א. מי טען שהרמקול המדובר צריך רק קרל? ישנם עוד הרבה מגברים שיעשו עם הרמקול הזה חסד, ומה רע בחתונה קתולית? לא חייבים קרל ב 60,000 ש"ח כדי להזיז אותו.
זה שאתה מחשיב עצמך אודיופיל ולא היית קונה b&w לא מעיד כלום על החברה הזאת שמהנדסיה עושים רמקולים נהדרים, <נערך>!
הוא אמר את זה ובכול פעם שמישהו שיש לו B&W רוצה להסביר מדוע הרמקול שלו לא נשמע טוב בביקורת הוא מביא את הטיעון הזה
ד"א בפורום הכחול יש ביקורת על רמקול אחר של B&W , ואני לא מסכים עם ביקורת כזו והסברתי שם למה . אז אם תבדוק את התגובה שלי שם ואת הביקורת אתה תבין מדוע שם אני מפרגן ומדוע כאן אני די קטלני
ב. מה הקשר בין בוחן שיש לו שני מגברים שהוא מכיר, לבין הרמקול שהוא מביא למבחן?
אם הוא מכיר את ההגברה שלו בבית זה אומר שהיא צריכה להתאים לרמקול המדובר?
באופן עקרוני , כן . אתה לא חי בחלל ריק , ואף אחד לא ישים רק קרל או MF על רמקול . אז אם הרמקול שלך לא עובד טוב חוץ מאשר הגברות כלשהין , תרשום את זה בדף המוצר
ג. לפי מה שאתה טוען, חברה שמכוונת את הקרוס ברמקול לתת מיד באס ע"ח המיד היא חברה שקרנית? ואם רוצים לברוח מהבעיה צריך לקנות רמקול של 8000$ ? מעניין מאד
אתה נשמע כמישהו שעבר את כל הסדרות של b&w ! עובדה קצת לא הגיונית מצידי לחשוב כך, כי אתה אודיופיל ובחיים לא היית קונה b&w זה לפלצנים. תתפלא אבל אם כבר החלטת
כי החור במיד לא נובע מהמקור, אז יש לי חדשות בשבילך, יש לך עוד מה ללמוד, מקור יכול להיות מאד מאד קריטי למערכת כולה.
נכון המקור יכול להיות הבעיה , לא כשהוא משודך לB&W . מצטער אבל כול פעם שיש חור במיד ויש רמקול B&W , בד"כ הבעיה היא איתו . וזה מכמה פעמים שביקרתי אצל אודיופילים שיש להם וממה שאני קורא ברשת . אז אם יש בעיה צריך לבדוק היכן (ואתה יודע היטב מה המקור לעיוות הזה של האמרה המקורית (lol))
ד. מצטער אבל לא ממש מסקרן אותי לדעת כמה עולה הסט שלך, מעניין אותי איך הוא נשמע. לא אביע דעה לפני שאשמע כי אז יתפרש הדבר כנחרצות מצידי. קבל המלצתי חדל להתרברב על היותך אודיופיל, אתה נמצא בחברה של אותם אנשים כמוך, שהציוד שלהם בבית כולל כותב שורות אלו, יכול לגרום לך לחשוב שאצלך בבית לא הכל ירוק.
תירגע אני לא מתרברב על כלום , אני פשוט חושב שמישהו שחושב שלמשל אייפוד לא יכול להיות מקור מתאים הוא לא ממש אודיופיל כי הוא אפילו לא בדק מה ניתן להוציא מאייפוד
וכשמישהו אחר בודק אודיופיליה ע"פ חשבון הארנק שקנה אותה הוא גם לא
ואומר לך משהו אחרון על הנושא הכספי , אין לי שום כוונה לעבוד מהבוקר עד הערב בשביל התחביבים שלי . אבל אם זה היה כ"כ חשוב לי הייתי משיג את הכסף הזה . אני רק באמת לא חושב שמעבודה עד שבירת הרוח אני ארוויח יותר הנאה מהמוסיקה במערכת הרבה יותר יקרה . מה עוד שמספר האנשים שאני הכרתי עם כמה מליוני דולרים , לא ממש הרשימו אותי שהם נהנים מהמערכת שלהם הרבה יותר ממני . אז יכול להיות שפגשתי את האנשים הלא נכונים (lol), אבל אני לא הולך לבדוק את זה .
זה לא חשוב לי מספיק כדי לעבוד . וד"א המגבר שלי מקולקל , והיות ואני לא יכול להוביל אותו , ואני לא ממש רוצה לבקש טובות מאנשים שאני לא ממש מכיר , המערכת העיקרית שלי משותקת כבר יותר משנה . אני נהנה ממוסיקה עם אוזניות , ואני מודע לחסר , אבל זה לא מה שיגרום לי להיות חייב תודה למישהו שאני לא בטוח שאני רוצה להיות חייב לו . אז זה כבר לימד אותי שלא תמיד הכסף המושקע יקבע את רמת הנאתך מהמוסיקה (ולא זה לחא אומר שאני לא אשדרג או אחליף את זה כשאוכל לנוע בחופשיות (lol)זה רק אומר שכסף PER SE לא חשוב לי עד כדי כך )
וד"א אם זה מכליל אותי בין אלו שיורדים על B&W כי הם לא יכולים להרשות לעצמם SO BE IT (lol)