בדיוק כך - סאונד עמום, טיפה מרוח ולא מספיק מפורט - זה מה שהגרילים עושים לרמקולים :כועס:. עד שעליתי על זה...שהסאונד היה מרשים ביותר,טיפה עמום, יכול להיות בגלל שלא הסירו את הגרילים,לא ניראה לי אבל יכול להיות.
נו?!!!! וזה לא כת . מעניין איך שכולם אומרים את זה לתרץ את המחיר של הרמקולים (lol) מעניין למה הנקודה הזו כ"כ כאובה ?(lol)מעניין אם הזדמן לך לשמוע רמקולים במחיר 5000 ש"ח שהיו מתקרבים בסאונד שלהם ל-805S.. המחיר הרשמי באמת מופקע, אבל במעמד הקנייה אפשר להגיע למחיר סביר (הלא רחוק ממחיר חו"ל +מע"מ)..
(lol).
עוד נקודה חשובה: את 803S חייבים לשמוע ללא גרילים (הם נקודת התורפה של הרמקולים). אם שמעת אותם עם גרילים - לא שמעת כלום....
וכמובן ששום דבר לא משפיע על התוצאה הסופית – לא כבלים, לא מקור, לא מגבר (העיקר שיהיה חזק) ולא מיקום הרמקולים.
מיקום הרמקולים בחדר דווקא מאוד מאוד משפיע, וממש לא עומד באותה רמה עם הכבלים וכו'.
או שהמערכת היא בעלת רזולוציה נמוכה כי במערכות ברמה גבוהה השפעת "הכבלים וכו'" יכולה להיות רבה מאד.רבים גם לא שומעים את הניואנסים:
אחד סוקר, שעשה בדיקה עם ציוד / תנאים אולי לא אופטימאליים, וכשמעירים לו על כך, במקום לקחת אחריות על זה, הוא נהייה ציני ומסביר שבמקרה, רק במקרה, הרמקולים וההגברה שלו מצויינים, ללא תחושת בעלות או משהו.
סליחה ?? "העירו לי" (ברי סמכא מכובדים כמובן) ולכן אני צריך "לקחת אחריות"? אז מה אם "העירו לי"? על סמך מה? על סמך התנסות אישית שמשקלה לכל היותר זהה למשקל ההתרשמות שלי? האם במדריך האקדמי השלם והמחייב לרמקולים של B&W יש הוראות שחרגתי מהן? בנוסף, האם מישהו היה כאן ובדק את ההגברה והתאמתה ו/או את הרמקולים, שלי או אלו שנסקרו?
ההתרשמויות האישיות מה- 805S והן בלבד שוות בדיוק כמו אלו שלי, ומי שהתרשם אחרת יותר ממוזמן לציין זאת (ולא נראה לי שמישהו מתבייש).
כל השאר הם המון תירוצים וטענות באוויר שמשקלן בדיוק אפס.
מה זה השטויות האלה?