הייתי בתערוכה

• פותח הנושא פותח הנושא איתי ו.
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

נשמע טוב מאוד התיאורים . לצערי הרב מאוד בגלל אילוצי עבודה אני לא יוכל להגיע לתערוכה ( הסתבר לי שהתערוכה נופלת על אירוע גדול בעבודה ואני לך יכולתי להתפנות ) ונראה שההפסד כולו שלי ...

מסיבת פיג'מות? :D
התערוכה פתוחה עד 10 בלילה

הייתי אתמול בתערוכה
שאפו על האירגון (ורד)
תערוכה מאוד מגוונת ועשירה,הרשימו אותי במיוחד החדרים של ערן אדיופריק שהציג
סט אפ מעולה ,שילוב של אנשטיין ורמקולים טידל ,שלא נותן לך לעזוב את החדר ...ממש חוויה .
ויגאל לסרי שהציג מערכת מדוגמת עם טיפול פרסט קלאס בחשמל .
הבחירה ברמקול של Rockport היתה מעולה ! רמקול שבהאזנה ראשונה לא הכי "מרשים"
אך תןך כדי האזנה מתגלות האיכויות שלו שמושכות אותך לשמוע עוד ועוד.
ראוים לציון ,Y.G
ו ה Silverbacks
רוצו לראות (Y)

הייתי אתמול והיום. שאפו למארגנים ולמציגים.

הביקורת שלי היא לגבי המציגים מחוץ לחדרים שנוכחותם והווליומים המטורפים הצליחו להפריע לחווית ההאזנה בשאר החדרים.

בלטו לטובה, החדר של ערן אודיופריק, ILAUDIO וטדי פרדו.

אהבתי גם את המערכת של AYRE. ה-YG היה מעניין אך ציפיתי ליותר.

כל השאר נשמעו סתמי עד בזוי מבחינתי.

נערך לאחרונה ב:
שאפו גדול למארגנים,
מאד נהינתי, גם לפגוש חברים.
נכון יהיה בשנה הבאה לבודד את מציגי הדו-ערוצי בקומה העליונה
ולהשאיר את הרחבה בין החדרים בקומה זו ללא תצוגת רמקולים.
סוף סוף צדיק בסדום(Y)

הייתי שמח לומר שזו מערכת מופלאה רק שבחדר הזה ביקרתי לפחות 3 פעמים כדי להתרשם מהציוד והרמקולים
ו.... כלום רוב הזמן בלבלו את המוח על כמה עולה כרטיס קול וממילא כרטיסי הקול במזרימי המוסיקה הם זולים וסטנדרטיים ולא הייתה מוסיקה אפילו לא תו אחד

אז ממה ההתפעלות מהעיצוב
מהצבע של הרמקולים?

מצטרף למברכים. (ורד)(ורד)(ורד)

מאד נהניתי ושאפו לליאור ונמר.

ערב טוב אכן ההיתי אבל לכמה שעות חפוזות . מה לעשות אישיתי אני צריך להתחשב במצב שאני נימצא בו כרגע . אכן היה ניחמד . ניראה טוב התאכזבתי רק שאת ידידי שמו ככה בכניסה הכוונה לאחוזת הסטראו . חבל שהוא לא קיבל חדר כמעט כולם היו מקבלים משהו טוב להאזין לו לא שחסר חלילה. אהבתי את קונספט אודיו , גם את ההדגמה של מקינטוש . בחדר של מרידייאן לא התלהבתי . את השאר ניכנסתי ויצאתי כזה בחפוז . אה כמעט שכחתי וואלה עירן מאודיו פריק היה מדהים . לסיום שאפו וכל הכבוד לנמר וליאור רק שימשיכו ככה ושניזכה לראות גם משהו מפורומים האחרים הלוואי !! תאמינו או לא היתה לי שיחה עם אחד מהנציגים של cabasse מקווה שהוא לא שכח אותי !!!

תערוכה מאוד מוצלחת ומהנה.
כל הכבוד למארגנים.
וגם מחיר כניסה לא מוגזם.

