החל סבב האזנה לרמקולים.

• פותח הנושא פותח הנושא kyroz
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

לדעתי הטוויוטר של גריפון הלבן עולה עליו. בתערוכה שמעתי אחד מדהים אבל לא מצליח לשים את האצבע מי זה היה. אני צריך לעבור על התמונות להזכר..
האם כשאתה אומר הטויטר הלבן של גרייפון ,אתה מתכוון לטויטר הקרמי של אקיוטון?
לדעתי הטויטר הזה מוציא פצפוצים שלא כדרך הטבע ,הטויטר היחידי שעולה עליו בתכונה הזו הוא הטויטר של זינגלי ,
שניהם מביעים את עצמם אם צריך או לא.

מה שכולכם שכחתם לציין, זה שהפוקלים למינהם בעצם רגישים במידה גבוהה ביותר למקור- וכאשר תשמע אותו עם מקור רציני ומעודן,
לפתע הרבה מגברים יתחילו לפרוח!
עשיתי את הניסיון הנ"ל עם ה816v וכל המגברים שנשמעו איתו בינוני/ טוב (Micromega/Roksan caspian וכו ) לפתע הוציאו ממנו משהו הרבה יותר מאוזן ומלא- עם פחות עוקצנות בטויטר והרבה יותר פתיחות!
הטויטר הבעייתי הזה, אוהב שקט- לכן גם עדיף אם אפשר לעבוד עם מערכת פול באלאנס.

האם כשאתה אומר הטויטר הלבן של גרייפון ,אתה מתכוון לטויטר הקרמי של אקיוטון?
לדעתי הטויטר הזה מוציא פצפוצים שלא כדרך הטבע ,הטויטר היחידי שעולה עליו בתכונה הזו הוא הטויטר של זינגלי ,
שניהם מביעים את עצמם אם צריך או לא.

בולשיט, זו אולי התוצאה עם רמקולים שלא הצליחו למקסם אותו ,
כמו רב הרמקולים הקרמיים ששמעתי בגרמניה במהלך השנים, לא יודעים איך להוציא מהם צליל חם ועמוק שמנוטרל מהאופי ה"קרמי" ונשמע טבעי ומשוחרר.

אני מת על הטוויטר, הוא מדהים לגמריי, בטח לא "מנסר" כמו שכולם קוראים לו כשמשלבים לו הגברה נכונה, הוא מספק צליל צלול כמו ששום רמקול לא סיפק, רק הפרדיים התעלה, וזה דיי הגיוני בהתחשב בעובדה שמדובר בטוויטר בריליום תוצרת פוקאל (מהגרסא הראשונה, עכשיו יש כבר שנייה או שלישית אם אני לא טועה).

הרמקול לא מאוזן, לי זה לא הפריע יותר מדיי עד הזמן האחרון, שהדרישות שלי מהרמקול השתנו...

המגברים ששמעתי
Musical Fidelity M3i
Cambridge Audio 650A
Audiolab 8200
Jolida 301RC
Jolida 1704RC
Micromega IA-100
Micromega IA-400
Bel Canto C5i

הפיצ'טרי התעלה על כולם בהפרש ניכר, רק הג'ולידות היו כאלה שאפשר לחיות איתם, אבל לא הציעו מה שהפיצ'טרי הציע.

לגבי כבילה, עברו אצלי הכבלים הבאים:
Nordost Flatline
VDH CS122
VDH D352
Straightwire Virtuoso 1
כבל נחושת סטנדרטי 2.5 מ"מ וכרגע 4 מ"מ

מבין כולם הסטרייטווייר הוא העדין מכולם, חילק את הסאונד לסוג של 2 שכבות, צליל הסולן והמוזיקה מסביב (סלח לי על צורת הכתיבה, אני לא מהאנשים שיודעים להפריד בין המיד, למיד-היי וכד', אני פשוט אומר מה שאני שומע).
הVDHים נתנו סוג של "נצנוץ" לגבוהים, באס מעודן וטוב ברמה הנכונה.
הנורדוסט היה קצת "סתום" ומסורס, מתאים למי שבא לו לסרס לגמריי רמקול משוגע,
הנחושת סטנדרטיים, עם באס שמן ומודגש, כל הפרטים מגיעים באותה שכבה כמעט - מעייף משהו.

