האינטרנט בעולם האלקטרוניקה הבידורית – האם מדובר בחירות או עבדות?

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

אכן האינטרנט שינה את התמונה ופתח אפיקים חדשים , מאגר אדיר של מידע בכל מיני נושאים ולא רק צרכניים , הוא עוזר לבצע קנייה מושכלת אך בסופו של דבר אני בכל מקרה קונה בחנות פיזית - בודק ומשווה מחירים , מקבל מידע על תכונות וזמינות , ויוצא לקנות , מעדיף לא להסתמך על קנייה מקוונת - יש בזה אלמנט מעט מרתיע של "חתול בשק" .

אתה רוצה להגיד שרכישה בחנות בטוחה יותר? זה לא תמיד נכון - לא הייתי רוכש בכל חנות כמו שלא הייתי רוכש מכל אתר

במובן מסויים בעיניי היא בטוחה יותר
לא חסרים סיפורים על אנשים שהזמינו ושילמו על מוצר דרך האינטרנט והחנות נסגרה\נעלמה\קיבלו מוצר אחר ממה שביקשו\קיבלו מוצר פגום וכו' . מבחינתי היתרון בקנייה בחנות פיזית מתבטא ביכולת לקבל את המוצר מיד ובמקום , יכול לבדוק אותו לפני התשלום ובכל מקרה לחסוך את המצב של חוסר הוודאות - אם יש קונה , אם אין הולך למקום אחר או ממתין שיגיע .
האמור לעיל לא בא לבטל את הקנייה המקוונת , רק להדגיש חסרונות אפשריים , כמובן שאין להתעלם מיתרון הנוחות של קנייה כזו , אך כמו כל דבר בחיים יש יתרונות וחסרונות וכל אחד עושה את שיקוליו

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור