tzachi
חבר משקיען
- מעורבות
- 386
- נקודות
- 83
אני רוצה להודות לליאור ונמר על ההפקה המדוקדקת והמתוקתקת! שיפור אדיר מהתערוכה האחרונה, כן ירבו!
רציתי לשתף בחוויה שהיתה לי עם הסט אפ שלי,שיכולה לענות פה לכל מי ששהה בחדרי מספר פעמים וחווה חוויות שונות...
הרמקולים של Tidal הגיעו ארצה שבועיים לפני התערוכה , (במהלך תקופת החגים)
הזמן הקצר לא איפשר לי להריץ את הרמקול באופן מלא ולשמוע אותו בחלל מתאים כך שאוכל ללמוד את אופיו,
לכן החלטתי לא להשמיע אותו, אלא להציג אותו באופן סטאטי בלבד.
ביום ההקמה של התערוכה חיברתי אותו לראשונה בחדר שהוא הרבה יותר ראוי מחדר התצוגה שלי (מי שהיה אצלי יודע באיזה חדר אני שומע...), ושאני מכיר לא רע מכיוון שהצגתי בו לפני 5 שנים ליווינג וויס+מנלי בהצלחה.
בנוסף היו איומים על חיי מצד נמר שהרמקול חייב לנגן אחרת זה יגמר רע
למעשה התחלתי להבין באמת במה מדובר ביום ההקמה של התערוכה, המשימה של העמדת סט אפ על רמקול חושפני, דינאמי ושקוף שכזה שלא בדיוק סיים הרצה מלאה, תוך מספר שעות, היתה אתגר לא קטן!
נעזרתי בעצתם של מספר חברים יקרים שעזרו במיקום הרמקול ומשחק קל של כבלים, אך מבחינתי זה עדיין לא היה זה! ראיתי שמגברים חזקים יוצרים לחץ בחדר בגלל ההדהוד שלו, ולכן אין מנוס מלהציג עם מגבר לא חזק, אך הכי איכותי שיש לי... אז רצתי הביתה להעמיס את הקרונזילה (65ק"ג) בידיעה שאינני יכול לחבר אותו לקדם של אינשטיין
מכיוון שאני צריך מתאם XLR לRCA , המתאם נמצא ב11 בלילה של יום ראשון בעזרתו של עוד חבר יקר וחיכה לבוקר שלמחרת.
הרמקול הורץ בנגינה רצופה כל הלילה, ובבוקר יום שני חיברתי את הקרונזילה לפרה ולאחר כמה שעות של נגינה חיוך התחיל לעלות על פני. למעשה מאותו רגע המערכת לדעתי ניגנה פנטסטי, אך נתונה לשגעונות החשמל וכנראה ההרצה של הרמקול. היו קטעים שהרגשתי כאילו אין כח למגבר לסחוב את הרמקול, ולאחר מספר דקות חזר הצליל להיות דינאמי יותר וממכר, את התופעות האלו שמעו לא מעט אנשים יחד איתי במהלך היומיים הללו, אך אינני מצטער בדיעבד על ההחלטה כן להשמיע את הרמקול.
אניחושב שברב הזמן אנשים ששהו בחדרי נהנו מחוויה מוסיקלית נהדרת ויכלו להתרשם מיכולות הרמקול, גם אם הוא לא מוצא עד תום.
לגבי הבחירה בVA880 ביום השני, הקרונזילה סבל בתחילת היום השני כנראה ממתח לא יציב, שהקפיץ לו פיוז פעמיים, לכן החלטתי לא לחברו. התצוגה של מגבר שעולה עשירית מהרמקול, היתה למעשה להאדיר את יכולות המגבר על רמקול שכזה, ואני חושב שהוא עשה זאת ביד רמה.
מודה שוב למארגני התערוכה,ולכל מי שעזר לי בדרך כזו או אחרת להרים את הפרוייקט הזה (והיו הרבה מאוד!)
חג שמח
אודיופריק
אני חייו להוריד את הכובע (great) צריך ביייייצים של שור בשביל להביא רמקול כזה לארץ ועוד להציג אותו כאשר הוא עדיין לא בשל .
אבל בסוף זה הצליח