודאגות.

נכון שראש MC נשמע טוב יותר מראש MM, אבל איזה ראש אפשר להתקין על פטיפון שעולה 10K ש"ח?
לכן אני גם סבור כמו אחרים שזה צעד שגוי. אם כבר להיכנס לאנלוגי, אז בגדול כדי לקבל יתרון על הדיגיטלי.

אריה
רק תיקון קטן,
לדעתי קניית תקליטים יד שניה על מנת לקבל איכות זאת טעות גדולה...
לאחרונה אני מוצא את עצמי בחנות תקליטים יד שניה קונה וקונה..
אבל אני קונה על מנת להשלים חוסרים מאוספים רבים שיש לי...
אם אני רוצה איכות , אקנה רק תקליט חדש

נמר,
כתבה יפה !
לא נכנס לוויכוח הניצחי,
החכמה להנות מ 2 העולמות,
סטרימר טוב וסט אנלוגי טוב :)

גם אני קראתי בעניין רב את הכתבה ומצטרף לתודות
לי יש מערכת בקצת.פחות מ 10k, מהסוג ה"מושמץ" בכתבה ולעיתים קרובות פה בפורום. פטיפון עתיק של לין lp12 מתחילת שנות ה70 עם זרוע של אורטופון מאותו שנתון,(עבר טיפול אבל לא שיפוץ) עם קדם פונו של ניים שנכנס לתוך הפטיפון - פרפיקס משנות ה 80, ראש דוקא חדש של דנון R103 . פעמים רבות שאלתי את עצמי אם ציוד חדש של חברה מודרנית כמו פרוגקט נגיד היה נותן תוצאה יותר טובה.

גם אני קראתי בעניין רב את הכתבה ומצטרף לתודות
לי יש מערכת בקצת.פחות מ 10k, מהסוג ה"מושמץ" בכתבה ולעיתים קרובות פה בפורום. פטיפון עתיק של לין lp12 מתחילת שנות ה70 עם זרוע של אורטופון מאותו שנתון,(עבר טיפול אבל לא שיפוץ) עם קדם פונו של ניים שנכנס לתוך הפטיפון - פרפיקס משנות ה 80, ראש דוקא חדש של דנון R103 . פעמים רבות שאלתי את עצמי אם ציוד חדש של חברה מודרנית כמו פרוגקט נגיד היה נותן תוצאה יותר טובה.
תישאר עם הלין. לא מכיר את הזרוע שלך, אני מעריך שבהוצאה לא גבוהה יחסית אתה יכול לשדרג אותה לאחת הזרועות הבכירות של לין יד 2.
הלין עם זרוע טובה ועם הפרפיקס הייחודי הוא פטיפון מצויין.

אריה

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור