O oren10 חבר אתר הודעות 24 מעורבות 0 נקודות 0 16/6/09 #1 עד כמה ההבדל באיכות התמונה בין הט ליס משמעותי, אם בכלל? ע"פ מה שאומרים איכות התמונה ביס טובה בהרבה וניתן בקלות לראות את זה..
עד כמה ההבדל באיכות התמונה בין הט ליס משמעותי, אם בכלל? ע"פ מה שאומרים איכות התמונה ביס טובה בהרבה וניתן בקלות לראות את זה..
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 16/6/09 #4 זה לא בהכרח הפרמטר שיגרום לבחירה באחד משתי החברות, בגדול ומנסיון מהשנה האחרונה, בחלק מהערוצים רואים יותר טוב בחברה אחת ובאחרים בשניה.
זה לא בהכרח הפרמטר שיגרום לבחירה באחד משתי החברות, בגדול ומנסיון מהשנה האחרונה, בחלק מהערוצים רואים יותר טוב בחברה אחת ובאחרים בשניה.
O oren10 חבר אתר הודעות 24 מעורבות 0 נקודות 0 16/6/09 #5 נכתב ע"י liorkoren: זה לא בהכרח הפרמטר שיגרום לבחירה באחד משתי החברות, בגדול ומנסיון מהשנה האחרונה, בחלק מהערוצים רואים יותר טוב בחברה אחת ובאחרים בשניה. לחץ כדי להרחיב... מנסיון, בערוצים 2 ו - 10 ?
נכתב ע"י liorkoren: זה לא בהכרח הפרמטר שיגרום לבחירה באחד משתי החברות, בגדול ומנסיון מהשנה האחרונה, בחלק מהערוצים רואים יותר טוב בחברה אחת ובאחרים בשניה. לחץ כדי להרחיב... מנסיון, בערוצים 2 ו - 10 ?
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 16/6/09 #6 לא חושב שיש הבדל מהותי, בהוט זה גם תלוי בתשתית האיזורית.
oferT חבר משקיען הודעות 5,204 מעורבות 46 נקודות 48 17/6/09 #7 בעבר היו פערים גדולים לטובת יס,היום כבר לא.
O oren10 חבר אתר הודעות 24 מעורבות 0 נקודות 0 7/7/09 #8 לפי הידוע לי, יס משדרים דיגיטלי והוט אנלוגי ( תקנו אותי אם אני טועה..) לפיכך לא אמור להיות הבדל מהותי? אשמח להסבר קצר בנושא.
לפי הידוע לי, יס משדרים דיגיטלי והוט אנלוגי ( תקנו אותי אם אני טועה..) לפיכך לא אמור להיות הבדל מהותי? אשמח להסבר קצר בנושא.
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 7/7/09 #9 שתי החברות משדרות "דיגיטלי", הוט משדרים במקביל לדיגיטלי גם כבלים אנלוגיים.