- מעורבות
- 1,399
- נקודות
- 113
כשיש מה לנקות מנקים. אל תדאג.
כשיש מה לנקות מנקים. אל תדאג.
רק לשם ההבהרה, לא טענתי שלא נשמע טוב עם האודיו ריסרצ'. כן הרגיש לי שניתן להוציא מהרמקולים הללו יותר עם הגברה אחרת טובה ו/או מתאימה יותר. שוב, לא אמרתי לא טוב. אמרתי שלדעתי יש פוטנציאל ליותר טוב.אני שמעתי רמקולים אלה שחוברו לאודיוראסרצ׳ וזה היה ממש ממש טוב. לא היה חסר לי דבר. רמקול קל מאוד להנאה הבנתי. ומנורות מוסיפות גם כן. הגברה מדהימה בעניי. ואגב באקספונה אחרונה סטיינהם הוצגו עם הגברה מנורות.
ממליץ ללכת ולשמוע - זה חוויה - תערוכה שלא צריך לטוס לשם
חוץ מזה ששני היצרנים מייצרים רמקולים מאלומיניום אין שום דמיון ביניהם, מדובר בחיות אחרות לחלוטיןסטנהיים מזכירים לי את מג'יקו עם הקבינטים הכבדים מאלומיניום
זה לגמרי ברור היה גיארק לשם ההבהרה, לא טענתי שלא נשמע טוב עם האודיו ריסרצ'. כן הרגיש לי שניתן להוציא מהרמקולים הללו יותר עם הגברה אחרת טובה ו/או מתאימה יותר. שוב, לא אמרתי לא טוב. אמרתי שלדעתי יש פוטנציאל ליותר טוב.
היי גיא, מעניין.רק לשם ההבהרה, לא טענתי שלא נשמע טוב עם האודיו ריסרצ'. כן הרגיש לי שניתן להוציא מהרמקולים הללו יותר עם הגברה אחרת טובה ו/או מתאימה יותר. שוב, לא אמרתי לא טוב. אמרתי שלדעתי יש פוטנציאל ליותר טוב.
אני מקווה שאני רואה נכון.
רמקול היי אנד במאות אלפי שקלים מונח על גלגלים?
בנוסף.. מבחינתי זה פשע לבחון מערכת בסדר גודל שכזה דרך סטרימינג.
מבחינתך.מצחיק מה שרשמת.
houseofstereo.com
אתה מפתיע אותי איציק.אני מקווה שאני רואה נכון.
רמקול היי אנד במאות אלפי שקלים מונח על גלגלים?
בנוסף.. מבחינתי זה פשע לבחון מערכת בסדר גודל שכזה דרך סטרימינג.
בוא נקרא לזה תחושת בטן מהולה ב-"קצת" ניסיון עם רכיבים נוספים בתחום. לא אומר שלא היה מרשים, אומר שלדעתי ולתחושתי ניתן הוציא עוד מהרמקול הזה עם הגברה אחרת שאולי תהיה מתאימה יותר. אולי לא, יתכן ואני טועה. בלי לבדוק אני כמובן לא יכול לקבוע בוודאות. אבל זו התחושה האישית שלי.היי גיא, מעניין.
על סמך מה נוצרה לך התחושה הזו?
בדרך כלל, התחושה הזו מגיעה מהיכרות עם רמקול ספציפי וידיעה שאפשר להוציא יותר, או תוצאה טובה יותר עם אותו רמקול ששמעת במקום אחר.
או - תחושה של היעדר כוח ושליטה , שאותה אפשר לאתר גם ללא נסיון עם הרמקול.
במקרה הזה, לא דיברת על חוסר כוח.
וגם, אפילו תיארת מצב ששמעת בהזדמנות אחרת את אותו הרמקול עם הגברה של דרטזיל , שהיא יקרה פי כמה והתוצאה היתה פחות טובה.
אשמח אם תוכל לפרט הגעת למסקה הזו לגבי ההגברה?
אכן. כך הם אמורים לעמוד אחרי break in מלא והעמדה סופית. בעת הביקור שלי זה לא היה המצב.מבחינתך.
כך הם אמורים להראות.
![]()
Stenheim Reference Ultime Two | House Of Stereo
reference ultime two Reference Ultime Two Performance that honours the performance. The Reference Ultime Two is the most compact speaker in the Reference line, but it is still considerably bigger than the Alumine Five and built to a different scale. It is designed for larger spaces and to front...houseofstereo.com
הופה. אתה חוזר בול לכאן.יש פה תופעה שחוזרת הרבה בתחום הזה...בעיקר.
אנשים שופטים תוצאה עוד לפני שהם בכלל שמעו אותה או אפילו היו קרובים לציוד והמערך.
רואים שם של מותג, מחיר, סטרימינג, כבל, DAC, מגבר או רמקול, וכבר יש מסקנה מוכנה מראש...חח
אבל בתחום הזה, זה פשוט לא עובד ככה. מערכת היא לא רשימת ציוד, ולא תוצאה של דעה מוקדמת. היא חיבור של חדר, התאמה, כיוון, סינרגיה, מקור, חשמל, ניסיון פיזי אמיתי ובעיקר ניסיון בהקשבה בפועל...
הופה. אתה חוזר בול לכאן.
רבים מגיעים למשבצת הזו, גם אם לא נעים להודות.
רק הערתי.אתה מפתיע אותי איציק.
מבלי לדברר את היבואן, ארשה לעצמי לומר כמה דברים:
במעמד הביקור הרמקול היה לדעתי עם קרוב לכולם שעות עבודה. כלומר בקושי התחיל ברייק אין אזי עדיין היה על גלגלים. למקם סופית מפלצת כזאת כשיש גלגלים זה אירע אחר לחלוטין. מאוד מקובל בתחום ברמקולים בקליבר כזה. כשמתעסקים עם כמה מאות ק"ג, גלגלים זה הפתרון הפרקטי ביותר. לך תזיז רמקול של רבע טון 3 מעלות ימינה בלי אמצעים... בהצלחה
לגבי אופטימליות ביצועית, ברור שעל גלגלים זה לא שם אבל בדומה לסטייק טוב, מהביס הראשון מבינים לאן זה הולך.
באשר לנושא הסטרימינג, כאן ממש תמוהה לי ההערה שלך. יש היום רמות על בסטרימינג. מה שהיה שם היה רמה מכובדת. אמנם לא רמה קיצונית, אבל בהחלט רמה גבוהה. עובדה, בסופו של דבר הביצוע הכולל של המערכת שם מרשים מאוד.
מזכיר לך שאומר לך את הדברים אחד שהלך לקצה של הקצה בניגון CD. כבוד ה-CD במקומו, אך יש גם full digital שלא נופל ממנו. העלויות בהתאם אבל זה כבר דיון אחר.