אם הייתי צריך לדרג את כל מה ששמעתי עד היום (ולא שמעתי יותר מדיי)... אלו הטובים
1.
פוקאל 1038be בראש, למרות ששמעתי אותם בהדגמה גרועה, ניתן היה לראות במה מדובר... רמקול לחיים, הבאסים לא יתאימו לכל אחד.
2.
קבאס פסיפיק, יש מצב שהוא אפילו טוב מה1038, אבל שמעתי אותו רק לזמן קצר מפטיפון ב"עלית אודיו"... העלה דמעות.
3.
פרדיים S8 V2 ששמעתי ב"סטריאו סטאר"... צלול, נקי, מלטף, אולי טיפה קריר... מזכיר מאוד את הגוון של האלקטרה, רק שהאלקטרה מעודן יותר בגבוהים עם
הרבה יותר באס.
4.
סונוס פאבר גרניירי ממנטו, עומק מטורף, כיפיים בטירוף, גימור מטורף.... נראה כמו פסל, אני אישית לא התחברתי לכל עניין השרוכים, גם אם זו אולי אנלוגיה לכלי נגינה.
-
קוינסידנט טוטאל אקליפס סימן2 - סוג של 816v רק בגדול... מאוד, במה עצומה וצלולה, מאוזנים הרבה יותר מה816v.
-
אודיו פיזיק וירגו 3 - תוצאה שהיא בדיוק בין הסונוס פאבר גרניירי ממנטו לקוינסידנט... וואלה אחלה של רמקול, באמת.
-
הרבת' SHL5 עם תוצאה חמה (מדיי) וכיפית, במה מעולה ותלת מימדית
-
ה816v שלי נמצאים כאן.... רמקול משוגע, אסור להצמיד לו מקור אנליטי כמו M2TECH EVO, זה אולי יתן מוזיקה אלקטרונית כמו שמעולם לא שמעתם, אבל כל השאר ישמע בדיוק כך...
-
ל'אסטרו הרמוניקו של יאיר תמם, נמכר ע"י יאיר פורמן... מי שרוצה לחוות קול אנושי בפחות מעשירייה.... מסוג הרמקולים שאפשר לחיות איתם בכיף, במידה ואתה לא ילד בן 22 כמוני.
שמעתי גם 804D, שהיה אחלה של רמקול, אבל לא בלט בתוכן שניגנתי לו בהדגמה,
קנטון 490 שהיה עדין וכיפי, סטודיו 100 שהיה נחמד-אנליטי משהו, סונוס פאבר טוי רצפתי

מבולבל

שהיה נחמד, אם אזכר בעוד משהו ארשום