ה-NORDOST FLATLINE לדעתי ממש ממש לא משקף את היכולות של החברה הזאת.
הוא פשוט כבל יחסית זול ופשוט שהם הוציאו לדעתי בשביל שתהיה עוד רמת מחיר.
לי יש כבלי רמקול מהסדרות הגבוהות יותר שלהם (כסף טהור) והכבל ההיפך הגמור מלהיות סתום.
אממה, הוא כבל מאוד מאוד מפונק וסנוב!
אני אסביר ממש בקצרה כי זה לא ממש נושא הפוסט,
הוא לא יעבוד טוב עם ציוד הגברה שלא מינימום ברמה שלו ומעלה, פשוט ככה. נקודה.
בעבר כשהוא חובר אצלי למגבר ממוצע בהשוואה לכבל זול ממנו בערך פי 10 הוא נשמע פחוט טוב מאותו כבל זול יחסית.
לא יאמן. אחרי שדרוג מאוד משמעותי לסט ההגברה ועליה בכמה רמות באופן משמעותי פתאום הוא נפתח והכבל השני שהיה עד אז מחובר, קיבל ברכת "בהצלחה בהמשך דרכרך" ומאז כל כבל אחר שעבר אצלי קיבל כפה ועף אחרי יומיים.

עוד דבר בקשר לכלבילה של NORDOST וזה ללא קשר לרמת הכבל,
הם באמת צריכים זמן הרצה. גם כבל שהוא לא חדש, אם ישב הרבה זמן ללא עבודה הוא נכנס לתרדמת חורף וצריך להעיר אותו. סנובים, אמרתי לך.

באשר לJOLIDA, אם זה מעיין אותך, נסה את ה-1000. אחד המגברים הנפלאים יותר שיש היום ברמת המחיר הזאת.
תנסה תראה אם זה פותר לך את נושא האיזון והשליטה ברמקול שאתה חושק.
ונסה לקפוץ לשם שוב שגמליאל נמצא. הוא עולם אחר האיש הזה.
תאם איתו, לדעתי כדאי לך.

נערך לאחרונה ב:
Kiroz,
בהתעלם מהמחיר, איך אתה מדרג את מה ששמעת עד עתה מ- 1 עד 10?
פאסיפיק
Signature s8
studio 100
canton
ואחרים?

האם בכולם שמעת אותן הרצועות? מאותו המגבר?

מה שכולכם שכחתם לציין, זה שהפוקלים למינהם בעצם רגישים במידה גבוהה ביותר למקור- וכאשר תשמע אותו עם מקור רציני ומעודן,
לפתע הרבה מגברים יתחילו לפרוח!
עשיתי את הניסיון הנ"ל עם ה816v וכל המגברים שנשמעו איתו בינוני/ טוב (Micromega/Roksan caspian וכו ) לפתע הוציאו ממנו משהו הרבה יותר מאוזן ומלא- עם פחות עוקצנות בטויטר והרבה יותר פתיחות!
הטויטר הבעייתי הזה, אוהב שקט- לכן גם עדיף אם אפשר לעבוד עם מערכת פול באלאנס.
(Y)(Y) צודק, שכחתי גם את זה.
:)

Kiroz,
בהתעלם מהמחיר, איך אתה מדרג את מה ששמעת עד עתה מ- 1 עד 10?
פאסיפיק
Signature s8
studio 100
canton
ואחרים?

האם בכולם שמעת אותן הרצועות? מאותו המגבר?

אני חושב שלהכניס את הCATNON GLE 409 לרשימה זה חבל. הוא לא ברמה שלהם לדעתי.
מדובר בסדרות שהטויטר זה הטוויטר הרגיל ולא הטוויטר מגנזיום/אלומיניום שלהם, שהוא אחד מהטובים ששמעתי (ואפילו יש לי אחד ספייר כזה :) )

אם אין לך בעיה עם רמקול בצבע צהוב קורבט,במציאות יפיוף אמיתי,ההיתי מציע לך לקפוץ ולשמוע רמקול ששרת אותי מספר שנים.
הדגם הוא vs db99 של פון שוויקרט.
הוא נציל בטרוף,ובעל באס אקטיבי,הרמקול פשוט חלום,אני תמה(אולי בשל צבעו ) מדוע עדיין אינו נמכר.

שווה להאזין,נמצא בחנות ברמת אביב אצל דני בכור כמדומני(לא מכיר את המוכר).

איפה יש חנות ברמת אביב?!
אני חייב להודות שאני לא גר כבר 3 שנים בשכונה, אבל אחרי 28 שנה שם איך פספסתי חנות אודיו?

אם אין לך בעיה עם רמקול בצבע צהוב קורבט,במציאות יפיוף אמיתי,ההיתי מציע לך לקפוץ ולשמוע רמקול ששרת אותי מספר שנים.
הדגם הוא vs db99 של פון שוויקרט.
הוא נציל בטרוף,ובעל באס אקטיבי,הרמקול פשוט חלום,אני תמה(אולי בשל צבעו ) מדוע עדיין אינו נמכר.