התקדמות הכי גדולה לדעתי היא שלא היה שם אפילו חדר אחת עם תוצאה זוועתית.
כולם היו בסדר בסה"כ.

אני אישית פחות ממוקד בסאונד "אודיאופילי" סופר מדוייק ושאר החארטות לכן רוב מוחלט של חדרים לא דיבר אליי.
זה כולל מרידיאן, IL/רוקפורט, גרייפון, YG, סטריאוטיפ, מאקינטוש וכו'.
שוב - לדעתי הם לא היו גרועים אבל פשוט לא לטעמי.

YG היה סופר מדויק אבל מצ'עמם רצח (shocked)
כך גם אודיו ווקטור.
אשקרה שתי מערכות מעולות לניגון דיסק טדרים (lol)

IL/רוקפורט היה פסדר אבל שום דבר מיוחד. לא הבנתי ממה כל כך מתלהבים....

גרייפון היה מרשים ויותר בכיוון של לנגן "מוזיקה" אבל עדיין היה חסר לי משהו.

מאקינטוש היה מאוד מרשים וגדול וכו'. זה מערכת בשביל למלא עולם מאוד גדול. דווקא בסרט סאונד היה חלול ולא טוב. אולי בגלל שישבתי 2 כיסאות מהמרכז? :מה??????????:

בגל שאני שאני אוהב מערכת שמנגנת "מוזיקה" דווקא אצל אייל פור היה לי בסדר.
ברור שתחומים נמוך וגבוהה חתוכים שם, יש עיוותים ודינמיקה דחוסה - אבל תוצאה פשוט נעימה.
אולי זה בגלל פאטיפון שעשה את זה (כמו גם אצל ערן).

משום מה כמעט כל נגני CD היו מאוד "דיגיטאליים".
אצל ערן היה סאונד טוב. עם CD פחות. אבל מערכת מאוזנת ודינמית ב-MID כמו שנאי אוהב.

תכל'יס לא התעלפתי משום מערכת ולא נראה לי שהייתה שם אחת שהייתי מסוגל לחיות איתה.
אה אולי זו של פרדי פראדו - לא הכל מושלם (רחוק מכך) אבל יוצאת שם "מוזיקה".

שוב כל הכבוד למארגנים ומציגים - תערוכה מצויינת ומצלחת.

גנאדי

בקשה אישית לחברי הפורום:
טחנתם עד גועל את המילה שפו (או שאפו, כפי שכתבתם פה, ואחד או שניים אפילו היגגו שמפו). אני בטוח שאם אתם מסוגלים לתאר מה שמעתם כשהקשבתם למערכות בתערוכה, תוכלו בוודאי גם להיות קצת יותר עשירים בתארי ההפלגה שלכם.

הייתי , נהנתי , תודה למארגנים ולמציגים.

התאכזבתי ממקינטוש - ציפיתי ליותר , בסכום כזה של כסף מוניטין וציוד צריך לדעתי להינות יותר ,
כוונתי בתחום הסטריאו בלבד ולא "קולנוע ביתי ".
"פיצוצים" של קולנוע ביתי ניתן לקבל ממערכות זולות יותר ולא "חייבים " לשלם עבור מותג על .

התאכזבתי גם מה "מרידיאן " , יקרים. נראים טוב אך מאכזבים בצליל ובהתרשמות הכללית
נהניתי והופתעתי לטובה מאד מ GAMUT , רמקולים מדהימים , עומק , פירוט והנאה
ללא צורך בתירוצים ( חדר גדול - אקוסטיקה לא טובה - הפרעות) , פשוט מה שטוב אז טוב , מרגישים מייד !

רמקולי Cabasse נהדרים !

גם אצל מאסטרו אודיו היה טוב , ובכלל נהניתי !

נערך לאחרונה ב:
הייתי שמח לומר שזו מערכת מופלאה רק שבחדר הזה ביקרתי לפחות 3 פעמים כדי להתרשם מהציוד והרמקולים
ו.... כלום רוב הזמן בלבלו את המוח על כמה עולה כרטיס קול וממילא כרטיסי הקול במזרימי המוסיקה הם זולים וסטנדרטיים ולא הייתה מוסיקה אפילו לא תו אחד

אז ממה ההתפעלות מהעיצוב
מהצבע של הרמקולים?

א. לא הבנתי, אתה שמעת את הסט או לא?

ב. העיצוב לא היה רע אבל גם לא היה ממש לטעמי, מה שיותר תפס את צומת ליבי הייתה הרזולוציה שהסט הזה שיחרר והאימג' המרשים שיצא מהרמקול ומהטוויטר ריבון המיוחד שלו, שלא שמעתי מאף סט בכל התערוכה.
בקטע המוזיקלי היה קצת יותר קשה להבחין ברבע שעה שהייתי שם, אבל אולי היום אלך שוב כדי לנסות לשמוע עוד סיגנונות.

מקינטוש: פרט למקרן שנתן תמונה גאונית והיה באמת יפה, מערכת הקולנוע הבייתי הייתה מעכזבת ולא התבישתי לשאול את המציגים אם יש סאב בחדר כי לא הרגשתי שמשהוא בעט בי.
סט הדו ערוצי שלהם באמת נשמע רע וזה בעדינות. הרמקולים שלהם גדולים על החדר בכמה מידות.
שורה תחתונה, אסור לחבר אלקטרוניקה של מקינטוש עם הרמקולים שלהם זה עלול להסתיים באסון.

נערך לאחרונה ב:
בקשה אישית לחברי הפורום:
טחנתם עד גועל את המילה שפו (או שאפו, כפי שכתבתם פה, ואחד או שניים אפילו היגגו שמפו). אני בטוח שאם אתם מסוגלים לתאר מה שמעתם כשהקשבתם למערכות בתערוכה, תוכלו בוודאי גם להיות קצת יותר עשירים בתארי ההפלגה שלכם.

מהמם.

נערך לאחרונה ב:
היתי אתמול בתערוכה
היה קשה להיתרכז לימוע בשקת
להרבה אנשים לא היה אכפט ללכת ולהשאיר את הדלת פתוח
מה כל כך קשה ליסגור דלת
זה הרגיז כל פעם מחדש וזה קרה בכל חדר השמעה חבל
לא כל דבר נישמע הי הנד
היו מעט תתוגות שהחה לי נעים לישמוע ליו דפקה צריך ליהיות רמקול מםצתי מול העיניים
הרמקולים של מגנפלנר היו טובים רק שהדוכן השכן עם הגדג'טים שלו עשה סלט באאויר
עם הצלילים שלו לדעתי היו צריכים לתת למגנפלנר חדר השמעה משלהם כי מגיע להם

כדי ליזכות בהנחה של 10 שקים היה עלי להביא קופון מודפס אבל מה לעשות אין לי מדפסת
לכן הבאתי אותו בתור תמונה האיפוד שלי ךאחד כמה דקות שיכנוע מיצידי קיבלו את התמונה באיפוד שלי:)

להתאכזב?

התאכזבתי רק שאת ידידי שמו ככה בכניסה הכוונה לאחוזת הסטראו . חבל שהוא לא קיבל חדר

הבחור ביקש לחסוך בהוצאות ושילם רבע (לדבריו) ממה שיבואנים אחרים שילמו בחדרים
אז למה להתלונן?

תתנחם בזה שהרמקולים של Cabasse היו מהסטים האיכותיים ביותר ששמעתי
בתערוכה, ובכלל. (וזאת למרות תנאים לא תנאים)

כל הכבוד למארגנים מאוד נהנתי.
המבחן שלי הוא אישתי. סחבתי אותה לתערוכה והיא הגיעה ללא התלהבות. אך לאחר ששמעה את המוזיקה שהיא בחרה וגם מוסיקה אחרת שהושמעה שם היא נהנתה מאוד ולא יכלה להתנתק.

עופר חג שמח

הבחור ביקש לחסוך בהוצאות ושילם רבע (לדבריו) ממה שיבואנים אחרים שילמו בחדרים
אז למה להתלונן?

תתנחם בזה שהרמקולים של Cabasse היו מהסטים האיכותיים ביותר ששמעתי
בתערוכה, ובכלל. (וזאת למרות תנאים לא תנאים)
אוקי אני שמח שאהבת(ורד)(Y) ואני גם בטוח שאחרים רק חבל שזה היה ככה בחוץ ולא בחדר . ככה אני חושב שאנשים יבינו שזאת לא חברה שקמה אתמול . אלא שם ששמו הולך לפניו מפיל הרבה חברות טובות . זאת דעתי האישית שאיתה אני חיי יותר מ20 שנות מוזיקה . כל עוד אני אוהב מוזיקה אל תחשוב אפרופו שאני לא ממשיך לחפש אך לשווא (sad) הcabasse שם ובענק !!! מחיר , תוצאה , וערך למוצר .

הייתי , נהנתי , תודה למארגנים ולמציגים.

התאכזבתי ממקינטוש - ציפיתי ליותר , בסכום כזה של כסף מוניטין וציוד צריך לדעתי להינות יותר ,
כוונתי בתחום הסטריאו בלבד ולא "קולנוע ביתי ".
"פיצוצים" של קולנוע ביתי ניתן לקבל ממערכות זולות יותר ולא "חייבים " לשלם עבור מותג על .

התאכזבתי גם מה "מרידיאן " , יקרים. נראים טוב אך מאכזבים בצליל ובהתרשמות הכללית
נהניתי והופתעתי לטובה מאד מ GAMUT , רמקולים מדהימים , עומק , פירוט והנאה
ללא צורך בתירוצים ( חדר גדול - אקוסטיקה לא טובה - הפרעות) , פשוט מה שטוב אז טוב , מרגישים מייד !

רמקולי Cabasse נהדרים !

גם אצל מאסטרו אודיו היה טוב , ובכלל נהניתי !
אני חושב שמקינטוש ( הד סינמה ) פשוט לא רגילים לעבוד עם קהל חובב סטראו ולכן לא ממש כיוונו למקום הנכון !
אני במקומם היתי מציג בנוסף סט סטראופוני עם זוג אודיו פיזיק !!! ישבתי שעות בחדרי ההדגמה שלהם בהרצלייה עם האודיו פיזיק גם בוריאצייה של הכל מנורות וגם בשילוב של פרה מנורות ומגבר טרנזיסטורי ! התוצאה הרבה יותר ממרשימה !!!
הרמקולים הגדולים מיועדים לחדריי קולנועה ענקיים ומטופלים אקוסטית ואמורים לספק קיר של מוזיקה בגודל של במה אמיתית !
בנוסף הבחור שהדגים כיבה והדליק כל פעם את הפרה מנורות מה שגרם למנורות להיות כל הזמן קרות - חבל .
שווה להגיעה להד סינמה להיתרשמות - למרות שגם שם אן מישהוא שממש יודע להדגים סטראו , אבל עדיין יותר טוב !

אני חושב שמקינטוש ( הד סינמה ) פשוט לא רגילים לעבוד עם קהל חובב סטראו ולכן לא ממש כיוונו למקום הנכון !

לא יודע מה יש לכם בבית, אבל הסאונד של סרט ג'יימס בונד היה גרוע
חוץ מהמקרן, שהיה מצוין לדעתי (ואני לא כזה מומחה למקרנים), ממש לא..

אפילו ילד שלי בן 10 אמר כי בבית אצלנו שומעים טוב יותר..

שמעון ב.

1. שאפו על הפוסט.
2. יש מצב שאם חברי הפורום יתארו את ששמעו בתערוכה,
מי מהם יכתוב ששמע טוב בחדר של איל פור.
לא יותר עדיף לך להתמודד עם השאפו?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור