שניצל חבר משקיען הודעות 8,788 מעורבות 1,978 נקודות 113 ביום שישי ב- 13:15 #2 בכלל חולה על כל הדיסקים שלה , בנוסף תרשו לי לאחל מזל טוב לדן נגר על נישואיו ולרן לוי מירושלים על המערכת המפלאה שרכש,
בכלל חולה על כל הדיסקים שלה , בנוסף תרשו לי לאחל מזל טוב לדן נגר על נישואיו ולרן לוי מירושלים על המערכת המפלאה שרכש,
יעקב ח חבר משקיען הודעות 1,141 מעורבות 186 נקודות 63 אתמול ב- 12:20 #4 נכתב ע"י שניצל: בכלל חולה על כל הדיסקים שלה לחץ כדי להרחיב... תודה על ההמלצה. ניסיתי קצת לברר על הזמרת הזאת מתברר שהזמרת והשירים זה הכל AI. למרות זאת, אחלה דיסק.
נכתב ע"י שניצל: בכלל חולה על כל הדיסקים שלה לחץ כדי להרחיב... תודה על ההמלצה. ניסיתי קצת לברר על הזמרת הזאת מתברר שהזמרת והשירים זה הכל AI. למרות זאת, אחלה דיסק.
E eran-bar אוהב את התחום הודעות 97 מעורבות 30 נקודות 18 אתמול ב- 12:30 #5 נראה לי שספרד 3 צרפת 1 למרות שמור ישראלית אבל היא בטח לא AI נערך לאחרונה ב: אתמול ב- 12:35
שניצל חבר משקיען הודעות 8,788 מעורבות 1,978 נקודות 113 אתמול ב- 13:38 #7 נשאלת השאלה בכלל באם מעורבות של ai במוזיקה פוגמת במוסיקה או מובילה אותה לפרפקציוניזם , אני מת על ההקלטה. הזו , נשמעת לי אנושית לגמרי ונוגעת קשות בנימי נפשי , תקשיבו לשיר הראשון ותראו
נשאלת השאלה בכלל באם מעורבות של ai במוזיקה פוגמת במוסיקה או מובילה אותה לפרפקציוניזם , אני מת על ההקלטה. הזו , נשמעת לי אנושית לגמרי ונוגעת קשות בנימי נפשי , תקשיבו לשיר הראשון ותראו
E eran-bar אוהב את התחום הודעות 97 מעורבות 30 נקודות 18 אתמול ב- 13:57 #8 סליחה אלדר לא מחפש לריב אבל נשמע מהונדס לגמרי, זוכר את לא AI אבל הבנו מה הולך לקרות.
שניצל חבר משקיען הודעות 8,788 מעורבות 1,978 נקודות 113 אתמול ב- 15:11 #9 יכול להיות , לא רב בדרך כלל חוץ מאינה נפוליאון בונפרטה שמביא לי הסעיף.
גיא כתב האתר צוות האתר הודעות 3,489 מעורבות 1,385 נקודות 113 אתמול ב- 22:42 #10 ועוד אתה... שידוע כאחד שלהביא לו את הסעיף זה מאוד קשה. יאללה, מה נפל עליכם השבוע? לכו שחררו את העצבים בים, מזג אוויר פצצה!
ועוד אתה... שידוע כאחד שלהביא לו את הסעיף זה מאוד קשה. יאללה, מה נפל עליכם השבוע? לכו שחררו את העצבים בים, מזג אוויר פצצה!