שווה להאזין,נמצא בחנות ברמת אביב אצל דני בכור כמדומני(לא מכיר את המוכר).
לדעתי דני מכר אותו כבר מזמן

בוודאות דני מכר אותו ממזמן
החנות שלו ממוקמת בחניון של מרכז שוסטר
שווה לבקר ולהכיר בחור ניפלא ! (ויש לו עוד כמה הפתעות מתחת לשרוול...)

אורי,
תודה על תגובתך.
ביקשתי מ- KYROZ לדרג את הרמקולים, ללא התחשבות במחיר, משום שלעיתים רמקול יקר מאד, שאמור להפיק צליל אדיר בגלל טויטר אלוהי, לא נותן תוצאות בפועל.

אורי,
, משום שלעיתים רמקול יקר מאד, שאמור להפיק צליל אדיר בגלל טויטר אלוהי, .
לא יודע באם טויטר גורם לצליל שכזה ברמקול,? האמת, לא חושב ככה.

אגב, באם תחליט ללכת על הקנטון אז תדע שהוא קיים בלוחות יד שניה באתר השכן (השחור)

אם הייתי צריך לדרג את כל מה ששמעתי עד היום (ולא שמעתי יותר מדיי)... אלו הטובים

1. פוקאל 1038be בראש, למרות ששמעתי אותם בהדגמה גרועה, ניתן היה לראות במה מדובר... רמקול לחיים, הבאסים לא יתאימו לכל אחד.
2. קבאס פסיפיק, יש מצב שהוא אפילו טוב מה1038, אבל שמעתי אותו רק לזמן קצר מפטיפון ב"עלית אודיו"... העלה דמעות.
3. פרדיים S8 V2 ששמעתי ב"סטריאו סטאר"... צלול, נקי, מלטף, אולי טיפה קריר... מזכיר מאוד את הגוון של האלקטרה, רק שהאלקטרה מעודן יותר בגבוהים עם הרבה יותר באס.
4. סונוס פאבר גרניירי ממנטו, עומק מטורף, כיפיים בטירוף, גימור מטורף.... נראה כמו פסל, אני אישית לא התחברתי לכל עניין השרוכים, גם אם זו אולי אנלוגיה לכלי נגינה.
- קוינסידנט טוטאל אקליפס סימן2 - סוג של 816v רק בגדול... מאוד, במה עצומה וצלולה, מאוזנים הרבה יותר מה816v.
- אודיו פיזיק וירגו 3 - תוצאה שהיא בדיוק בין הסונוס פאבר גרניירי ממנטו לקוינסידנט... וואלה אחלה של רמקול, באמת.
- הרבת' SHL5 עם תוצאה חמה (מדיי) וכיפית, במה מעולה ותלת מימדית
- ה816v שלי נמצאים כאן.... רמקול משוגע, אסור להצמיד לו מקור אנליטי כמו M2TECH EVO, זה אולי יתן מוזיקה אלקטרונית כמו שמעולם לא שמעתם, אבל כל השאר ישמע בדיוק כך...
- ל'אסטרו הרמוניקו של יאיר תמם, נמכר ע"י יאיר פורמן... מי שרוצה לחוות קול אנושי בפחות מעשירייה.... מסוג הרמקולים שאפשר לחיות איתם בכיף, במידה ואתה לא ילד בן 22 כמוני.

שמעתי גם 804D, שהיה אחלה של רמקול, אבל לא בלט בתוכן שניגנתי לו בהדגמה,
קנטון 490 שהיה עדין וכיפי, סטודיו 100 שהיה נחמד-אנליטי משהו, סונוס פאבר טוי רצפתי (:מבולבל:) שהיה נחמד, אם אזכר בעוד משהו ארשום

שמעת את הפסיפיק האקטיבי או הפאסיבי?

יש פאסיבי?

שמע את ה Rockport Technologies - Mira Monitor, האקוסטיק זן אודיוגי.
ורמקול ZU AUDIO שנכנסים לתקציבך.

האמת שאין לי מושג, עכשיו כשאני מסתכל בתמונות רואים שמהרמקולים יוצא כבל לחשמל, אז אני מניח שאקטיבי,
אבל היה שם גם JOLIDA JD1000RC (לא יודע אם זה סותר)...

בכל מקרה רמקולים מדהימים לגמריי... הגימור גם לא פחות מדהים

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור